Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Dézsi újra akarja számoltatni a győri szavazatokat. Mert ugyan szerinte a 400 szavazatkülönbség nem kevés, de a 900 érvénytelen sok.
Nos, a baromja nem fogja fel, hogy azért van 900 érvénytelen (ahogyan Bp-en is gigasok), mert MP a szavazás előtt kinyilvánította, hogy ő érvénytelen szavazatot fog leadni a polgármesterre. És ugye ezt az üzenetet az elvakult MP-hívők meghallották és megértették.
Ötletet adok a konteók kedvelőinek: Vajon nem azért történt-e MP burkolt felhívása, hogy majd tömegével legyen indok a szavazatok újraszámolására és ezzel az esetleges, utólagos csalásra???
És benne is maradtál volna egy szaftos hazugságban. Ráadásul amit a botrányos körülmények miatt még fel is lehet fújni ellened - ahogyan ez most történik is!
Én például megnéztem volna azt a listát, oszt' sűrű elnézéskérések után később levertem volna a titkáromon - már ha nem is tájékoztatott volna róluk (ha mégis, akkor meg egyszerűen elviszem a balhét, oszt' jónapot).
"ui: Ha Orbán egyszer betévedne a stúdiójába, vajon neki is adott volna egy dossziét?"
Lehet, hogy Rónay pont nem. És? Remélem, hogy azért akadnának olyanok is, akik odabasznának elé egy olyan Háború és Béke vastagságút.
A választás másnapján nem kellett volna lemennie kutyába az öncélú bizonygatásaival! Mire számított? Hogy a riport 10 perce alatt MP elkezdi bogarászni a dosszié tartalmát? Először is gratulálnia kellett volna a Tisza jó szerepléséhez.
Magyar többször is megkérdezte, hogy van-e kérdése hozzá.
Erre tovább is játszani akarta az inkvizítort. Ezt unta meg MP, s ezért állt fel.
Jól tette! Én is felálltam volna.
ui: Ha Orbán egyszer betévedne a stúdiójába, vajon neki is adott volna egy dossziét?
Végigéltem pár bálintházasista beszélgetést, belülről is, nap mint nap járom, tömegközlekedve is a várost, meglehetősen élő, beszélgetós kapcsolatom van szerintem a teljes társadalom képviselőivel (nem szűk körben, monokultmód élek) az mondatja velem, hogy igen, ez az igény, ez az irány. Ha szerinted ez fradikalizálódás, szíved rajta.
Már mitől volna levéltitok megsértése? A dosszié "feladója" az ATV, címzettje MP. Ha én küldök neked egy levelet, még ha bármely bizalmas is, felfedhetem a tartalmát. Ha te feded fel, akkor már levéltitok megsértése. Tehát ha MP hozza nyilvánosságra, talán. De valamiért azt érzem, ebben az esetben még akkor sem.
"Jó lenne látni, mi van a dossziéban, de a konkrét tartalmát az ATV sem hozta nyilvánosságra."
A számokat Egon bemondta. A részletesebb "bizonyítás" a nézők felé viszont nem lenne levéltitok megsértése?
Egyébként az esetről az a véleményem, hogy a következő történt:
MP azt a stratégiát találta ki az ingyen médiaszereplésre, hogy azzal revolverezi a médiát, hogy nem hívják (ami a "közszolgálatiak" esetében igaz is). A hibát ott követte el, hogy általánosított, pedig az ATV ezek szerint hívogatta - csak az nála nem számított, mert a közszolgálatiakra koncentrált: mert hát ő az M1-re akart betörni, nem egy piszlicsáré ATV-be.
Oszt' amikor a Nagy Győzelem után oda is elment volna egy kis farokfényezésre, akkor Rónay kezdte szembesíteni azzal, hogy hát hazudott a kampányában, mert ők igenis hívták és járt is arra nem egyszer.
Na, erre a hideg zuhanyra kellett neki reagálnia.
Mondhatta volna azt is, hogy jogos a felvetés és "visszaszívja" az ATV ilyen irányú kritikáját... de hát már ő is úgy van vele, mint Orbán (akiről tudjuk, hogy "miniszterelnőkként sosem hazudik").
Ez helyett Mr. CleaNEféljetek inkább az asztalra köpött, ráborította Egonra és elpucolt.
Summa summárum: ekkorát változik némely ember, ha hirtelen nyeregben érzi magát.
persze menjünk le a sárbirkózás szintjére, de lehetőleg meztelen.....mit a jó népnek kulturált viselkedés egy beszélgetős műsorban, hiszen a balhé jobban eladható..
igazi fejlődési irány..
szerintem legközelebb kőbaltát is vigyenek be és folyjon egy kis vér is.....
Amit MP utána lehozott, az egyfelöl (főleg egy polfórumosnak [pláne, ha valaha volt legalább ottani gombja]) egyértelmű, de a nagyon nem fórumozó környezetemnek is tiszta, másfelől megint egy olyan apró jel, ami a budai úrifiú státuszát megkérdőjelezi.
Viszont: végre megint valódi interjú-, műsor-, bármilehetőség, mint a puzséri pohár víznél. Életszag, következménykép. Totál rossz irány a finomkodó, körbenyaló, egymástszopó törzsönbelüli interjúzás, szegvárizás.
Ez a jó irány, bunyót a népnek! Tényleg. Dolgozzon meg a szerkesztő, a riporter, az interjúalany a bajnoki ővért, ne kávéházi vagy kiállításmegnyitói hangulatért kapják fizetésüket.
Rónai is túltolta a " kutyakomédia" jelzővel (én még nem láttam ilyennek), meg MP fáradt is, meg nem is volt elegáns így kezdeni, sok igazságuk van a yt csatorna alatti szektásoknak, de azért mégis. Valamiféle önuralom csak kellett volna. Jó lenne látni, mi van a dossziéban, de a konkrét tartalmát az ATV sem hozta nyilvánosságra. Bár szerintem is többször hívták meg, mint állítja. Mondjuk én Mráz lassan állandó szerepeltetését sem értem, az M1-ről jár át az Atv-be, de hát ezek ilyen egyensúlyi helyzetek, mint az Indexnél is. Asszem nincs több gondolat bennem erről egyelőre.:D
Nekem akkor sem megy ki a gyanú a fejemből , hogy MP-t a félisten "találta ki" az ellenzék leszalámizására . Akár igaz , akár nem , a szalámizás elég jól beindult .
Nem vagyok jó jós, MP Rónainak interjút sem adott, úgy összevesztek az elején, hogy 1 perc után távozott, interjú közben. Szerintem ezeket MP egyébként túltolja.
Az AfD-t nem a zöldek, hanem az egész ampel-koalition hányattatásai miatt kaptátok meg... őszintén szólva Merkel egészen jól megásta a mostani válság alapjait... aztán szépen lelépett.
Érdekes módon ezt nem valami nagyon honorálták a német választók, pedig a CSU-t kivéve (Södernek tényleg vannak elévülhetetlen érdemei Bajoro.-ban az elmúlt 4-5 évben) a CDU-t nagyon sok helyütt ezért min. büntetni kéne, visszamenőlegesen.
A keletnémetek többségükben teljesen befásultak és az AfD-ben látják a kiutat... hát ezek az emberek legalább annyira agymosottak, mint az itteni fideszesek és migatyánkosok.