Snakepit: Nem is kell, köszi a gyors választ !
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy két ember /szerénységem, ill. egy barátom/ csatlakozna egy kis német kiránduláshoz...:)
Bármelyik helyszín szóba jöhet a kettőből, csak 26 évesen arra az elhatározásra jutottam, hogy ezen a nyáron végre élőben szeretném látni a Cure -t !
Jegy+utiköltség+benzin.Jegy=10 000 - 15 000ft,utiköltség=kinél mennyi, benzin= az auto fogyasztástól függ.
Tehát 25 000ft-tól a ****** ég.
Ennél értelmesebben nem tudom leirni.
Nemtudom, ki volt már közületek egy ilyen külföldi túrán, de engem érdekelne, hogy kb. mennyiben állna meg egy német körút...Benzin, útiköltség, egyebek... Esetleg van valaki, aki készül a 2 helyszín közül valamelyikre ?
Úgy lehet nekem emilkét írni, hogy az adatokban levő címet beírod a címzetthez (jelentem kb, havonta megnézem... a cégest folyton, de spec te azt is tudod:)), aztán írsz valami szöveget, és rákattansz a küld gombra.
Üdv a köreinkben ismét.
Semmit nem változtál. A reklámszakmából szerintem jól menő tanszéket vezethetnél valamelyik egyetemen. Már milliomos lehetnél.
Bocsi, de annyira adta magát a poén.
love cat, waters >
Először is köszi szépen mindent! Szerintem csak a jövő héten veszem át, viszont máskor légyszi e-mailben közöljétek az ilyesmiket, részint azért mert ezek a tök magánjellegű dolgok nem a fórumra valók, részint meg az e-mailjeim sokkal gyakrabban nézem, mint a topicot. :-))
Az adatokban lévő címem él.
Nem sértődni! ;-)
WE ARE HOPING TO HEADLINE A FEW FESTIVALS THIS SUMMER...
(BUT PLEASE REMEMBER:
UNLESS YOU SEE A "CONFIRMED" NEXT TO IT ON THIS NEWS PAGE
THE FESTIVAL REMAINS A HOPE ONLY...
FESTIVAL LINKS WILL FOLLOW CONFIRMATION)
the tickets for the Zillo Festival on July 13th and 14th at Hahn Airport are available from now on. You can only order tickets for the entire festival, individual tickest will not be available. The price for one ticket is 54,77 Euro. You can order the tickets either by phone: 0049 40 41 80 68 or in the internet: www.karsten-jahnke.de.
A paiement by credit card is not possible but you can make a money order and thereafter we will send the tickets to your home address.
The tickets for the Woodstage Festival in Glauchau will be available in a few days.
snakepit >
A hivatalos oldal szerint "(and that's almost certainly it as we need to get another record made... )", ami annyit tesz "(és minden bizonnyal ennyi, mivel egy új lemezt is készítenünk kell...)"
Zseti > Gallup szívesen felvenné veled a kapcsolatot, ezért szeretné megtudni a jelenleg használatban lévő e-mail címedet. A cureme@freemail.hu címre írhatsz neki.
G****, lehet, hogy megint fején találtad a szöget. Hm, mindenesetre kicsit furcsa, eddig a Glastonbury, a London és a Bizarre volt a porondon, és az, hogy lesz 12 koncert. Most viszont nincs itt ez a három helyszin.
Akkor most végül is mi van? Lehet, hogy több koncert lesz, mint 12? Vagy változtatnak?
Mindenesetre, kicsit fura, bár nem akarok ünneprontó lenni, ez is csak egy észrevétel.
És azt se felejtsük el, hogy a thecure.com szerint csak az a tuti, amelyik mellett már ott van, hogy Confirmed (megerősítve). Egyelőre ez egyik mellett sincs ott.