Mustain kilép, konyec Mergadeth
április 4. 20:14
[Billboard] Neuropatikus, idegi eredetű betegsége miatt kilép zenekarából, és ezzel gyakorlatilag feloszlatja együttesét a Megadeth-vezér, Dave Mustaine. "Az orvosaim szerint jó egy évet vesz igénybe a felépülésem s még akkor sem biztos a hogyan tovább. Remélem egy napon majd újra gitározhatok. Úgy döntöttem, hogy kilépek a Megadeth-ből és a zeneipar más területeit térképezem fel, ahol hangszeres zenélés nélkül is működhetem" - nyilatkozta a gitáros, aki betegsége miatt pillanatnyilag nem képes gitározni. Mustaine 1983-ban, a Metallicából történt kilépése után alakította a Megadeth-t. A zenekar legutóbbi albuma tavaly júniusban jelent meg The World Needs a Hero címmel
áh szerintem ebből a közös dologból nem lesz semmi
itt már ügyvédek, managerek stb hadakoznak egymással jogdij stb megette a fene az egészet!
ugyanakkor meg ők vagy ő illenne bele a leginkább
Épp most olvasom a Metallica könyvet. Ott azt írják, hogy Cliff halála után Junior már pedzegette, hogy szívesen játszana a Metallicában, akár ideiglenesen is, de Mustaine ezt nem tekintette túl jó ötletnek. Szerintem most sem hagyná.
Azt is kétlem, hogy a közös zenélésból lenne valami, max. csak a pénz miatt...
Szerencsére a Megadeth-nél nincs olyan veszély, hogy esetleg rappelés lesz a következő albumon.
Szerintetek kapacitálják Ellefsont, hogy menjen a Metallicába basszusozni?
Volt egy interjú kb. tavasszal, amikor Mustaine arról beszélt, hogy elképzelhető, hogy játszanak még ők egyszer. Mármint ő és Junior + a Metallica.
Október 8-án megjelenik az első mega DVD Behind the music címmel. Fél évre rá pedig egy komplett koncert lesz DVD-n. Sőt állítólag már az új dalok is készülnek!
Szevasztok srácok! Én nem voltam koncerten csak az egyik haverom! Daveről még a Metallica felől hallottam! Mostmeg a sráccal nyomjuk a Megadeth dalokat! Killer lefogni őket!
Na beakartam tenni egy riff részletet, de igencsak szétcsúszna. De ezért megpróbáljuk:
Na mi van? Besz.rt a topik?
Más.
Mivel nálam minden 'deth anyag kazettán létezik csak (sűrűn matricázva a réges-régi német Metal Hammer-mellékletekből), érdekelne cd-n, ha valaki akarna barterelni.
(email meg ilyesmi)
Hát,... tényleg messze lehettem a színpadtól, mert az fel sem tűnt, hogy ilyenen is nyomta az idős mester.
(persze lehet, hogy akkor voltam kinn iszogatni...)
Mindenesetre a kép alapján a hangszer nagyon rendben lehet (de vajon miért hagyja az egyébként kifejezetten antiszociális alaphangulatúnak ismert dájv attól a faszitól markolgatni a kétnyakú gitárját???)
Csak viccelek, gondoltam, hogy nem ugyanaz a gitár...
Bár...lehet, hogy dajv tesója feszít a képen?
(Vagy egy buzi barát? /copy by Leslie Nielsen/)
Hö-hö-hö...
Evil: mázlista!:))
A "kicsi" Dave nagyon jó fejnek néz ki közvetlen srác gondolom miket állhatott ki Mustaine könnyü természete miatt!:))
nem láttam a német koncertről a képeket csak a torontoi képeket találtanm meg..hol van??
A gitáros srácot de Dave-t is nagyobb darabnak képzeltem de mindegy..)
Baromi jo volt a koncert. A vegen levettem a polomat es vagy fel liter vizet csavartam ki belole :)
Egyebkent a vegen valaki el akarta kerni az egyik biztonsagi embertol a tracklistet ami a szinpadon a padlora volt ragasztva de nem akarodzott neki odaadni.
Paran fenykepeztek, nem tudja valaki ezeket neten meg lehet e talalni (majd) valahol ?
Két dolog van sajnos.
