Eddig csendesen figyelgettem hozzászólásaitokat. tx. az eddig elhangzott hasznos infókért:)))
Spec a Gritiszhitsz akusztikus verziója nagyon tetszik nékem is!
Van valami hír a még tervezett szabadon letölthető cure új lemezről? Kicsit szkeptikus vagyok ebben, mert ugye a szerzői jogvédő hivatalnak gondolom ugyanúgy le kell perkálni a megfelelő összeget (UK-ban is). S akkor még a Cure fizet azért, hogy mi ingyen hallgathassuk a számaikat... De reménykedni még szabad:)))
gallup >
1330-nál most is ott van. Csak nem külföldről nézed a topicot, mert akkor tényleg nem fogod látni, ugyanis magyar ingyenes tárhelyen van fenn, és ezeknél a sávszélesség külhon felé olyan keskeny, hogy szinte nem is létezik.
Agi kepet szerettem volna fent latni, most vagy en vagyok ennyire hüle /ami igaz/ vagy emellett tenyleg nincs mar fent ezen a nyavalyas gepen a dragam kepe...
ja, Sopor Aeternus es a vörösbor is a kedvence önagysaganak, mind akettövel meg kell baratkozni annak akinek a lany kegyeibe akarodzik ferközni....
flare >
Én is olvastam pár napja a Mick Jaggeres hírt, de ott tuti nem feldolgozásról van szó, (arról már rég tudnánk) hanem arról, hogy a hozzászólás írója szerint új lemezén lenyúlta Jagger a Forestet.
A stúdiófoglalásról már régóta tudni, bár lehet, hogy itt még nem volt róla szó, de egy rakás interjúban igen. Szólólemez + új Cure album.
Nem. (Egyébként nem tudom, hogy kerül ide "Havas és sulija"...)
A te stílusodba bárki joggal beleköthetne: frusztrált hangon megpróbálsz kioktatni, érvelés helyett pedig mindössze "nagy neveket" sorolsz az album borítójáról...
(Steve Lyon szintén nagy név, a WMS-nél mégse remekelt - ehhez mit szólsz?)
Még egyszer: szvsz nem kéne így felhúznod magad más véleményén.
Már egyszer ugyan beírtam, de elfelejtettem a banda honlapjának a címét is közölni. Úgyhogy akkor még egyszer: December 2-án, vasárnap este 8-tól HOLT KÖLTŐK TÁRSASÁGA koncert lesz az Asylum pincében(pár percre van a Kálvin tértől, Mátyás u.7.)Aki nem ismerné a zenekart:curos beütésű, dark-waves gitárzenét játszanak. A zenekar honlapja:www.hkt.ini.hu
na néztétek az arte-t? szerintem kurva jó volt a párizsi koncert!! a just say yes ugyan kicsit gyenguskán szólt élőben, de a többivel semmi probléma nem volt... mondjuk többnyire vagyis teljes egészében gréteszt számok voltak. de pl. a Boys Dont Cry-ban Ray Cokes is gitározott..:-)
ő csinált riportot is ROberttel, ez különösen tetszett. nagyon aranyosak voltak, Robert tök nyitott közvetlen és őszinte volt, mivel jó barátok. szeretem az iylen riportokat..:-)
Mennyi az ára itthon a lemeznek? (Mondjuk már megrendeltem az amazon.de-ről és le is szállították egy Németországban dolgozó barátomnak múlt héten, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg megérte-e - 30 DM volt, ami kb. 4000 Ft)
A DVD-ről tudtok valamit? Mi van rajta? Klipek? A thecure.com-on azt láttam, hogy van 30 percben 5 szám akusztikusan, de a többiről nem találtam infót, igaz, nem volt sok időm keresgélni.
Mit hiszel az angol kiadásról? Lehet, hogy tudok válaszolni, mert nekem az angol van meg.
A néni képét úgy tudod ide beszúrni, hogy először is felrakod valamilyen tárhelyre. Ha jól tudom van weboldalad, tehát akkor arra a szerverre. Ezután egy olyan hozzászólást eresztesz meg, amiben szerepel egy ilyen sor: (img src="http://www.tar.hu/gallupoldala/nenikepe.jpg")
A "(" és ")" típusú zárojeleket cseréld "<" és ">" típusúakra, a címet meg a valós címre, és máris láthatjuk a képet.
Végső esetben küldd el nekem e-mailben, és felrakom ide. Csak írj mellé valamit, mert különben azt hiszem, valaki olyan küld most képet magáról, akivel a chaten dumáltam. :-)
Csak annyit, hogy "ott van a polcon". Az akusztikus szerintem nagyon jó.
Az 1. lemezt meg tényleg nem kellett volna erôltetni. (Mondjuk 300 Ft különbséggel nyomják a szimplát/duplát az MCD-ben. Vegyük úgy hogy annyit megér a sima verzió, azt kész.)