Ha gyakorlásra van szükséged, akkor átkűdöm holnap a gyerekeimet, és korrepetálnak:-)))
Nagyon jól göriznek! /Persze az appjuktól tanúúták:-)))
Tsak ne próbáld ki amiket ők csinálnak, mert akkor baj lesz:-)))
E-ditke: én bár senkit se ismerek némedin, de azért jó nem: Pestről kimegyünk a pi..ba, ők meg bejönnek Pestre. Sebaj.. Tóbiás.
Bízom benne, hogy valamikor én is találok közelebbit..
A koris téma egyszer lehet, hogy engem is fog érdekelni, de egyelőre nekem sincs még célszerszámom, meg aztán pocsék egyensúllyal áldott meg a Jóatya, de talán egyszer én is beindulok a műfajra...
Addig meg marad a futás.
tzuiop: most mi van??? Lesz vmi uccccabál, csak én vagyok lemaradva? És még utána, este 9-kor akarsz lemenni futni???
De én csak 1 kört bírok!!!!! Azt is sokszor olyan nehezen. A felénél általában behisztizek, de mindig sikerül magam átlendíteni a holtponton.
de ari vagy!
ez most tök jól esett
mindjárt elbőgöm magam....:)
csak az a baj,hogy nem tudom,hogy megéri e ennyit beruházni...
mindig kitalálok valamit /persze lehetőleg olyat,ami pénzbe kerül/és akkor azt napokon belül véghez kell vinnem
ezzel is most így vagyok
persze,amint döntöttem,szólok-írok!
merre is laksz? már elfeledém...(
Az Europarkban vettük a párommal (egyet Neki, egyet nekem, kirúgtunk a hámból), a Hervisben valami eksön volt, így került kb. 21E-be egy Roces, az altípusát most így hirtelen meg nem mondom... Vettünk hozzá térd- és csuklóvédőt, majd a párom (mivel Ő merészebben próbálkozott, és így veszélyesebbeket esett) könyökvédőt magának.
Aztán elkezdtünk gyakorolgatni előbb az előszobában (:-) ), majd mikor láttuk, hogy jól haladunk, kimerészkedtünk a Tomori piacra zárás után :-)))) Ezután a ház környékét riogattuk. Kb. itt tartottunk nyár elején. :-))
Esni estem, de nem túl sokszor. Egy s***retanyálásra viszont nagyon emlékszem, utána vagy egy óra hosszat hányingerem volt, szerintem attól, hogy hirtelen fölszaladt a gyomrom... :-)))
tzuiop: Azért remélem, nem haragudtál + rám!!
Én is lejárok futni a szigetre, mégpedig nagyon cselesen adom elő: felszállok a villamosra az árpádhídnál, megyek egy megállót a híd lábáig, onnan séta be, futás.., majd újra hazaséta..
Margitsziget!!!Futás,biciklizés,görizés stb..ennél jobb hely nem is lehet
Csak erőt kell venni,kimenni!:))
Jó edzőtermeket nemigen találtam a kerületben.
Én az V.ker-be járok.
Kossuth tér közelében dolgozok,szóval nekem ez nagyon közel van..munka után irány az aerobic.
A box a kedvencem!Nagyon hatásos!Jól le lehet vezetni a feszültséget!
Látom, itt mindenki csak este ér rá, én viszont csak a melóhelyról tudok néha írni.
E-ditke: most egy kereskedelmi cégnél vagyok asszisztenske, meg ilyenek... Jó nagyon, csak én is marha messze vagyok a 13.-tól, messzebb, mint Te, Alsónémedi..
tzuiop: csak azért pizzáztam nélküled, mert meghívtak. Magamtól nem tudtam volna az általad már ismert okok miatt...
Gyerekek, azt hittem, egyértelmű lesz:
DR, azaz Don Roberto!!!! ;-)