Az egyik, hogy a lord gyűlöl már tülekedni, az egész gyermekkorát az első sorokban töltötte (13 éves korától kb. 23 éves koráig bezárólag) és mostanság szinte mindig a keverőnél fülel, előrébb csak akkor megy (pl. sziget), ha tényleg van hely és nincs túl nagy meleg és/vagy pára és/vagy bunyó, stb...
A másik, hogy a k...a életbe a nagy demokráciával, ezt az egyet dajvmaszten nagyon faszul gondolja, hogy a pitrellit ennyire jobban kellene hangosítani (hangerő, effektek, stb.), mert ha a pitrelli gyerek teker - úgy is, mint a klasszikus értelemben vettl, igen képzett szólógitáros hős -, arra nagyon kíváncsi a nép, amikor meg - az általam egyébként talán értéken felül is elismert és istenített - dajv, akkor az szólhat félerővel és kásásan (tényleg, mintha dajvnél lett vón' a les paul, nem pedig a lepukkant repülővé).
Hát egy szart!!! És mégegyszer egy szart!!!
Amellett, hogy mindmáig a világ 3 legjobb ritmusgitárosa között van - és amíg él, nem fogják lekörözni, az biztos -, kib...ott jók a szólói, g...i jó témákat játszik, csak sajnos olyankor elég halkan (ha jól emlékszem, még fejgépet sem igen kapott ilyenkor).
Hát ebben pont nem kellene demokrata módon viselkedni, legyen szerintem igenis diktátor és hangosítsák már a zenekarvezetőt is rendesen, AZ ISTEN SZERELMÉRE!
(bocs mindenkitől az ömlengésért, de én meg pont nem szeretem a mai (saját meghatározással) "szólógitáros-generációt", az utolsó ilyen Paul Gilbert volt, akit még elviselek valahogy).
Ez van, persze ez csakis a lord véleménye...
Egyszeruen siraly volt. Ledobbentett, hogy mennyire pontosan jatszottak a fiuk. (nem voltam meg MegadetH -en, es mas bandakhoz viszoonyitok..) SZoval nagyszeruen nyomtak, nagyszeru szam-listaval. A tout le monde tenyleg utott, nameg a peace sells..nameg a vegen a holy wars, nameg az osszes! Nekem a legkellemesebb meglepetes a She-Wolf volt, egyik kedvencem.
Az hogy bent rendeztek meg, eloszor elszomoritott, de mikor elkezdodott a koncert, kiderult hogy igy talan meg jobb a hangulat. Nameg 2-3 meterrol figyelni Dave t se semmi :). Remelem lathatjuk hamarosan oket megint.
Óriási volt a műsor, nagyon gördülékeny volt minden, nagyon hamar elillant az este! Jó volt látni Dave-et, hogy teljesen rendben van, jó volt látni a precíz játékát, de az egész zenekar roppant feszes volt. Nekem a legkellemesebb meglepetés ez volt:
Tornado Of Souls
Az egyik kedvenc számom, nem is gondoltam volna, hogy műsorra tűzik.
Az új srácok jó zenészek, de nekem azért hiányzott Nick és Marty.
1. Intro Prince of darkness
2. Dread and the fugitive mind
3. Kill the king
4. Wake up dead
5. In my darkest hour
6. She wolf
7. Crush'em
8. A tout le monde
9. Moto psycho
10. Time: the beginning
11. Use the man
12. Tornado of souls
13. Reckoning day
14. Sweating bullets
15. Train of consequence
16. Trust
17. Almost honest
18. Hangar 18
19. Silent scorn
20. Return to hangar
21. Promises
22. Symphony of destruction
23. Peace sells..
24. Holy wars..
Aki felvette a koncertet videóra (első sor jobb széle), az jelentkezzen!
Bammeg, kevesellted a hangos erőt?
A harmadik sorban, 2 méterre a hangfaltól ölég kemény volt... a bal fülemre még most sem hallok semmit! (remélem nem siketültem meg végleg) :)
Jól nyomták a fiúk, sirály volt :)))))
Ha a pecsa tele van akkor kb 2500 ember fér be. Most szerintem olyan 1300-an voltunk körülbelül. Ha jól emlékszem, akkor 97-ben sem voltak sokkal többen.