Amit mi szoktunk venni, az nem szögletes, hanem kerek üvegben van, piros tetővel, 200 g 300 ft körül van. A gyerekeim imádják hogy ők is kávézhatnak :)
remélem a caulophyllum, meg most érkezett csipős pizzám kihozza a leányt :-)))
Schusy
LIDL-ben a kávéknál láttam egy szögletes üvegben malátakávét, arra gondolsz??
Én is néztem tegnap, de nem tudtam hogy meg merjem-e venni. Most Caitlin majd küld nekem, Andus12 megnézi az ósanban, anyukám is mozgósitottam. Ha nem kapok sehogy akkor LIDL-ben veszek olyat, úgyhogy köszi hogy szóltál. Mostmár akkor bátrabb merek lenni :-))
Gonoszka, én a LIDL-ben szokta mmalátakávét venni, ugyanaz az íze mint a macikávénak :)
Én is szerettem első lenni, Bencével el is vannak téve a az indexes táblik kinyomtatva :) De többet én tuti nem leszek.... Legalábbis 10 évig :) Addig lehet meggondolom magam...
Gonoszka, nem mindenki szül 80-100-as méhtevékenységgel, van akinek 40-60. A lényeg a görbe tetejének a hossza, azaz meddig tart az összehúzódás. Persze reménykedtem, ahogy megláttam a neved, hogy azt írod, indultok, de ha nem, hát nem... valamire biztosan vár még ez a lányka. Mondjuk a nyári időszámításra, vagy másik csillagjegyre... Boszorkány vagy, neked tudnod kéne ezeket. :-)))
méhtevékenység felment 80-100 ig, gyerek 160 körül mocorgott, meg nem vizsgáltak, ha hholnap nem jön ki, hétfőn délben befektetnek - azh már a 42. hét lesz... -
fáj a csontom baloldalon, keményedik a hasam, úgy megyek mint egy pingvin, gyerek mocorog, semmi különös....
Biribon!! Még egyszer gratulálok nektek!Jó egészséget és sok boldogságot!Én is husvétkor szültem,csak egy éve a kisebbik lányomat.Ő nagypénteken születtt.Én a GARMASTEN kenőcsöt használtam két cicizés között,nekem segitett nagyon.Ezt cicizés elött le kell mosni!!!Mindkét lányomnál használtam és bevált.Most ujra használom,mert még mindig cicizik reggel és este és ugye a fogacskáival tud ám kárt tenni a ciciben.....Szerintem vegyél a gyogyszertárban ha még nem használtad,probáld ki!