Milánói makarónit. Biztosan csak odaképzelem magamnak, de ezen a héten még nem bírtam olyat enni, ami jól esett volna, mindentől olyan rossz a gyomrom...
Úgy szerettem volna ma is jönni, de rengeteg a munkám. Örülök Gumimacinak!!! Nagy gratula neki!Biztos nagyon édes Dani! Akikkel tegnap nem találkoztam, azoknak elmondom, hogy *Dorka néven írtam a régi fórumra párszor, de most ide nagyobb kedvem van! Mi még nem szeretnénk babát, vagyis ez olyan csúnyán hangzik, majd csak jövore szeretnénk. De szorítok mindenkinek naggyon!!!
Még egy picit leszek azért ma.:-)
Mi van Csajszik?? 1 órája nem voltam,és nem írtatok semmit szinte!
Verus,Téged ez a V2 úgy láccik,kísérteni fog:))))
Kisnyúl ne idegeskedj,a szülők már csak ilyenek:9Hagy buzogjanak,Te ne foglalkozz vele.Tudod,az idegesség árt a szépségnek:)))))
Nnna, kicsit sikerült visszaolvasnom. Hááát nem tudom ez a táblázatos dolog olyan cikis... Hiszen már nem vagyunk egy csapat sajnos. Csak az a kár, hogy egy puszta véleményeltérés miatt ennyire ellenségesek lettek velünk a többiek. Hiszen mi is örülünk a másik sikerének!! Na mindegy. Anyóka, engem is kitörölhetnél.... és szerintem lehetne másik "saját" táblázatunk. Azééé én sajnálom, hogy így alakult, pont azok nem értenek meg bennünket, akik talán a legjobban átérzik a helyzetünket, hiszen ugyanabban a cipőben vagyunk. Mindegy. Nnna, megyek ebédelni, aztán megint dologidő, de talán még du. visszajövök. HIÁNYOZTOOOOK lááányok! :-)))) Írok Bsp-nek Gumimacikáról. :-))
4904 Ft, a háziorvos is felírhatja. Én is megnéztem mindent, amit tudni lehet róla, némelyik doki féltudományosnak tartja, mások nagyon ajánlják. Én azért döntöttem el, hogy kipróbálom, mert a kúpos, antibiotikumos kúrák leölik a kórokozót, de általában a jó baktikat is. Ha a startlapon rákeresel, van saját honlapja is. Hátha jót tesz.
jaj, de jó lehetett! én is úgy mennék egyszer olaszországba. Gimiben olaszórákon annyit tanultunk ezekről a városokról, de nem voltam még soha :-(( Zsit, kicsit irigykedek ám :-))
Az utolsó héten gôzölt be a családom, fôleg az apám, szerveszkedik veszett módon, pedig mi totál mindenre gondoltunk. Most mikrobuszt akar a családnak, pedig mi béreltünk egy buszt. Vendégül látja az egész rokonságot ebédre az esküvô viszont 4-kor kezdôdik. Nem tudom mit fog 22 emberrel kezdeni. De úgy vagyok vele, hogy nem érdekel oldja meg, ha már véllalta. Aznapra totál be vagyunk táblázva már, saját lakásunk van, ugy sem leszek fél négyig a közelükben.
Szijjjja V1! :-)) Én is csak ritkán vagyok, épp most, még negyed órát :-(( Kééépzeld, már a munkahelyemen is V2 lettem, mert van egy Vikink, és az étlapon én voltam V ő lett VI, és ebből lett V1, én meg V2.... És képzeld, az evezésen a lapátom száma is V.2 volt!! :-)))))) Egyébként semmi újság, az UH eredményről már tudtok. Azt nem tudom, hogy ha még nem volt tüszőrepedés, és csak most lesz, akkor már megint mikor fog megjönni? Lehet, hogy nekem MINDIG ilyen későn volt TR-em (tüszőrep.)????? Végülis a középidő nem törvényszerű ugye? Jaaaaj, olyan rosz, hogy az ember nem tud mindennap bekukkolni, hogy mi történik odabent, akkor talán hamarabb sikerülne a vágyunk! :-)) Ja, és tegnap volt téma, hogy milyen lesz a baba (Nyulikának), és nekem többek szerint fiam lesz.... (csak úgy megkérdeztem, hogy szerinted nekem majd milyen babám lesz? és többen ezt mondták... majdmegláttyuk.)
