Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.17 0 0 1384
Többit telefonon. (Mikor van bekapcsolva?)

(Ez itt lent csak nálam ilyen nagybetűs? Ha az, nem direkt.)

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.17 0 0 1383
Ink > Ez egy kicsit(?) erôs volt.
Aznap délelôtt próbáltalak hívni, de "telefon lemerült".

(Mióta is vannak nálad a CD-im, és hányszor jelentkeztél azóta...?)

Előzmény: KingInk (1381)
waters Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1382
Semmi köze nem volt máshoz csak DM-hez sajnos:(((
Előzmény: KingInk (1379)
KingInk Creative Commons License 2002.01.11 0 0 1381
mInk meg köszönjük. akko számítunk rátok. mi.

lehetaz téleg h senki nemvolt ottan a süssfelnapban bizonyos cure-mode partin??!

ronda punnyadt topik ez. dea többi is naonbefagyott a télen.. mitőlvanez?

FLARE pedig szerintem rohaggyonmeg szépenszólván. 31 percet álltam a hideg széllel bélelt metroátjáróban. sohatöbbet pajti! majd eljössz cd-kért ha kellenek énis bírtamvóna aludni így vizsgaidőszakban.. (telefon lemerült egyébkénT és ennyi)

vúú.."kössee" és "bazzeg" egyhozzászólásban! hmhmhm..

Előzmény: snakepit (1380)
snakepit Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1380
Hahó!

Biztosan megnézzük, ha lesz valami akkor szerintem oda is adjuk.Párszor már jártunk úgy, hogy szépen beharangozta valaki pl a 99-e New York-i concertot a VH1-en aztán semmi nem volt.Reméljük most lesz.

Snakepit

KingInk Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1379
jés aza vki, akinek módjában áll segíteni a rajtam léci írjon ide pl h "jó" csak h tudjam+nekeressek más lehetőséget.. mégeccer köszönöm!! (flare?)

vótvalaki süsiben aznap? (vmi mode-cure estről volt szó)

élménybeszámoló?

Előzmény: KingInk (1378)
KingInk Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1378
most kérek vmit szépen. ha vki felvenné a gyógyestét, adja nekem bármiért. majdnem bármiért. bitte..

köszönöm ugyanoly szépen.

Előzmény: imaginary (1377)
imaginary Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1377
hail flare

biztos 22-én?
egy kábeltévés műsorelőzetes újság szerint 17-én lesz Cure Nite
biztos, ami biztos, azért meglesem 17-én, le ne maradjak IB)

take care

Előzmény: Törölt nick (1375)
snakepit Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1376
Hahó!

Valóban létezik egy másik verziója is az Essen 89-nek, bakelit lemezen, - a boríton egy nagyon szép prayer-touros kép Robert atyánkról- Live in Essen fantázia címmel( nagy fantáziára utal, bocsi). Sajnos nem teljes, hiányzik a Fascination street, Same deep water as you, Disintegration és a Cold-ot kivágták a Charlotte sometimes elől és átrakták az Untitled és a Faith közé. Szóval kicsit megvariálták a dolgot. Ja és a cd sokkal jobb minőségű.
A végén még elfelejtem, Faith úgy emlékszem hogy vágottan van rajta, kb. 10 perc után lehalkul.

Snakepit

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1375
Az MTV-n jan. 22-én Cure Night (COF)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 1374
Létezik nálad CD-n? :-)
Előzmény: waters (1371)
love cat Creative Commons License 2002.01.05 0 0 1373
Hahó!

Újra le lehet tölteni a chainofflowersről az Arte-t ill. a nov. 23 akusztikusról hat számot.
Yloz: email ment
Valakinek teljesen véletlenül nincs meg a Rituális Rémtettektől a Rituálé album? Előre is kösz.

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.04 0 0 1372
flare >
Még nem szokás, de ha egy formátum sikeres lesz, akkor szokás visszamenőleg megjelentetni sokmindent rajta, lásd CD.
A DM LaserDisc-en adta ki korábbi VHS-eik nagyrészét 1993 körül, pedig az a formátum sosem terjedt el. A DVD már egyértelműen nagyon elterjedt, tehát ahogy régi felállással készített koncertlemezeket is kinyomják újra, ha elfogy, így a videók kiadását is el tudom képzelni. Most biztos nem ezzel fognak szarozni.

