Harpokratesz: Na, látom Te felismerted őket! Úgyhogy ezennel kijelentem: büszke vagyok Rád!!! (Lórien, Te meg szállj magadba...)
A két jobb szélen lévő emberke (Lecsó és Anikó) szoktak énekelni. És imádom a zenéjüket... Épp nemrég kaptam meg a 20éves szülinapi koncert cd-ket, úgyhogy most ezt hallgatom gőzerővel... Olyan jó így visszahallani, mert valahogy visszaadja azt a hangulatot, amit akkor éreztem... Na jó, nem teljesen ugyanaz, a koncert azért jobb volt...:)
Igen, Wagner úr intézte el... Nem tudom, hogy végül is modi-e, de ha nem az, akkor is vannak összeköttetései, az biztos...:)
E. Wood szerintem is aranyos...:) Bár épp tegnap néztem a GyU 3-at, és rájöttem, hogy nem bírom a Frodó-Samu-Gollamos jeleneteket... Valahogy olyan nyomasztóak...
Harpokratesz, láttad a Van Helsinget? Ugyanis most néztük meg Lóriennel és KENUval, mint hagyományőrző balkezes filmet! Ugyanis ma volt az utolsó tanítási nap!!!!!!!!:)))))))))))))))
Régen volt nekünk is VOX, és PRO7 is, de az új csatornakiosztásban kb 1 éve szépen kivették ezeket. Van helyette orosz, francia, meg spanyol adás...
Szerintem Frodo sosem lesz férfias. Nagyon kisfiúsak a vonásai.
minimál csomag kevés, alig van benne valami.
pedig a német csatornákon gyakran adnak ázsiai filmeket, bár nálunk a UPC levett belőlük sokat, csak Pro7, RTL és VOX van, sajna. f+ nekem sincs.
majd lesz férfiasabb is, még bébi (nem ért be):)))
asszem 81-ben született és 168 magas, és Vízöntő!!!
szerintem gyönyörű arca van, ilyen szemekkel felőlem lehet akár 6 éves is:))
Bad Pritt-et, meg a többit messze veri.
f+ sincs. Minimál csomag van.
Sajna itt vidéken, a megyeszékhelyen, a 2 moziban, csak az aktuális holivúdi megy. Irigyellek hogy van lehetőséged megnézni olyan filmeket is, ami nem populáris. Szomorú vagyok...
A tékákban meg néznek nagy bután. Csak Jet Lít, meg Jackie Csent ismerik. Ilyenkor úgy érzem magam mint aki a holdról jött.
tegnap megnéztem újra a Tabut moziban, mert régen láttam, úgy 2000-ben. kiváncsi voltam az eredeti hangra és magyar feliratra, mert a tévében szinkronnal ment. kissé eltérő a kettő, néhol a szinkron jobbnak tűnt.
Ryuhei most is lenyűgözött, egy Isten az a fiú.
teszek is be róla egy pár civil fotót.
Ajjajj, rájöttem, hogy teljesen félreértettelek... Nem is biztos hogy arra gondolsz, amire én... Úgyhogy inkább világosíts fel az együttes nevét illetően (mármint amire Te gondolsz...)!
Miért kéne őt tudnod??? Sejtem ugyan, hogy kire gondolsz, de az nem ő... Őt ugyanis Balázsnak hívják...
És akire én gondolom, hogy te gondolsz:), az nincs is ott, és igen, ha ott lenne, akkor se kéne ott lennie...:)))))))))
Hah, én felismerem őket! :))) (ha nem tettél volna be képet, is felismertem volna őket :)) De! Hogy azér meg legyél velem elégedve, felismertem, akit fel kell, hogy tudjak, a legbalsó. Ugye? De hogy kerül oda nő úgy mellesleg?)
No akkor most beteszek egy képet az egyik kedvenc együttesemről, csak hogy képben legyél a zene ízlésemet illetően!!!:))) Ha felismerted őket, visítsál!:))))
Dehogy! Fujjjjjjj!!!!!! Undorító!!!!!!! (Ez az én igen tömör véleményem róla... A hangsúlyt meg képzeld hozzá...)
Viszont ünnepélyesen bejelentem, hogy SZÉTTÉPTEM A TRANSZPARENST!!!!!!!!! Aki lemaradt erről a történelmi pillanatról (gondolok itt KENUra), az a szemetesben még megtekintheti a transzp. maradványait... (Kár, hogy nem égettem el, mert akkor mondhatnám, hogy hamvait...) :)))))))))))))
Dehogy voltunk!!! Fujjjjjjj!!!!!!!! Undorító!!!!!!!! (Ez az én igen tömör véleményem róla... A hangsúlyt meg képzeld hozzá...)
Viszont ünnepélyesen bejelentem, hogy SZÉTTÉPTEM A TRANSZPARENST!!!!!!!!! Aki lemaradt róla (gondolok itt KENUra), az a szemetesben még megtekintheti a maradványait... (Kár, hogy nem égettem el, mert akkor mondhatnám, hogy hamvait...) :))))))))))))))))