Keresés

Részletes keresés

Nyulik Creative Commons License 2002.07.03 0 0 208
Sziasztok! :-)**** Gondolom, Benneteket is érdekel az alábbi idézet Michaelától: "Sziasztok! Hatalmas hirem van! Tegnap este megszuletett Gumimaciek Danikaja!!!!! Az orvos szerint berobbant a vilagba. :-) Sulya 2900 gramm, 51 cm hosszu, es mamajaval egyutt nagyon jol erzi magat!!! " :-))
telanyo Creative Commons License 2002.07.03 0 0 207
Akkor bármiről lehet? Azt is elmondhatom, hogy Gumicukinak megszületett a babája?:)
Előzmény: Pedrera (205)
krampuszi Creative Commons License 2002.07.03 0 0 206
Ja és még annyi, hogy a postaláda névtábla fantasztikusra sikerült. Köszönöm a közreműködést :-)
Előzmény: krampuszi (202)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 205
Anyó, ne szomorkodj :-)) Igazából nem történt más, mint az, hogy péntek du. megmondtuk, hogy köszi, de mi inkább csinálunk egy új fórumot, mert ez már nem a régi, és az igazi babátszeretnékesek már nem nagyon érezték jól magukat. Nem tudom, miért kellett ezt túllihegni és azt hinni, hogy mi gonosz, irigy emberek vagyunk... Na, mindegy. M?i itt most már tök jól elvagyunk, és mindenről beszélgetünk, ha van kedved, gyere nyugodtan, leginkább a babátszeretnékről, de bármi belefér.
Előzmény: telanyo (204)
telanyo Creative Commons License 2002.07.03 0 0 204
Hahó lányok! Itt egy elszontyolodott Anyó beszél:( Veró kivettelek a táblázatból, de olyan rossz érzés volt:((( Olyan örömmel csináltam ezt a táblázatot és most olyan izé ez az egész. Igazából nem is tudom, hogy mi van, mert nem tudtam visszaolvasni, hogy mi történt.
Azt sem tudom, hogy miről szabad itt beszélni és miről ott. Teljesen tanácstalan vagyok:((( Most mit csináljak??? Anyó
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 203
Szia Krampika drága! Ma már frissít a neted? Tegnap megkérdeztem a Kedvest, hogy mi lehet a baja, és aszonta, hogy rosszul van beállítva az explorered vagy amit használsz és cash-ből szedi neked a dolgokat, nem frissíti. Valamit mahinálnod kéne rajta, hogy jó legyen.
Előzmény: krampuszi (202)
krampuszi Creative Commons License 2002.07.03 0 0 202
Jó reggelt ! Épp hogy csak beköszönök, mert 11-től megbeszélek és addig még a kis 35 oldalas anyagot is magamévá kéne tennem. Persze ma szóltak :-)))))) No sebaj. Jól látom? Molnárkál baj van? Szegénykém, de hogy is van ez? Nem lett 2 csíkos a tesztje, vagy utána már igen? Nagyon sajnálom. ------- Jól vagytok lánykák? Sietek majd vissza. Sok puszi
Előzmény: Pedrera (201)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 201
Vero, én is nagyon találkoztam volna Veled. De hát olllyan messze leszel. Orsoly, azért, mert már nem éreztük ott jól magunkat, már nem a babátszeretnék-ről szólt a fórum. Seashell nem tud jönni sajnos, mert nagyon sok a dolga, iszonyú káosz van náluk és mindent ő csinál. Puszil mindenkit.
Előzmény: kiskifli (200)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.03 0 0 200
Tudom én hogy nem kell minden nap, de apa is tudja, hogy ez az akció hete és nagyon lelkes. Tegnap az eksön után azt mondta, hogy akkor most nem fog se csikálni, se macerálni, had kössenek meg bennem a spák ! Ugy kellett rajta nevetnem !
Úgy örülök ennek az új fórumnak ! De hol van ma Seashell ?
Előzmény: ecsv (196)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 199
Csajok,kicsit mennem kell dolgozni,nemsokára jövök!
Szia Orsoly:)))
OrSoLy Creative Commons License 2002.07.03 0 0 198
Sziasztok!

Sajnalom ami MOlnarkaval tortent:( Mekkora volt a babaja?

