Milyen komplikációid voltak utána? Privimélben is jó ám, ha gondolod, de Andorka most teljesen össze van zavarodva...:( aszittem, a küret után már minden rendben lesz, elvégre ezért csinálják, nem? Aztán olyan a görbém, mint az alföld.....Tengersík, ugye.
Majd összeadok. osztok, szorzok, aztán kiderül, fussa-e tetőboxra. Most akciósan lehet venni gyári Citroen tetőboxot, 25000 Ft, nem sokallom végülis annyira. remélem, előbb-utóbb gyünnek a francos kölkök is, akik megtöltik majd a kis kramancaikkal...:)))))
nyuszika, olyan jó Neked! Lassan nekiállhatsz vásárolni olyanokat, mint babafürdető, meg icipici, 56-os badik, meg illatos hintőporok...:))
Én úgy imádom a babák illatát!
Szerintem az nlc-s doki is nyaral. De a házipatikában is tök jó fej doki van. De azt én is meg tudom mondani, hogy megmaradsz! És Ecsv is írta, hogy neki is volt ilyen tisztulási folyás. Engem is érdekel, mennyire változik most meg minden. Nekem a tabletta abbahagyása után olyan szépen beállt (mielőtt elkezdtem szedni, szörnyű volt, összevissza és rengeteg), nem szeretnék elromolni!
Akkor lehet, hogy megjön Neked! Nekem akkor szokott leesni, mielőtt megjön.
Dokibácsi aszonta, hogy a fertőzés miatt ajánlatos egy ciklust kihagyni, utána 2-3 hónapig védekezni és utána mehet megint élesben, persze csak ha rendben van minden...
Barátnőm szerint-neki már van egy 10 éves fia-a szervezetem már majdhogynem olyan, mintha szültem volna és teljesen meg fog változni a cilusom, meg a mensim, meg minden.
Egy kicsit ijesztő a dolog, de nem fogok most ezen is idegeskedni. Írok a netdokinak, uis az enyém még két hétig sütteti a fenekét vhol, aztán megkérdezem, megmaradok-e...:)
Hááát mikor az én vetélésem volt,az utána felmerült komplikációk miatt 3,5 hónapig nem szexelhettünk:(Elég sz*r volt!
De az elmúlt 15 hónapban asszem behoztuk:)))) vagy:((((?
Ejnye, de sok kérdés lett itt hírtelen! :-)) Szóval: 1./ ha odateszem, akkor lehet érezni egy kis lökést. 2./ A pocak változó, de nem kicsi. Tényleg nézzd meg a képet, a múlt hét óta nem sokat változott. :-)) 3./ Komódba a gyerek holmijai kerülnek; ruhák, pelus, kencék, ilyesmi. 4./ Nincs boxunk, úgyhogy nem tudom véleményezni. Valahogy nekem még sose volt több holmim, mint ami a csomagtartóban elfért. Ha négyen mentek, akkor tényleg kell valami, akár tető csomagtartó is jó, amire a bőröndöket fel lehet pókokkal fogatni. Én úgy tudom, hogy tán lehet bérelni is boxot.
Sziasztok, lányok!
Andorka, képzeld, ma nekem is visszacsúszott a hőm 2 tizedet. Ha egy hangyát ráraknék a hőgörbémre, hogy mássza meg, már a közepén lógna a nyelve, olyan girbegurba. Nekünk nem mondták, hogy az első mesiig nem lehet együtt lenni, csak védekezni kell. De még mi se mertünk. Úgyhogy most nagyon egy hullámhosszon vagyunk veletek, mert amíg bent volt a baba, addig én nem kívántam, nekem is sokat kellene visszalapozni a naptárban, ha meg akarnám keresni a legutolsó napját. De vígasztaljon minket, hogy annál jobb lesz majd, ha lehet! :o)
Szia Nyuszikák!***
Hogy lehet kívülről érezni? És mekkora a pocid? Ma tutkó felmegyek a bemoldaladra, ha lesz egy csöpp időm:)
Gratula az új komódhoz! Mit raktok majd bele? Pelust meg ilyesmiket?
