Hát most gripen nincs rajtam, viszont ma vettem egy bukót /óccsó, robogóra való, nem zárt de nagy plexis és olyan normál méretű bukó, csak áll része nincs, a parillában, 10eFtocska volt, de király, tetszik:)/ és az rajtam van, hát most azon keresztül nézelődöm! :) Megkaptam ja, a képeket, kössz, fel is teszem ide őket, végülis enduros téma, végre. ;)
Hát ez a 4.kép meg csak úgy, bónus, kaptam, gondoltam megosztom veletek, bocsánat az Off miatt!
Felénk is jó idő van! ;) Most nem hinném hogy lesz nagy összezörrenés, mert hideget mondanak, meg hideget, meg hid....., de ettől még bármi történhet, csak rajtunk, ill. rajtatok múlik! :O :) Én max. robogózni fogok, ...hát meg még kitudja, lehet hogy spontán kerülök is majd egyet a DRZvel, már mert csak nem bírom ki! ;)
Jó estét!Még mi előtt el nem é...tek, szeretném megkérdezni kinek van kedve feljönni a mams díjkiosztóra?Ákossal megyünk febr.8.-án reggel. 3 helyet tudok biztosítani,illetve természetesen étel-ital fogyasztást rendezem.Esetleg,ha külön jönne még valaki kérem jelezze,mert a létszámot le kell adnom!
Hát kicsit régi a teszt, de lehet hogy nem rossz! Azt az oldalt amin a szemüvegek vannak, nem tudnád eggyel nagyobb méretben lefényképezni, vagy ha nem, akkor küld át nekem ennek a képnek az eredetijét, és megvágom a képet úgy hogy olvasható is legyen, ne csak látható! ;)
:) Mikor leírtam hsz-ást, visszaolvasva én is erre gondoltam, önkéntelenül is ilyeneket írok, vannak elvonási tüneteim, pedig nem kéne hogy legyenek, elméletileg! :O
A "lucskos" szó minden képpen pozitív értelmű! És ha ilyennel találkozik a férfiember, azonnal kötelességtudóan be kell tartania a genetika programját:
1. Önfentartás 2. Fajfenttartás
Ezt a halatmas tudást pl. Alács Tibor tanárúr oktatási anyagából merítettem....
Sz'al hogy mivel üti el az ember az időt, az adott! A csukló kifejezés nagyon közel áll a fent említett témához, bár helyesen úgy kellene helyesen írni, hogy a egy mássalhangzót kicserélsz!