G****

Előzmény: Törölt nick (1370)
waters Creative Commons License 2002.01.04 0 0 1371
...de a dupla lemezen rajta volt!
Előzmény: Törölt nick (1370)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.04 0 0 1370
Ismeri valaki azt a Faith-változatot, ami tele van "fuck"-okkal, és tartalmaz egy nagyon jó gitárszólót? (Ha jól sejtem a '89-es esseni koncert utolsó száma, ami - nyilván terjedelmi okból - lemaradt a Dark Night c. kalóz CD-rôl.)

G > Szerintem csak akkor adnak ki további DVD-ket, ha a GH megfelelôen nagy példányszámban fogy. A régi videók megjelentetése DVD-n sajnos elég valószínűtlen:
- kiadó hiánya,
- viszonylag alacsony érdeklôdés,
- a GH után nem sok értelme volna kiadni a korábbi klipgyűjteményeket (a jobban sikerült darabok pár kivétellel rajta vannak),
- valószínűleg nem adnak ki újra régi felállásokkal rögzített koncertfelvételeket - akkor már inkább valami újat, ha...
(+ melyik zenekar adta ki eddig visszamenôleg az egész videókatalógusát DVD-n? Szokás az ilyesmi?)

Woodpaul Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1369
Depresszió-mentes, boldog Újévet kívánok minden The Cure rajongónak!
BySoft_ Creative Commons License 2001.12.29 0 0 1368
Akit érdekel: a rejtett extrák megtalálása DVD-n.
Aki maga szeretné megtalálni az ne olvassa tovább!

Choose 'song select'

Highlight 'The Walk', press your down arrow and the star will disappear. Now press your right arrow three times and you will get 'The Caterpillar' video.

Highlight 'Close To Me', press your up arrow and the star will disappear. Now press your up arrow again three times and you will get the 'Close To Me (Closer Mix)' video.

Highlight 'Friday I'm In Love', press your down arrow and the star will disappear. Now press your down arrow again three times and you will get the 'Pictures of You' video.

Előzmény: Dino_ (1358)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1367
Biztos lesz, pl. előbb-utóbb csak kiadják a régi videókazettákat DVD-n is, de erről egyelőre semmi konkrét hír.

G****

Előzmény: BySoft_ (1366)
BySoft_ Creative Commons License 2001.12.26 0 0 1366
Már késő!!! Legközelebb (remélem mihamarabb) ott kezdem. Még nem volt időm megnézni, de Én inkább koncert videóra lennék kiváncsi. Na nem elégedetlenkedem ennek is igazán örülök. A kérdés az lesz e következő DVD, ha igen ki adja ki, mi lesz az.
Előzmény: Törölt nick (1365)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1365
A linket elszartam.
Helyesen:
www.metro-nom.hu
Előzmény: Törölt nick (1364)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1364
A Metro-nóm lemezboltban 7990 Ft a Cure DVD.

G****

BySoft_ Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1363
Amit a Fotex csinál az kész rablás. A máshol 3-400 forinttal drágább dupla albumot Ők 8ezer feletti áron árulják (tegnap láttam a MOM-ba). Hasonlóan drága hely a Mammut II-ben a -1-es szinten lévő lemezbolt, a DVD-t 11e felett kínálják.
Szerintem az MCD adja a legjobb áron. Náluk a DVD, ha jól emlékszem 9 alatt volt. Én karácsonyra várom.
Frissítettek! Egy 1976-os plakát: http://www.thecure.com/malice201276.html
Előzmény: Dino_ (1362)
Dino_ Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1362
A Fotex Recordsnál 11800-ért láttam, ezért nem ott vettem meg, mivel az amazon.de-n 50 DM (kb. 6500 Ft). Igaz, ehhez szükséges volt még az, hogy legyen valaki, aki kint dolgozik Németországban/Ausztriában, és hazajött karácsonyra, meg hogy 89 DM felett rendeljek. Az előbbi szerencsére adott volt, az utóbbi érdekében pedig megrendeltem a Smashing Pumpkins DVD-t is mellé :)
Az viszont továbbra is rejtély marad számomra, hogy hol kerül rá ekkora árkülönbözet (Fotexnél a VHS kerül 6000-be).
Előzmény: Starway (1359)
yloz Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1361
!

minden macska korán kel (nem káposzta)? vagy szürke? vagy vagy?