Nektek van a kocsihoz tetőboxotok? Szeretnénk egyet venni, de nem tudom, érdemes-e addig, amíg nincsenek gyerekek. Csak a kocsi csomagtartóját nem találom elég nagynak, ha indulunk nyaralni,valószínű a mi kocsinkkal megyünk négyen, lehet, hogy nem fogunk elférni...
Nem kaptam tegnap meg a barnás mélt...:(
Ma már nincsen semmi, csak ezek a hülye szurkálások, meg a hőm, ami a béka segge alatt tendál, sajna.
Ami most a legfájóbb gondom, hogy amíg nem jön meg az első normális mensi, addig nem lehet szexelni se.
Már az idejét se tudom, bizisten, az uccsónak, és folyton feszült vagyok...:(((((
Igen, Ho-ba megyünk, hurrááááááááááááá!!!!! Már csak két hét!:)))) Remélem, addig megjön, hogy legalább tudjak fürcsizni a tengerben.
Szia Lányok! :-)*** Van szép komódom. Pontosabban Kisnnyussznak van. :-) Viszont a vizes dolgot nem csinálták meg tegnap, mert a szerelő úgy jött ki, hogy nem volt nála tömítő anyag. Hát, mezei egér legyek, ha ezt értem. Reggel lemosattam az autót, most épp esik, ennek megfelelően. Este jön a kocka fejű főnököm, meg az új román régió igazgató, vinni kell őket vacsorázni. Megint hihetetlen jó napom lesz! :-( Viszont tegnap este már egy kicsit kívülről is lehetett érezni a Nyulamat. :-))
Szia Pedrus:)))))Hát igen,azt tudom,hogy Rád 1/2 10 - 10 előtt nem lehet számítani,hogy ideérsz:)
Siess ám vissza a megbeszélésről:))
Allyéket puszilom:)Megadod a mélcímét?Akkor írnék én is Neki.:)
Sziasztok Csajok! Sajnos most csak egy rövid időre néztem be, mert rohanok egy ügyfélhez, és vár a taxi. 11 után leszek újra.
Képzeljétek, tegnap este összejött a régen várt, híres-neves görkorizás Krampikával :-))) Elég mókás volt, szerencsére mindketten egyformán tudunk (vagy nem tudunk :-)) görizni, úgyhogy jól elvoltunk. Gurulgattunk fel-le a budai oldalon. És egyszer sem estünk!!! :-)))
Andorka, és ma már nem volt barnás izé sem? Akkor nemtom mitől lehetett.
Ecsv drága, én dolgozom, de ugye köztudott, hogy csak fél 10 körül bírok beérni...
Ally írt mailt, jól van nagyon, és a pici is. :-))
Szííjjjja Andorrka:)))
Tegnap már írtam Neked mélben,hogy nekem 6-7 héttel a vetélés után jött meg először,és volt barnás izém is.Bár az én esetem egyéni volt:(De a barnára azt mondta a dokim,hogy nem gáz,mert vetélés után általában van,ilyenkor tisztul a méh.A hőm nemtom,hogy mekkora volt,mert nem mértem.
De jó lesz Neked:)))Horvátországba mentek,ugye?
Szia Csajok!
Én is itt vagyok, de csak időszakosan, mert ma az egész napom be van táblázva...:(((
Két hét múlva megyek szabira (hurrááááá), és nem hagyhatok az asztalomon semmi elintéznivalót.
Remélem, mindenki jól van és derűs ma reggel!:))
Én bíztam benne, hogy a tegnapi barnás izé után ma megjön, de sajna semmi és a hőm is csak 36,4 volt ma reggel is.:(
Viszont jobb oldalt alul szúrásokat érzek, most is, ez is egy tök új érzés és nemtom mitől van.
El kell rohannom, mert az idióta szállítók már ott topognak a komódommal az ajtó előtt. Én meg a város másik felén... még jó, hogy azt kértem, 5 előtt ne... Sziasztok!
És azóta volt a fórumon? Olyan rossz lehet neki, emlékszem, mesélte, hogy nem könnyű neki idegenben, piszkálják a kollégái, ha jól emlékszem, fel is mondott, csak hogy jöjjön a baba...
Nagyon-nagyon sajnálom.:(
De annak örülök, hogy Júlia babája mégiscsak megvan.:))) Annyira várta már!