Keresés

Részletes keresés

Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 272
csokimacs: jelszót pedig a beállításoknál lehet megváltoztatni. Nekem ott ment. Próbálkozz később, lehet, hogy szaraxik a rencer.

Andorka: családtervező ügyben Aldina tudna segíteni, úgy tudom, ő járt oda és nagyon meg volt elégedve velük. Annyit tudok, hogy valóban sok vizsgálatot megcsinálnak ott.

Előzmény: csokimacs (267)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 271
Te már voltál azóta dokinál? Nem szoktad mérni a hődet?
Előzmény: csokimacs (270)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 270
Jól vágd kupán a doki bácsidat, ha a hormonodat nem akarja megnézni. Azért az alacsony progeszteronszint elég gyakori ok! Szerintem megérthetné minden orvos, hogy egyetlen vetélés is több mint elég, ez nem valami átlagos műtét. Lehet, hogy sok terhesség végződik így, de vannak olyan okok, amik a következőnél kivédhetők, ezeket a minimum lenne kivizsgálni!Ha a dokid ezt nem így gondolja, szerintem is irány az o.csal.tervező.
Előzmény: andorrka (269)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 269
Hát...védőnő nagyon helyeske volt, azt mondta, hogy javasolja ezt a dolgot, meg ha valami gondom van, nyugodtan hívjam és hogy reméli, ősszel találkozunk.:))) Ezt mondjuk én is.
Azért is gondolom, hogy jó lenne elmenni, mert dokibácsim nem hiszem, hogy nagyon vizsgálgatna engem, mert az orvosok egy vetélést majdhogynem természetesnek tartanak. Most megyek majd hónap végén kontrollra, akkor kenetet vesz, de szerintem mást nem néz, nekem azt mondta, hogy várunk szépen két-három hónapot, aztán megint nekilátunk.
különösebben nem készülök, inkább a lelkemet próbálom rendbeszedni. 4 kilót adtam le két hét alatt, tegnap begöndörjítettem a hajam, és vettem egy-két új cuccot...:) Most ezt a hónapot kihagytam, nem szedtem Elevitet, majd ha megjön a mensim, utána megint elkezdem szedni. Meg megpróbálok minél egészségesebben élni. Óne cigi, semmi alkohol, sok mozgás. Hát ennyi.
Előzmény: csokimacs (266)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 268
Csajok,akinek tudom a mélcímét,küldtem riporter aranyköpéseket:))))
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 267
A privi ugye az nlc-n van? Vagy itt is van privilehetőség? Egyébként képtelen vagyok itt megváltoztatni a jelszavamat. Ha rányomok a beállításokra, annyit ír ki, hogy "Hmmm". Ez komoly. Nincs valakinek ötlete?
Előzmény: Kisnyul (265)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 266
Andorka, szerintem ne aggódj, ilyenkor annyi minden normális lehet. A görbéd pedig jövő hónapban már biztosan szép lesz. Az én műtétem jún.10.-én volt, és azóta nálam sincs még semmi. Az opt.családtervező nekem is eszembe jutott, de szerintem a nőgyógyászom is elvégzi majd uazokat a vizsgálatokat. Neked mit javasolt a védőnő? Hogy készülsz a következő babára?
Előzmény: Pedrera (263)
Kisnyul Creative Commons License 2002.07.03 0 0 265
Csokimacs válasz megy priviben!
Előzmény: csokimacs (234)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 264
Krampika,nálam szerdán kezdődött,és péntekre teljesedett be a bilikiborulás.Amúgy én sem haragszom rájuk (legalábbis nem mindenkire).Ők haragszanak ránk:(
Andorka,szerintem menj el,aztán,ha nem teccik,akkor többet nem mész.Veszteni valód nincs szerintem.
Előzmény: Törölt nick (259)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 263
nem baj, azért tudjuk, hogy Te vagy Te. :-) az előbb Kiflike is n.r. volt, de már megjavult neki :-)
Előzmény: Törölt nick (260)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 262
Hát én is abban bízok, hogy ez még nem annyira durva...
Képzeljétek, felhívott tegnap a védőnő. Nagyon sajnálta a babát, és javasolta, hogy menjek el az optimális családtervezőbe, mert ott elvégeznek ingyenesen egypár általános vizsgálatot, meg tanácsokat is adnak, hogy a legjobban készüljek a babára.
Szerintetek elmenjek?
Előzmény: Pedrera (257)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 261
Krampika, olvass vissza egy kicsit mondjuk múlt szerdára, nálam ott borult ki a bili. Asszem Te akkor nem voltál.

