Jajjj Lányok!Elkezdtem a PCO-ról olvasni egy fórumot,de annyira megijesztett,hogy nekem nem az van-e,hogy gyorsan becsuktam:(Ti tudtok Róla valami részletesebbet??Ha igen,írjátok meg Nekem lécci mélben!!
Most mennem kell.
pussz
Sziasztok!!
Deeeee, kíváncsi vagyok azért rájuk, ilyen szinten, hogy kinek lesz babája, satöbbi. Írjál majd még! Rólunk is írhatsz nekik nyugodtan, legalábbis rólam, ha lesz mit :-))
Mikor nekem olyan hosszú hajam volt,mint Neked Pedrus (2002. februárig), én is kacérkodtam a spiráldauer gondolatával,de nem mertem:)Most meg már nem is nézne ki jól.
Nekem azt mondta a fodrász, hogy a spiráldauer nagyon tartós. Csak jó minőségű hajból érdemes csinálni, mert a festett meg vékonyszálú haj nagyon sprőd és seprűs végű lesz utána.
Ez egy Wella szalon, elég jó szerekkel dolgoznak, így a dajer se volt annyira büdi...:)Először spiráldajert szerettem volna én is, de a fodrászom nem javasolta, mert aszongya, hogy a festett hajat nagyon megroncsolja. Így normál csavarót használt, csak függőlegesen tekerte fel a tincseket.
Szerintem, ha vastag a hajad, biztos szuper lenne a spirális csavarós frizi!:))) Nem is tudom, kit tudnék most mondani (híres csajt), akinek olyan a haja. Talán a Nikol Kidmen régebben? Annyira édi!:)))
Jelentem, aprón görcsölget a pocim. Remélem, megjön rendesen és akkor végre szexelhetünk apával.:))))))))))))))))))))))))
Andorka! Én nemgondolom, hogy ez az első hónap valamit is számít! Ne idegeskedj! Szerintem a következő egy-két hónap árulja el, mi is van. Jaj, muszály mennem! Tényleg ne aggódj, minden rendben lesz!!!!
Hogyan csinálták? Valami speckó dauerral vagy a hagyományos nagyonbüdössel? Nekem is nagyon sok hajam van, és alapban tök egyenes, de nagyon sokszor szerettem volna kicsit göndörebbet, a múltkor a fodrász spiráldauert emlegetett, hogy milyen jól állna. De nem merek bele rakatni, mert félek, hogy kirúgja (vastagszálú is, és nagyon hosszú), és hetente ülhetek a fodrásznál.
Látod? Én ezért mondom, hogy nálam nem stimmelhet vmi, mert a hőm stagnál, nekem is kb. 1 hétig volt 36,9-37,0 utána 36,4-re leesett és azóta is annyi. Most meg ez a barnás trutykó...Utálom.
Itt is beszélgethetünk mindenféléről?:)))
Hajacskám dajjeros lett, sokkal rövidebb, olyan váll alattig érő, és nem túl göndi, inkább hullámos. Most egy kicsit nagy a fejem, mert elég sűrű a hajam alapból is, de a kedvesnek nagyon tetszik, úgyhogy én is kezdek vele megbarátkozni.:)
Három és fél órát ültem a fodrásznál.
Engem aug.ban vizsgál majd ki, addigra valószínűleg a ciklus is rendeződik. Remélem! A hőmet mérem, a műtét után még vagy másfél hétig magas volt (babás hő, én babásan mindig 37 fölött voltam, nem is fáztam soha), utána kicsit lement, most megint 36,9-37. Elég összevissza görbe, nem egyértelmű, de felfelé tendál. Talán volt pé, én erre tippelek. Most muszály elmennem (hüpp-hüpp), de estefelé még lehet hogy jövök. Ha addigra már nem lennél itt, akkor cuppancs holnapig.