Pénteken este elmentünk a Nápolyi öböl környékére, rettentő szép volt, sütött végig a nap, fürödtünk, napoztunk, hajókáztunk, egyszóval csodaszép volt minden. Hétfő este jöttünk csak haza. Akkor még tök jó kedvem volt, mert azt hittem, hogy na, akkor talán mégiscsak sikerült, (bár nem mertem beleélni magam, csak hát mégis ott bújkáltbennem a gondolat)nekem mindig 27-28 naposak a ciklusaim, most meg a 33. napon jött meg. Nem értem, hogy miért.
:(((( Még valami: Gynevac kúrát én is kaptam január-februárban, de én nem vettem észre semmi különöset magamon :( szóval nem igazán tudom, hogy használ-e valamit :)) Na, én most egy kicsit elnyomulok dolgozni, de fél szemmel itt vagyok ám :)))
Köszi Anyó, én szívesen megcsinálom, ha a többiek is akarják. Szia Verus! Mizujs? Nem kéne neked most dolgozni??? Irgumburgum! Csokimacs: Gynevac-ról én sem hallottam még. Volt valami problémád, baktérium vagy mittudomén, mai miatt ez kellett? Vagy csak úgy, megelőzésképpen?
Sziasztok!
Mostanra sikerült idetalálnom és regisztráltatnom magam. Az előbb már írtam egy üzenetet, de úgy látszik az elveszett az éterben :)))
Nálunk sajna semmi jó, pár nap késéssel, tegnap reggel megjött. Most egy kicsit le vagyok törve, mert nem tudom, hogy miért késett, amikor nekem mindig olyan pontos szokott lenni :(((
Sajna nagyon sok a munkám és a kolléganőm szabin van, így most valószínű ritkábban tudok majd jönni, de igyekezni fogok. Addig is puszi mindenkinek :))))) Zsit
Szurikúra, egy Kossuth-díjas magyar tudós "találmánya". Nem gyógyszer, hanem védőoltás, a hüvely saját baktériumflóráját segíti, amik a tejsavat termelik. A kutatási eredményeik jók. Én csináltam egy fórumot is az nlc-n, a legtöbben priviben válaszoltak, úgyhogy abból sokat nem tudtok meg, és több lánynak is, akiknek gyakran volt folyása, fertőzése, a kúra óta semmi gondjuk. Nekem az utóbbi 2 hónapban 2-szer volt ilyen gondom, a terhesség alatt és a vetélés után is. Ezért szeretnék megerősödni a következő babáig. Ártaani biztos nem árt, de olyan sokaknak segített, remélem, nekem is fog.
Sziasztok leányzók! :-))) Nem olvastam vissza, Szísellt élve betemeti a munka mostanság. Most itt egy félórára ebédig, addig írjatooook! Mi történt, miről maradtam le?
Azt írtam emilben ecsv-nek, hogy akartok-e esetleg külön táblázatot. Nem kell feltétlen nekem csinálni szívesen megmutatom valakinek hogyan kell;) Nem egy nagy vaszizdasz!:)
Sziasztok, megjöttem a dokitól! Képzeljétek, kaptam egy nagy Gynevac-szurit. Ma szántam rá magam. Ez a hüvely immunitását erősíti, megelőzi a folyásokat. Minél jobban rendbe akarom szedni magam, mielőtt újra hozzákezdünk a babaprojekthez, hogy jól érezze magát majd idebenn, biztonságban. Ezért már ez a szuri (és a következő 4 is) előajándék a babócának.
Miot látoook???De jóóóó!!!Gumicukinak NAGYGRATULA!!!!!!Majd megírom Michaelának,hogy mondja meg Neki:)))
Szia Kisnyúl és Anyó!
Anyó,amit írtál mélben mond lécci a lányoknak,mert vissza kel mennem dolgozni:((
Éljen Danika és Anyukája! Ez tök szupi! Már megint bőgésre áll a szemem, de most nem szabad, mert ki van mázolva. Jól kiszámolták a dokcsik, elvileg péntekre igérték. Hú de jó Nekik! Aki beszélős Gumimacival puszilom Őket! És akkor most el :-(