Sziasztok! Most reggel néztem, hogy tovább jutottam a 32-be , de azt is látom, hogy holnap búcsúzom is...olyan ellenfelet fogtam ki, hogy annak csak vesztés a vége! :)
alt - ctrl - prt sc sysrq együttes lenyomása...magyarul képernyő fotó és (saját gép vagy ez a gép fotószerkesztés) attól függ milyen Windows progid van.
Ne csüggedj, ezen játékosok jó része engem is le szokott győzni, de amúgy sincs jelentősége. Azonkívül azért megjegyezném, hogy most sem értek egyet az ilyen kihívásokkal, akkor verik az embert laposra, amikor ott sincs:-)
A sok bajnoki címért és azok megvédéséért egy másik kristálydíj jár, a kristálymadár. De nyilván ültél már a trónon is, azért meg jár a kristálykoponya(
Ezt: :) Mostanában amit bejártam labirintust beléjük ütköztem ( Lajhár, Tsfmvk, Medvehangya) az első kettőt lehetetlen nekem legyőzni...a harmadik is csak véletlennek köszönhető, hogy egyszer legyőztem :)
Rosszul tetted :) Mostanában amit bejártam labirintust beléjük ütköztem ( Lajhár, Tsfmvk, Medvehangya) az első kettőt lehetetlen nekem legyőzni...a harmadik is csak véletlennek köszönhető, hogy egyszer legyőztem :)