méhtevékenység felment 80-100 ig, gyerek 160 körül mocorgott, meg nem vizsgáltak, ha hholnap nem jön ki, hétfőn délben befektetnek - azh már a 42. hét lesz... -
fáj a csontom baloldalon, keményedik a hasam, úgy megyek mint egy pingvin, gyerek mocorog, semmi különös....
Biribon!! Még egyszer gratulálok nektek!Jó egészséget és sok boldogságot!Én is husvétkor szültem,csak egy éve a kisebbik lányomat.Ő nagypénteken születtt.Én a GARMASTEN kenőcsöt használtam két cicizés között,nekem segitett nagyon.Ezt cicizés elött le kell mosni!!!Mindkét lányomnál használtam és bevált.Most ujra használom,mert még mindig cicizik reggel és este és ugye a fogacskáival tud ám kárt tenni a ciciben.....Szerintem vegyél a gyogyszertárban ha még nem használtad,probáld ki!
Hááát, most már esélyes, hogy meglesz az április ;o) Köszi a drukkokat, ránk fér még mindig, bár most fordulás ügyben...nem fordult be Mira, így császár lesz (amit nagggyon nem szeretnék, hiszen totál egyedül leszünk a babókkal, Apa április közepétől mindennap dolgozik, rokonság meg nem nagyon van....)
Látod, mondtam, hogy meg van delejezve.... :o) Csak így tovább Nektek is! :o)
És ezt a csuklást képzeld el duóban... :o) (Az egyik alul, a másik kicsit feljebb, és ha éppen szerencsém van, akkor találkozik a ritmus egy-két taktusra..de ez ritka..)
én a folyamatos csuklásával voltam így, hogy először röhögtünk, hogy ugrál a hasam, aztán amikor egy nap nyolcsszor negyven percet csuklott, már úgy idegesített, majd megőrültem, és hát ugye vele nehezen itathatok vizet :-)
És idekint ugyanezt nyomja a szentem, minden egyes kaja után húsz percet csuklik.
igen, nálam volt, hogy egyik este totál bepöccent a gyerek, és vagy másfél órán keresztül _folyamatosan_mozgott, ahogy írtad, ez szerintem normális, én nagyon röhögtem :-)
Biribon, mellkirepedéssel mi is küzdöttünk. Nekem az Aloének a zöld kencéje jött be, a bimbóvédővel nem boldogultunk. Ez a kence viszont két-három nap alatt teljesen rendbe hozta a cicimet. N-t nem zavarta a szaga, íze, nem kellett lemosni evés előtt. Csak ajánlani tudom, ha be tudod szerezni.
Anno M-val Garmastant használtam, az is segített, csak kicsit lassabban.