Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2005.08.01 0 0 270
Így járt. Majd játszanak 1x-re ketten, a Sunsban anno Kidd, Nash és Kevin Johnson is játszott egy csapatban. Az a nem semmi. (És Magic Johnson is beállt néha...) ;)
Előzmény: Nagyvad (268)
Bosco Creative Commons License 2005.08.01 0 0 269
Király :) SAR-os ügylet hogy áll?
Előzmény: progress (265)
Nagyvad Creative Commons License 2005.08.01 0 0 268
Na igen, de mind a ketten többet játszottak az elmúlt szezonban átlag 30 percnél. ha Kidd csak félórát kap, akkor Mc-nek nem néz ki több átlag 20 percnél.
Előzmény: Doktor Toka (267)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.08.01 0 0 267
Meg Kiddnek nem akarnak 30 mpg-nél többet adni az alapszakaszban, mert a műtétje óta nem olyan jó már szegény...
Előzmény: Nagyvad (266)
Nagyvad Creative Commons License 2005.07.31 0 0 266
Meglepett J-Mc döntése, simán lehetne sok csapatban kezdő irányító. Lehet hogy megígérték neki, hogy Kidd-del együtt gyakran két irányítóval fognak játszani (míg VC pihen)
Előzmény: progress (265)
progress Creative Commons License 2005.07.29 0 0 265
A Nets szépen folytatja az erősítést. Megvették McInnist a CLE-tő csreirányítónak. Szerintem jó lesz. Fontos lenne, hogy Kidd valóban csak 30 perceket játszon. Kérdés, hogy mennyire fog beeilleszkedni McInnis ebbe a lecsökkent szerepbe. Mert pl tavaly Clevelandben még leginkább kezdett.
progress Creative Commons License 2005.07.25 0 0 264

Megett Jasikievicius szerződése... A Pacersbe megy....  Hát lesz mit nézni keleten az idén. Komolyan mondom nekem most az igazolások alapján érdekesebbnek tűnik a keleti alapszezon. Legalábbis több dolog változhat mint nyugaton.

Mondjuk nyugaton az lehet érdekes, hogy Jackson mester mit fog kihozni egy kb. ugyanolyan csapatból, mint a tavalyi. Persze a Houston is lehet jobb. Persze a Dallas se lesz rossz, most hogy már védekezni is fognak. A Suns pedig Johnsonnal még egy évet kaphat szerintem, hogy produkáljanak egy főcsoport döntőt. Ha Johnson marad és tényleg jön Kurt Thomas, akkor nem is tűnik lehetetlennek.

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.24 0 0 263
közbe OK, nem találtam a "download" feliratot...
Előzmény: Törölt nick (262)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.24 0 0 262
eztet hogyan tom leszedni?
Előzmény: Rukawa (261)
Rukawa Creative Commons License 2005.07.23 0 0 261
The Year of Yao torrent : angol nyelv+kinai felirat (elegge tisztan beszelnek benne, szal sztem ertheto)

http://www.megaupload.com/?d=363JXT60

gyengebek kedveert : yaorol szolo dokumentumfilm
COVY Creative Commons License 2005.07.22 0 0 260
ne már
arról volt szó h vagy Detroit vagy semmi

hopsz Saunders már ki is van nevezve, visszavontam az előzőt :)
Előzmény: progress (257)
COVY Creative Commons License 2005.07.22 0 0 259
ez tuti?
persze mesélj róla
Előzmény: Doktor Toka (255)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.07.22 0 0 258
Még ne vedd le, sztem 0 esély. És arra is csak 50%, hogy odamegy.
Előzmény: progress (257)
progress Creative Commons License 2005.07.22 0 0 257
Úgy néz ki Brown New Yorkba megy edzőnek. Ha abból a társaságból egy év alatt csapatot csinál akkor le a kalappal. Tényleg tud valamit.
lightningman Creative Commons License 2005.07.21 0 0 256

ok, ez jó, csak neveljétek meg:)))

Előzmény: Doktor Toka (254)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.07.21 0 0 255

Ezt már tudni lehetett régóta: Flip Saunders.

Nem egy nagy szám, közelében sincs Brown-nak vagy Popovich-nak. Majd még mesélek róla, ha érdekel, elég idegesítő stílusa van.

Előzmény: COVY (252)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.07.21 0 0 254

Amúgy meg mit keresett T-Mac Csehországban? (Pláne Szlovákiában?) A Tátrában kirándult vagy mi a halál?

Light: Green 3 év múlva biztos jobb lesz, mint McCants, de most McCants a jobb és a Wolves nem ér rá várni, mert 3 év múlva KG lassan a nyugdíjasok táborát fogja erősíteni.

Nekünk olyan player kellett, aki:

- gyors és atletikus

- jól egy-egyezik és tör be

- jól tud dobni

- játszik a kettes poszton

- már most készen áll arra, hogy legalább 10 pont feletti átlaga legyen.