Előzmény: Törölt nick (259)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 258
Ha ATTÓL lenne, annak nagyon örülnék :-))) Andorka, nemtom, még van egy hetem mensiig. Vagyis 5-6 napom.
Előzmény: ecsv (254)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 257
Kiskifli, és miért írta ki ezt neked? Regisztráltál ilyen néven is??? :-))

Andorka: egyáltalán nem egyedi eset, ha a vetélés utáni 1. hónapban nincs peteérésed, ez tök normális. Kell egy kis idő, hogy rendeződjenek a dolgok. A barnás izé jelezheti azt is, hogy nincs pé, amennyiben a mensi előtt több napig is van (4-5-7 napig vagy tovább, van, akinek 10 napig is van, és csak utána jön meg). Ez azért van, mert nem jó a progeszteronszint vagy mi. Ha csak 1-2 napig van mensi előtt, akkor nem gond, az normális. Igen, vsz azt jelenti, hogy meg fog jönni.

Előzmény: andorrka (250)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.03 0 0 256
Andorrka ! Tavaly a küret után, nekem úgy 6-8 hétre jött meg a vérzés, de hogy milyen volt arra nem emlékszem, csak annyi rémlik, hogy nem olyan volt mint elötte és elég erős. Elötte sose fájt a hasam a mensi elött, de ezután meg nagyon. Most 1 év elmúltával, már nem olyan vészes.
Előzmény: andorrka (250)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 255
Ja, azér két RRRRRR, mert Andorka néven már regisztrált vmi elvetemült az indexen.
Előzmény: Pedrera (247)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 254
Pedrus,ne idegeskedj,szerintem ATTÓL van:))))))
Ha meg nyavalyogni akarsz,akkor nyugodtan,mert ITT AZT IS LEHET!!!!:))
Előzmény: Pedrera (247)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 253
Sajna meló van ezerrel...:(
Hallom, megszületett Gumimaci picifia.:)) Ez akkora öröm lehet neki!
Te Pedruska, lehet, hogy valaki mocorog a pociban, ezért vagy szarul?:))))
Előzmény: csokimacs (245)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 252
az a ciki, hogy most éppen még a csokit meg a fagyit sem kívánom. :-(( A múlt héten egyik nap, amikor nagyon rossz kedvem volt, befaltam egy egész tábla Milkát, azóta nem ettem még. :-))
Előzmény: csokimacs (243)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.03 0 0 251
Hát én lennék a nem regisztrált, a kiskifli ! Miért kire számítottál ????
Előzmény: ecsv (248)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 250
Na végre.:)))) Itt is vagyok.
Problémáim vannak és a tanácsotokat kérem. Jún.12-én volt a küretem, úgy gondoltam, hogy majd olyan 10-e körül fog megjönni. Amúgy halvány gőzöm sincs, mikorra várható a mensi, mert ebben a hónapban végig 36,4 volt a hőm...:((((((((((
Pedig milyen szép görbéim voltak!
Na és akkor ma elmentem klotyóra és - elnézést, nem vmi guszta- ilyen barna váladékot észleltem. Tudom, hogy többeteknél volt ilyen, de nem nagyon figyeltem, hogy mi az oka, mert nekem ilyenem még sose volt. Ez most azt jelenti, hogy megjön, vagy azt, hogy nincs pé? Ezen mondjuk egyáltalán nem lepődnék meg.
Előzmény: andorrka (242)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 249
Ki vagy Te, nem regisztrált??? Hogyhogy ezt írja ki neked? Áááááááá inkognitóban vagy, mi?
Előzmény: Törölt nick (246)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 248
Ki vagy Te titokzatos "Nem regisztrált"???
Előzmény: Törölt nick (246)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 247
aha, nagyon rossz, kicsit émelygős, de félek, hogy nem ATTÓL van :-(( Inkább csak az idegességtől, de ha ez így megy jövő hétig... Szóljatok már rám, hogy ne nyavalyogjak, lécciiiii! Szia Andorka! hogyhogy két R?
Előzmény: ecsv (244)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 245
Szia Andorrka! :) Hogy vagy? Te is a dolgozóból írsz?
Előzmény: andorrka (242)
ecsv Creative Commons License 2002.07.03 0 0 244
Nananana Pedrus:)))Rossz mindentől a gyomrod???:)))))))
Sziasztok Csajok,akik most jöttetek:))
Andorka,most válaszoltam a méledre:)
Előzmény: Pedrera (239)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 243
Pedrus, szerintem "semminemízlik" ellen valami nagyon nagy fincsiséggel kell védekezned, mondjuk sütivel, csokival, fagyival. Gondold ki, mi a kedvenced és munka után látogasd meg a boltot vagy a cukit!
Előzmény: Pedrera (239)
andorrka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 242
Szia CSajok!
Talán most felmehetek végre közétek...:)
Kipróbálom, nem írok féloldalt, mint az előbb, megírtam, azán közölte, hogy valami gond van valami nickel, aztán eltüntette.:(
Pedrera Creative Commons License 2002.07.03 0 0 241
szia Dorka! Úgy látszik, ez ma egy ilyen nap. Mindenkinek sok a melója :-( Nem baj, így könnyebb visszaolvasni, nem kell 8296 hozzászólást egy nap...
Előzmény: Dorkicsek (238)
csokimacs Creative Commons License 2002.07.03 0 0 240
halihó! Még egy órát én is itt vagyok! Hogy telik a napotok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!