Lehet úgy kellene kezelni a focit mint a "kisebbséget"... A *ig*á*ny*k*at kellene követni, kisebbségi kérdést csinálni ebből és negativ diszkrimináció révén beperelni engem...
Hála az égnek, akkor már/még nem volt benne a SB alatt elfogyasztott alkoholmennyiség! :D
Csúnya is, dadog is, de a miénk! :D Ráadásul amit a helyszínekről mondott, az ült... hátha valami nagyokosnak végre lehull a hályog a szeméről, és tényleg szolnoki lehet végre a Szolnok Soldiers!
Nem lesz ismétlés de majd felteszik a tv honlapjára és majd belinkelem. Marcika poló , sapka van még jöhetnek a vásárlók. Gabi az arénás képek Pap Tominál vannak mert az ő gépével csinálták. A tegnapiakat meg holnap feldobom.
Lehet de nekem a Steelers állt közelebb a szívemhez a mikor a Cards átvette a vezetést nagyon ideges lettem mert eddig 4 SB láttam és mindig az kapott ki akinek szúrkoltam (a Bears veresége a legfájóbb)
a hétvégi Cellect Arena Bowl kupa összes meccséről készült videó és fotó. Ezeket szép lassan elkezdtük feltenni az oldalra. Itt megtalálhatjátok őket a videó rovatban: http://www.hunrun.com A filmek jobb minőségben is kiadásra kerülnek, ugyanezen az oldalon kaphattok erről infót még a héten.
Figyelsz mint mindig. :))))))))))) 22.00-tól van gyülekező, de ha nem hiszed akkor nézd vissza a fórumot. (9232 hozzászólás) Nem is te lennél.........:))))))))))