Akik szóba jöttek a drafton azok közül:

- Green még nem áll készen az NBA-re

- Graham-nek gyenge a ballhandlingje és nem tör be, inkább középtávolról próbálkozik

- Wright nem igazán atletikus

- Granger nem játszik kettest

Úgyhogy végülis utólag meg lehet érteni, ami történt. Én is jobban örültem volna valaki másnak, de a csapat érdeke azt kívánta, hogy McCants legyen a pick.

Előzmény: Törölt nick (250)
COVY Creative Commons License 2005.07.20 0 0 253
ügyes :)

a Pistonsban meg olyan jónevű emberkék vannak mint Rodney Billups vagy Thomas Mobley
Előzmény: Doktor Toka (249)
COVY Creative Commons License 2005.07.20 0 0 252
ehhez előbb tudni kéne ki lesz az utód
Előzmény: Bosco (241)
lightningman Creative Commons License 2005.07.20 0 0 251

durván kezdi...

nem lett volna jobb Green?:))

Előzmény: Doktor Toka (249)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.20 0 0 250
kicsit off:
AP:
"... McGrady, who worked to recruit Swift, told the Houston Chronicle from Czechoslovakia."

Az AP hírügynökség szerint még van Csehszlovákia.

mind1.

(ha gecizni akarnék, azt mondanám, a Hou megpróbálja megszerezni azokat, akik toptenbe illő módon már átzsákolták Yaot, hogy többet ilyen ne forduljon elő. De nem mondom, mert én szeretem Yaot, a közeljövő egyetlen domináns centerét. És mindenki forduljon magába, aki valaha is fikázni merte.)

szar ez az offszízön.
Doktor Toka Creative Commons License 2005.07.20 0 0 249

Hehehe, McCants sérülten is bekerült a box score-ba.

Utcai ruhában elküldte az egyik bírót az anyjába, mire kapott egy technikait.

Igazából ez :(((. Nem kéne nekünk is egy Sheed vagy Bonzi.

Nagyvad Creative Commons License 2005.07.20 0 0 248
Várjunk még a Hornets lehúzásával, nem kezdődött el a szezon, változhat még a keret.:-) A Hornets 2 évvel ezelőtti önmagához képest a festékemebereit megtartotta, hátulra meg itt van a Paul-Smith páros. Paulból klasszis irányító lehet, Smith-nek pedig meg kell tanulnia védekezni, és már csak SF kell. Kellene.  A probléma számomra Maci érkezésében az, hogy az első elgondolások szerint ő fog kettest játszani és Smith-t feltolják hármasba. Ezzel a mezőnyben a Hornets lenne a legalacsonyabb szerkezetű csapat... Na ezért sem vagyok elájulva Maci leigazolásától. Meg azért se, mert ő sem NBA-szintű védő, és a dobószázaléka is komolyan csökkeni fog szvsz az NBA forgatagában.
Előzmény: lightningman (247)
lightningman Creative Commons License 2005.07.20 0 0 247
öö, lehet, hogy most hülyeséget mondok, de szerintem semmire. egyől biztos, hogy nem túl sokra, esetleg ha raknak köré egy csapatot, de a mostani Hornetsben csak jó statokkal indíthat, aztán annyi, olyan statokkal, amit egy normális csapatban nem tudna megcsinálni, bocs Nagyvad:). nem annyira húdejó ő,igen, európában jó, nem veszek rá mérget, hogy az NBAben is az lesz. láttam játszani nem1szer, nem 2szer, qrva messze van mondjuk honfitárásától, Jasikeviciustól/bassza meg, hogy nem akar átjönni legalább kipróbálni magá:)), én rá lennék nagyon kíváncsi/
Előzmény: Olajuwon (242)
Bosco Creative Commons License 2005.07.20 0 0 246
Tkp már a PO-ban is majdnem az volt, szóval a kezdésre már 100%-osan fitt lesz.
Csak a sérülések kerüljék el a csapatoot a kövszezonban!
Előzmény: hrabovszki (245)
hrabovszki Creative Commons License 2005.07.20 0 0 245
a New Jersey kezd félelmetes lenni,főleg hogy Brown megy a Detroitból..Jefferson egészségeS?
progress Creative Commons License 2005.07.20 0 0 244

Valóban ezek után Thorn már inkább géniusznak néz ki... :o)

Akkor azonban a legtöbben úgy látták, hogy hát szétveri a csapatot. Pedig igaza volt abban, hogy Kenyon Martin nem egy max szerződést érdemlő játékos. Volt egy csomó rossz szerződése... Persze igazából akkor lehet ezt kimondani, ha bejutnak a playoff legaább második körébe. Mert azért szerintem azóta, hogy a Nets konferencia döntős volt jelentőset erősödött a Kelet...

Előzmény: Bosco (243)
Bosco Creative Commons License 2005.07.19 0 0 243
Az nba1.hu már kész tényként hozza SAR igazolását. Mondjuk furcsa, h nem főhírként.

Nem semmi, h gyakorlatilag Martinért megkaptuk Cartert és Abdur-Rahimot...
Olajuwon Creative Commons License 2005.07.19 0 0 242
kíváncsi vagyok mire fogja vinni a litván sztár, Macijauskas a Hornetsben
Bosco Creative Commons License 2005.07.19 0 0 241
Vajon milyen lesz a Pistons Brown nélkül?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!