Dark zenét játszó koncertképes zenekar, bejáratott klubbokkal dobost keres, komplett cuccal.DIABOLIQUE a nevük és személyes jó ismerősök. Ha valaki esetleg ismer dobost aki pontosan dobol és lenne kedve a zenekarral próbálni jelentkezzen nálam emailben! S. O. S lenne!!!!
Hali!
A "Hey You"-t a Kis Me CD-re akarom illeszteni, oda ahol eredetileg az LP-n volt. Érthetetlen, hogy a mai napig hiányzik a gyári CD-változatról ez a szám. Annak idején még meg lehetett indokolni a CD-k korlátozott 74 perc írásidejével, de ma már minden gond nélkül jelennek meg gyári 78-80 perc hosszuságú albumok...
Tehát ha jó minőségű mp3-ban (192 kbit/s) el tudod küldeni, vagy fel tudod rakni valahohova megköszönöm.
Üdv, Rozetti
Hali!
Olvastam, hogy tobbeteket erdekelne videoklip...
Nekem van egy csomo DivX-ben (tobbek kozott a Close to me-Closer mix), megbeszelhetunk cseret, de nekem meg mindig kellene a "Hey You" CD-re irhato minosegben!
Udv, Rozetti
a 17-éről sikeresen le,maradtam...
Valahogy nem írta ki a csatorna kereső program 4 nappal előtte, most épp azt szidom:)) Na de van ismétlés, hála az égnek. (Ezt viszont kiírta.)
Szóval a lista:
22-én (kedden) MTV Europe
19:00 New The Cure Special
21:30 Rocumentary The Cure
22:00 New The Cure Special
23:00 Unplugged The Cure
23:30 Alternative Nation The Cure Special
Aki látta (felvette) mesélje már el nekem, hogy a "New the Cure Special" mit takar... Gondolom ez a riport:) De... egybefüggő beszélgetés 1,5 órán keresztül klippekkel szaggatva? S az azonos nevű az ismétlés, avagy nem... Kismillió reklámok randomban szerepelnek-é a műsorokban, vagy diszkréten csak a műsorok között:))
S ha valakinek esetleg lenne La2. csatornája, az a mai napon 21-én
20:15 The Cure "Belgianflowers Live".
L'intégrale du concert enregistré r
l'Ancienne Belgique en février 2000
A találka nagyon érdekes lenne, főleg a kb 200 km távolság miatt, ami Pesttől elválaszt bennünket.
Dögvész cityben lakunk (Komlón lakunk, de a szivünk Pécsé).Marad a hagyományos postai megoldás szerintem.
Yloz: igazad van mint majdnem mindig, de az Európa-i tényleg hosszabb kb. egy perccel.
Csomag ideért.Az újrairható Cd-m nálam műkődik (hála annak a magasságos Istennek),feleslegesen kiabáltam Love cattel,nem Ő szúrta el.A cd-romod nem tudtad beolvasni vmi miatt. De nincs gond majd valahogy megoldjuk, hogy Te is élvezhesd.
szívem legmélyéig meg vagyok 6ódva kedvességteken. az eggész család azon dolgozott h láthassam a hőnáhított kjúrnájtot? :ß
köszönömköszönömköszönöm téleg.
nekem viszonylag kismennyiségű cure-anyag adatott meg video formátumban csupán vmi (talán wish-korszakban keletkezett) mtv cure-víkend+cuthere maxi van ami film.
a close2me másikverziót énis fölajánlottam volna ha snakepit nem, de igen, úgyhogy nem.
Valóban létezik egy másik klipp is, a Mixed Up-os closest (vagy closer, bár szerintem tök mindegy minek nevezzük - pár másodperc a külömbség)mix, ami onnan indul ahol az előző befejeződött.Talán az MTV lapján rajta van, de nem biztos.
Pedig valahol láttam hogy le lehet tölteni klippet is.
De hol, hol!?
Ha küldesz vidikazit felveszük.Részleteket ha érdekel,majd mailben megbeszéljük.
ha jól emléxem létezik a close to me-nek egy olyan változata is, ami onnantól kezdődik, hogy kijönnek a szekrényből és "úszkálnak" a víz alatt
van benne egy nagy polip is, meg a szokásos sok-sok őrültködés
kérdésem pedig az, hogy ezt honnan lehetne letölteni
Sziasztok!
Igazán nagyszerű, hogy az MTV megemlékezett kedvenc zenekarunk munkásságáról.
DE! Amit bemutattak, az nem az a Cure, amiért mindannyian rajongunk. Nekem a single-k java egyáltalán nem jön be. Szerintem a Cure Night nem szerezett az zenekarnak új rajongókat, inkább egyfajta "ajnádék" a régi fanoknak.
Ha egy koncertet adtak volna le - mondjuk a 'Show'-t -, az alkalmas lett volna rajongók toborzására... De hogy pont a legbugyutább dalaikat adták le a legbénább videókkal! A 'Lullaby'-on és a 'Pictures of You'-n (meg esteleg a 'Cut Here'-n) kívül talán nem is volt igazán jó dal+klip. Hol maradt a 'Lovesong', 'Fascination Street', 'A Letter to Elise', 'Just Like Heaven' videó? Tiszta barmok ezek...
Az interjú amúgy jó volt Joanne-nal (kedvenc MTV-s műsorvezető hölgyemmel), kár, hogy Robert verbálisan nem túl jó. Bevallom, nem sokat értettem a válaszokból...
Nincs magyar bilentyuzetem, bocs.
Tegnap, tehat csutortokon reggel ay MTV-n top 10 at ten c. musorban 10 cure videot adtak. Ezek a notak voltak, hogy: Cut here, pictures of you (vegen a felperces hocsataval..., azaz vegig), gone, mint car, lovecats, the 13th, inbetween days, high, lullaby, close to me.
A Cure Night nem 22-en este lesz?
Udv Mindenkinek!
Uj vagyok ezen a forumon, de rogton egy keressel-kerdessel fordulok hozzatok. Tud vki egy cimet, ahonnan kafa minosegben letoltheto a Hey You - LP valtozata? Elore is koszi, Rozetti
jaaaj kjúrnájt.. számítok kedves kígyóverem szíves felajánlására ésakkor végre boldog leszek. jelezz ide ha sikerült bitte!!
flare:
nem akartam érzékeny lelekedbe gázolni de sztem ne TE sértődj meg ésezzel elis van intézve. tod megyek sopronba amint hazatértem ideírok smáris találkozunk. nyugodt vagyok nyugodt vagyok semmi baj, etc.
jaiggen még annyi h jelentkezéstémával gondjaim vannak kérdezdcsak batka pajtást v bárkit..:ß
You have the winter blues? We have The Cure. Guaranteed to make you even more depressed. Tune in on today for a special Top 10 at 10 and later on for a whole evening of programmes, including an mtv:new special (20:00 CET), MTV Unplugged (22:00 CET), Rockumentary (22:30 CET) and an Alternative Nation Special (23:00 CET).