Keresés

Részletes keresés

ath Creative Commons License 2003.03.27 0 0 4407
neked ciki mtk szurkolónak lenni? ez azért elég fura.

milyen téveszmék tarják távol tőlünk a "szurkolókat"?

nekem valahogy nem hiányozna az az "ezer" ember, aki állítólag kijönne a fúzió miatt, bár ebben eléggé kételkedem. örülök, hogy ennyien vagyunk, nekem nem hiányzik senki.

Előzmény: TiSza (4406)
TiSza Creative Commons License 2003.03.27 0 0 4406
Ezzel az egész fúzió-dologgal kapcsolatban a jelenlegi véleményemet leírtam az MTK-Vasas fúzió-topicban. Sajnos nem igazán lehet a dolog mögé látni, hogy vajon mit jelentene egy ilyen fúzió. Biztosan csak a jelenről tudok beszélni, ami számunkra is aggasztó. Kevés néző, érdektelenség, bomló stadion, balkáni edzőpályák, ugyanakkor magyar szinten remekül teljesítő csapat. Valahogy ez a kettő nem jár együtt normális esetben.

Az MTK Hungária be van skatulyázva, ami nem nagyon fog nagyságrendekkel változni, ha ezen maga az MTK nem változtat. Baj van az egész felépítéssel. Szurkolókat kellene toborozni, nyitni kellene a társadalom felé, ahelyett, hogy a vezetés és a szurkolók nagy része bezárkózik és elvan a posványban.

Általában én is konzervatív gondolkozású vagyok, de a fúzióban nem feltétlenül csak a rosszat látom.

Egy esetleges fúzió esetén nem feltétlenül veszne el az MTK, épphogy csak a társadalmat távoltartó téveszméket kellene ledobnia magáról, amivel máris nyitottabbá válna. Nem azt mondom, hogy egyből tisztulnának a viszonyok, de 6-7-8 év múlva már kezdenének azok is nyitni az új csapat felé, akik addig tartózkodtak.

A legfőbb baj: ma Magyarországon ciki MTK-drukkernek lenni. Ezen kell változtatni. És mit is idézett szurkolótársam? "Ha tudnám, hogy úgy legyőzöm Hitlert, szövetséget kötnék az ördöggel."

Előzmény: h3o (4405)
h3o Creative Commons License 2003.03.27 0 0 4405
Teljesen őszintén kérdezem, nektek mi lenne a jó a fúzióban? Mert a Vasas-drukkerek között még megértem, hogy van aki elgondolkodik rajta, de közöttetek? Persze itt azoktól kérdezem, akik ezt akarják. Nekem egyáltalán nem tetszik az ötlet, legfeljebb önmagában a közös stadion. Az nem biztos, hogy rossz lenne. Egyébként te mit értesz fúzió alatt? Piros-kék-fehér? Mtk-Angyalföld, Vasas-MTK, Vangária, Husas - de komolyan?
Előzmény: TiSza (4403)
RG Creative Commons License 2003.03.27 0 0 4404
Látom most már én is a bannert. Cool.
Én is attól félek, hogy egyszer csak előáll a sajtó a szörnyűséggel, és akkor sem lehet semmit tenni. Épp ezért a továbbiakban nem is foglalkozom a dologgal, amíg kék-fehérek vagyunk, addig ott leszek a meccseken.
MTK!
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4403
"A helyzet az, hogy úgy vélem (és valahogy misztikusan érzem is), hogy ez az utolsó esélyünk nekünk és az angyalföldieknek is."

Pontosan.
Be kell látnunk, hogy nekünk sem feltétlenül jó az, ami jelenleg van. Nem tudom mit kell tenni ezért, de bármi jobb az állóvíznél. Itt most van egy esély arra, hogy ha nem is a jót, de a jobbat kihozzuk a dologból.

Előzmény: Kék skorpió (4402)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4402
Most olvastam el a hozzászólásodat a "fúziós" topikban.

Úgy látom a véleményünk szinte teljesen egyezik.

A helyzet az, hogy úgy vélem (és valahogy misztikusan érzem is), hogy ez az utolsó esélyünk nekünk és az angyalföldieknek is.

Hogy is mondta annak idején Churchil?
"Ha tudnám, hogy úgy legyőzöm Hitlert, szövetséget kötnék az ördöggel."

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4400)
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4401
Tényleg szép számmal vannak MTK-s srácok a csapatban.

Csatlakozom: gratulálok!

Előzmény: Kék skorpió (4399)
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4400
Már csak az hiányozna!
Ahogy nézem biztosan vagy minden valószínűség szerint nem játszhat a Dunaferr ellen Ferenczi, Némethy, Horváth Levi, Juhász, Madar, Győri, és Elek sem teljesen egészséges. És ha még Fehérváron is megsérül valaki...