>>azt a dvd-t 10papírért vetted? mert valahol annyiért láttam.

enny

Előzmény: love cat (1360)
love cat Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1360
Hahó!

Ha valaki még véletlenül nem járt volna a
http://visual.givemeit.de
lapon,és érdekli kb:300-400 db Cure cd(lp, de ez csak pár darab)full boritója(első, hátsó, belső,a cd felülete is be van nyomva)akkor az nézzen el a fenti címre.Érdemes megnézni a linkeket is , mert ott is van egy jó pár darab elrejtve.
Ja, tudjátok, hogy le lehet tölteni a paris 2001.10.26 - Arte concertet a chain of flowersről mp3 formátumban?

Starway Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1359
Egy kérdés. Az a DVD mennyibe került? És hol vetted? Én momentán csak a cd-t lattam csak.:(
Dino_ Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1358
Na, végre megérkezett a Greatest Hits DVD, és egyelőre nem bántam meg, igaz, pár klipet még rápakolhattak volna, hely az lett volna szerintem még egy kicsi. És túl sok extra sincs rajta, de ami rajta van, azt legalább jó minőségű.
Értelemszerűen rajta van a 18 klip a válogatás album számaihoz, valamint 6 szám akusztikus változata is, miközben az MTV Unplugged felvételhez hasonló felállásban zenélnek (A Forest, The Lovecats, Close to Me, Lullaby, Friday I'm In Love, Just Say Yes). A PowerDVD-vel - igaz, kicsit macerásan - sikerült megtalálni a három "bonus hidden video"-t is, melyek a következők: The Caterpillar, Pictures of You, valamint egy másik Close to Me verzió. Nem tudom, miért volt jó ezeket így elrejteni, de sebaj, a lényeg, hogy ezek is rajta vannak.
Kicsit hiányoltam a Night Like This és a The 13th klipjét.

Elsőként a Just Say Yes-t indítottam el, mivel azt még soha se láttam, és elsőre nem tudtam, ki az a csaj, aki a háttérben ugrál. Aztán amikor ő is énekelni kezdett, egyértelmű lett, hogy nem más, mint Saffron a Republica-ból, csak korábban részben vörösre festett haja most már teljesen szőke :)

Furcsa volt még, hogy a számok között nem tudtam a balra/jobbra nyilakkal váltani, valamint hogy a számokban a pozíciót jelző sávon se lehetett ugrálni, pedig néha szerettem volna.

Nos, ennyi lett volna az első élménybeszámolóm a DVD-ről. Ha még találok valami érdekeset, jelentkezem.

yloz Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1357
!

enny

Előzmény: love cat (1356)
love cat Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1356
Yloz!Mail Ment!Beszéljük meg!
love cat Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1355
HAHÓ!

Ritkán járok a www.curiosity.de - n, ezért csak most fedeztem fel azt a dolgot, amit eléggé érdekesnek tartok.
Elképzelhető hogy a Cure adott még egy koncertet Párizsban???
Ugyanis találtam egy ilyen koncertlistát:
NOV 23 - PARIS, FRANCE - LA SCENE

LOVECATS
MINT CAR
JUST LIKE HEAVEN
HIGH
LULLABY
CUT HERE
FRIDAY I'M IN LOVE
WHY CAN'T I BE YOU?
BOYS DONT CRY
LOVESONG
A FOREST
HIGH
FRIDAY I'M IN LOVE
FIRE IN CAIRO
BOYS DONT CRY
IN BETWEEN DAYS

Egy csöppet kiakadtam, mármint a számok miatt!!Ha jól tudom Roberték utoljára a Lovecats - et a Wembleyben adták még '87 - ben.persze nem számitom ide a kismilliószor előadott Why cant... - Lovecats verziót.
Amásik érdekesség hogy kb 21 éve nem ismételtek meg egy koncerten belül számo(ka)t. és itt rögtön hármat is. Ja arról nem beszélve, hogy már megint Párizs( vagy Parii). Elhiszem hogy ez Robert kedvenc városa, de azért ez egy kicsit túlzás. Europa meg megint érje be ezzel.De azért örülök, mégha egy kicsit zsörtölődöm is!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!