Es meg mindig nem irta meg nekem senki hogy miert is jott letre ez az uj topik?:)

orsoly

ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 197
Olyan kár,hogy messze leszünk egymástól:(Úúúúúúgy taliztam volna Veled:)
Kiflike,én is irigyellek ám egy kicsit:)Mi csak jövő pénteken megyünk Balcsira.De jóóóóó lesz:) Már úúúúúgy várom:)
Előzmény: Pedrera (195)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 196
Én a 20. napon vagyok.Tegnap rosszul írtam,11-re nem várom.Kiskifli,csak HAJRÁ,húzzatok bele:)))Amúgy nem kell minden nap,elég 2-3 naponta,mert a spermium 48-72 óráig él:)Én is XXXXXXXXXXXXXX Nektek:)))
Előzmény: kiskifli (194)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 195
Hű, de jó Neked, Kiflike! én is úgy mennék már a Balcsira. Képzeljétek, amíg a Kedves edzőtáborban lesz, én hazamegyek ugye Füredre, de jön a barátnőm is, úgyhogy tökre jó lesz :-) Akkorákat fogunk hülyülni :-))
Előzmény: kiskifli (194)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.03 0 0 194
Nagyon drukkolok nektek csajok !!!! A tüneteket meg sajnos nem nehéz beképzelni !!! De ezer XXXXXX nektek ! Én még csak a 19. napon vagyok és azt hittem tegnap volt peteérés, de ma még jobban fáj a hasam mint tegnap, így nem tudom mi is van. Mindenesetre most minden nap akciózunk (nem mitha megerőltető lenne), aztán majd meglátjuk. Képzeljétek, holnap nem dolgozom, mert amerikai ünnep lesz és ezt legalább megkapjuk szabadnapnak (hamár a magyart nem is). Megyek a Balcsira fürdeni a kedvesemmel !!!!
Előzmény: ecsv (193)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 193
Hát mert már ilyenekben (is) bizakodom :))
Előzmény: Pedrera (192)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 192
mailt megkaptam, köszi. Dehogy tartalak dilisnek. Miért, kéne???
Előzmény: ecsv (191)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 191
Írtam Anyónak,hogy nem szeretnék benne lenni a táblázatban.
Megkaptátok a méljeimet???
Ugye nem tartototk dilisnek???
Előzmény: ecsv (190)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 190
Hát ezzel én is így vagyok:(Én is minden hónapban beképzelem a tüneteket,aztán jön a nagy csalódás:((
Előzmény: Pedrera (188)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 189
Lányok, én most elmentem dokihoz, de ha hazaértem, jövök vissza!
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 188
olyan ciki, pedig megígértem magamnak, hogy nem fogok nyavalyogni, meg mindenféle tüneteket odaképzelni. Aztán tessék...
Előzmény: ecsv (187)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 187
Szia Mindenki!
Csokimacs,persze,hogy áthívhatod Lolikát:)))Én arra gondoltam,hogy talán Molnárkának is kéne írni.
Pedrus,én is tiszta ideg vagyok már:((
Előzmény: Pedrera (186)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 186
sziasztok! Én is itt. Csokimacs, persze, jöhet bárki :-))) Lányok, tööööökre ideges vagyok már a jövő hét miatt... :-((
Előzmény: csokimacs (185)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 185
Sziasztok, lánykák! Kaptam egy privit Lolikától, hogy szomorkodik, amiért már nem "babátszeretnékről" szól odaát a fórum. Áthívhatom?
kiskifli Creative Commons License 2002.07.03 0 0 184
Jó reggelt ! Én is itt de csak beköszönök, mert sürgős munkát kaptam. Később még jövök !
Előzmény: ecsv (183)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 183
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Visszaolvastam a tegnap dut(itt sokkal egyszerűbb visszaolvasni,mint a NLC-n).
Szegény Molnárka:(((
Zsit írt mélt,hogy 4 napot késett Neki,de sajnos megjött:(Jön majd,csak a kolléganője szabin van,és nagyon sok a dolga.Mindenkit puszil:))
Nyulik Creative Commons License 2002.07.02 0 0 182
Kiflike v. valaki! Vagytok még?
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 181
szia kiflike! zsit is fog jönni, ecsv-vel megbeszélték. Én is lelépek, kell vacsit készítenem ugyebár. Puszika!
Előzmény: kiskifli (180)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.02 0 0 180
Nem hallottatok Zsitről ? Lehet őt is érdekelné ez a fórum, hasonló cipőben jár mint mi és ő se szólt hozzá a régi fórumhoz se egy ideje. Lassan lejár a munkaidőm és indulok haza, jön értem életem párja. Tegnap mikor mutattam neki, hogy nézd azokat az aranyos gólyákat, mosolyogva mondta, hogy hamarosan hozzánk is jönnek ám ! Olyan édes volt ! Imádom is nagyon !
Előzmény: Pedrera (179)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 179
Szia Dorka! Kiflike, én már nem olvasom azokat egyáltalán. Egyszer belépek reggelente, mert szoktam még oda priviket kapni, de ennyi. Komolyan? Szegény Molnarka. Sajnálom. :-(

Nyulika, én is inkább kislányt szeretnék valami miatt. Apa persze inkább kisfiút :-) Bár eleinte olyan mindegy, baba, baba és kész, nem sok különbség lehet. Majd csak később...

Előzmény: Dorkicsek (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!