Nem jó ez így. :(

Előzmény: Kék skorpió (4397)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4399
Végre 1 jó hír:

Hírforrás: www.NB1.hu

Ljubljana, március 26., 14.30

A korosztályos Eb-re készülő csapat Szlovéniában lépett pályára.

A korosztályos Európa-bajnoki selejtezőre készülő U19-es válogatottunk kedden Szlovéniában szerepelt felkészülési találkozón. Ubrankovics Mihály szövetségi edző más-más csapatot játszatott az első és a második félidőben.
Az első játékrészben a Kovács Z. - Lakatos, Vaskó, Ródenbücher, Balogh B. - Bori, Vadócz, Müller, Báló - Kanta J., Andorka összeállításban, míg a másodikban Kasza - Szabó G., Lakatos, Bank, Zsók - Góhér, Magasföldi, Laskai, Pál - Lajtos, Jovánczai felállásban játszottak fiataljaink.
A győztes gólt a debreceni Andorka Péter szerezte a 28. percben. A két csapat holnap 11 órakor ismét összecsap, ezúttal a magyarországi Csesztvegen.

Szép volt fiúk!

Külön öröm, hogy a csapatban több MTK-s fiatal is játszott!

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4398
:-))))))))))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4395)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4397
Sajnos elég sok a sérültünk. Remélem a Vidi ellen senki sem sérül meg.

HAJRÁ MTK!!!!

TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4396
Köszi!
Valami jó hír is van legalább! :))
Előzmény: Kék skorpió (4394)
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4395
Strunz szerint:
"a biztató első félidő után gyengébb másodikat produkált"

Szerintem:
"a biztató őszi idény után gyengébb tavaszt produkált (eddig)"

:)

Előzmény: Kék skorpió (4393)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4394
Nálam is bejön az új banner!
Jól néz ki! :-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4384)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4393
Ahogy elnézem Cicó mostanában visszafelé fejlődik.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (4390)
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4392
Ezt azt hiszem, senki sem vitatta. :)
Előzmény: Mefiragazzo (4391)
Kifli007 Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4389
Nem akarok senkit sem ijesztgetni, de a vezetőségünk eddigi viselkedéséből (és látva, hogy vette meg VG a Fradit) arra következtetek, hogy egyszer csak kapunk egy bejelentést a két csapat fúziójáról. Emlékezzetek vissza, az Újpesttel való fúziónál nyíltan tárgyaltak, ezért volt mi ellen tiltakozni. Most az MTK vezetősége mindent tagad a fúzióval kapcsolatban, így nem is lehet tiltakozni. Szóval félek, hogy egy nap arra ébredek, megszűnt a kedvenc csapatom és létrejött helyette egy új, aminek kicsit hasonló a neve, de más a színe és hamarosan más lesz a székhelye is... És én nagyon szívesen járnék BLASZ meccsekre csak az MTK-nak szurkolhassak. (Ott talán még nem is zsidóznak. (Nemrég valaki itt megkérdezte, közűlünk hányan járnának a BLASZ-ba MTK-meccsre. Én tavaly tavasszal is kinn voltam minden meccsen, annál mnegalázóbb a BLASZ sem lehet, higyjétek el!)

Hajrá MTK! (Amíg még létezik.)

TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4388
mtkhungaria.hu:

"Madar Csaba is megsérült

Madar Csaba az elmúlt fordulóban a juniorcsapatban nagyon jól játszott és az edzéseken is remek teljesítményt nyújtott.
Egervári Sándor hangot is adott elégedettségéről.
Azonban a kedd délelötti tréningen az egyik gyakorlatnál aláfordult Csabi jobb bokája és ezt követően rögtön orvoshoz kellett fordulni. Az ultrahangos vizsgálaton kiderült, hogy a játékosnak részleges szalagszakadása van, és ennek következtében előreláthatólag két hetes kihagyás vár rá.

Győri Jánosra újabb műtét vár!

Csapatunk tehetséges védője néhány hónapja épült fel hosszú ideig húzódó térdsérüléséből és a Békéscsaba elleni mérkőzésen ismét pályára léphetett az első osztályban.
Bár Jani már hetek óta tünetmentes, csütörtökön mégis újra meg fogják műteni.

A tisztítóműtétre dr.Hangodi László magánklinikáján kerül majd sor.Jani délelött még részt vesz az első csapat edzésén, majd ezt követően délután sor kerül a beavatkozásra. Az operációra azért van szükség, mert a játékos térdében lévő apró szemcséket el kell távolítani, hogy azok többet ne okozhassanak gyulladást.

A műtétet követően várhatóan két-három hét szünet vár játékosunkra."

:((

TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4387
:))
Előzmény: r.tonyo (4386)
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4386
Most már látom Hirtelen nem is tudom mit szóljak...:)
Szokni kell
Előzmény: TiSza (4384)
QQRYQ Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4385
én látom, és jó!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4384
:) Érdekes.
Egyes helyeken az új van, máshol meg még a régi.
Megkérdeztem a moderátort...
Előzmény: r.tonyo (4383)
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4383
4297 és 4305 hozzászólásod alatt van a piros X, a topic-cim helyén még a régi van, azt tényleg látom
Előzmény: TiSza (4382)
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4382
Jpg-formátumban van, lehet, hogy nem olvassa ezt a sz.géped? Mindegy, a lényeg, hogy a régit olvasta.

Megpróbálok utánajárni, mert ez így nem jó.

Előzmény: r.tonyo (4381)
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4381
Egy piros X, mint amikor valaki elront egy linket
Előzmény: TiSza (4380)
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4380
Én látom az új bannert.

Mi van nálatok helyette?

r.tonyo Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4379
Új banner?!
Már megint lemaradtam valamiről?
Előzmény: RG (4378)
RG Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4378
Az ellen nincs kifogásom, ha egy másik csapattal osztjuk meg a stadiont. Ezt még el tudom fogadni, racionális lépés, tényleg kevesen vagyunk, és hát ha a Lazio + a Roma is ...
De a csapatnév + szín + címer maradjon.
Csak én nem látom az új bannert?
TiSza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4377
Olvassunk valamit Katona Bélától is:

"A Vasas SC elnökségi üléséről Katona Béla, a klub volt társadalmi elnöke távozott elsőként, akit a Folyondár utcába fellátogató szurkolók természetesen kérdőre voltak. A drukkerek kérdéseiből és Katona válaszaiból "csemegéztünk."
- Katona úr, van még esély arra, hogy a csapat megmaradjon?
- Tudjátok, nincsen pénz. Egyedül pedig nagyon nehéz bármihez is kezdeni.
- Mi nem kérünk az MTK-ból, akkor inkább szűnjünk meg.
- Ennél bonyolultabb a helyzet.
- De miért bonyolultabb, nem lehet megérteni, hogy a szurkolók csak a Láng Vasast, vagy esetleg a REAC-ot tudnák elfogadni partnernek?
- Ezen csapatok mögött nincsen pénz.
- A szurkolókat azonban ez nem érdekli. Mi azt szeretnénk, ha a Vasas érdekeit tartanák végre szem előtt az elnökség tagjai.
- Miért, eddig ez nem így történt?
- Hát a Danubius Hotels-es szerződések nem voltak éppen a legsikeresebbek. Ezt ügye ön kötötte a céggel?
- Igen én, de akkor nem volt más választásunk. Ha akkor nem lépünk, vagy nem adjuk el Rácz Gábornak a káeftét, akkor ma már nem lenne Vasas.
- És most, hogyan zajlanak a tárgyalások?
- Rendben, nyugodtan, keresik az elnökségi tagok a megoldást, de hozzáteszem, én segíteni jöttem, nem képviselek érdekeket. Egyszer már fenntartottam egyedül a Vasast, most erre nincsen lehetőség.
- És az állam, vagy a kormány nem tud segíteni, ha már az előző kormány - finoman fogalmazva - nem támogatta a Vasast?
- Állami cégek ma már nem vállalhatnak csak úgy szerepet egy-egy egyesületben, mert nagyon éles támadásoknak lennénk kitéve. Ennek ellenére azon dolgozunk - és dolgozik az elnökség -, hogy a Vasas életben maradjon, ám ehhez többféle lehetőséget is át kell tekintenünk.
(s.z.)
www.nb1.hu"

r.tonyo Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4376
Az eszem azt mondja, mindegy, csak ne legyen ez az érdektelen, langyos posvány, a szívem meg természetesen a konzervatívabb verziót diktálja.

Érzelem és értelem harca ez, jól mondod. A kedvenc csapatunk iránti aggódás számomra mindennél előbb való. És pont ezért vagyok hajlandó a racionális érveket is elfogadni. Tessék! Lehet választani egy tradicionális, de gyökereit egyre jobban elvesztő, vagy egy, már a kezdetektől fogva gyökértelen csapat között, amely esetleg a jó eredményekkel teremtheti meg magának a szurkolói bázist.
Előbbi verziónak lehet, hogy a hosszú agónia, majd a megszűnés (valaki más fiókcsapata?) vet véget, míg a másikban hinni puszta naivitás

Előzmény: TiSza (4374)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!