Csak jelezném, hogy azért nem intézkedtem a Tuji internet bekötésének ügyében mert Ő megkért rá! Egyébként ott voltál mikor a beszélgetés zajlott csak nem figyeltél. A Tuji ismeri a módszereimet és nem akart balhét. Ennyi!
Arról van szó, hogy amit éppen imitáltok, mert munkának nevezni még túlzással sem lehet, azt milyen hanyagul, trehányol nem odafigyelve végzitek el. Azt hiszem ezeket a fogalmakat egyik munkakerülő barátomnak sem kell elmagyaráznom, hisz nagyon jól tisztában vannak vele, mivel egész nap az egyik,filmeket néz és telefonálgat, mifga másik elmegy a "munkahelyére" és folytatja amit felkelése óta csinál: ISZIK.(nem vizet). Tehát nem tudom mivégre is vagytok úgy oda, hisz a világi dolgokban oly jártás Nagy Gábor sem tudta elintézni a világi dolgokban oly járatlan Tudzsinak, hogy ne fél év alatt kössék be neki az internetet...Ja és bekötési díjat is fizetett Lúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúzer!!!!!!!!!Ja és a szexi honlapokat is nekem kellett kedves Andrónyi barátunknak megmutatni, mert már mindent megígérve könyörgött érte:))))))Ennyit Rólatok!!!
Hát ezt nem hiszem el! Be....ok a röhögéstől! Figyeld már, hogy összefogtak a pedagógusok! De az évezred legnagyobb poénja a Radó precíz László, meg a mindenhezjólértő Vilmos, és persze az elnökénvagyok Bálint! Nekünk ne...... Ezt a szöveget talán ismeretlenek között eladhatod de ezt a fórumot a baráti (nem baráti,őőőőő, baráti) társaságunk használja, tehát még1x: nekünk ne!!!!! Nézzük sorban: 1. Mit ér a precizítás, ha 0 (zéro) gyakorlati érzékkel párosul. Ha szegény Radinak kellett volna csavarozni még mindíg ott lennétek és azon morfondíroznátok, hogyan kell egy aksis csavarhúzó forgásirányát megváltoztatni! Esetleg felhívtátok volna a Földit, de hát Ő fúró ügyben ugye...... :-) 2. azért mert a Vili meg tudja mutani hogyan kell bukfencezni és csukott szemmel is megkülönböztet egy focilabdát egy ping-pongtól már mindehez jól ért? Tornatanár körökben lehet, de a való világban......... :-) , egyébként fával fűtteni jól tud, főleg parkettás lakásban! (lsd. Kamond):-))), 3. és itt van ugye az elnök. Legalább volt önkritikája, mert magát nem dícsérte. Mert ugye az elnöki posztért nem kell tenni semmit, oda úgy szavazzák be az embert az általa elnökségi tagsággal megvesztegetettek. Őt ismerjük mindannyian tehát: NO COMMENT. Még azt is el tudom képzelni, hogy az iskolában egy "ELNÖK VAGYOK" feliratú táblával a nyakában járkál fel és alá! :-) Egyébként jellemző a munkamegosztásra, hogy a három közalkalmazott mérőszalaggal a kezében rohangált fel s alá, észt osztott és irányított, miközben két "jómunkásember" dolgozott! Vizuális alkatok képzeljék maguk elé a jelenetet! Egyébként Ti is ott voltatok és Ti sem vettétek észre tehát ua.olyan balfaszok vagytok! Egy mérnök sem csak megtervezi a házat, néha rá is kell nézni, hogy úgy mennek-e a munkafolyamatok ahogy az el van tervezve.
Egyébként ha valaki hétvégén olyan dolgot csinál amiért nem kap pénzt, és nem lenne kötelessége akkor az hobbiból vagy hivatástudatból teszi. Konklúzió szereti csinálni, akkor pedig nem munka!!!!!!!!!!!! Egyébként miért kellene elköltöznünk ha gyerekünk lesz? Ha valami nem stimmel majd a suliban Te költözöl el egy betontuskóval a lábadon a Balatonba! :-)))))) Egyébként a legnagyobb elismerés nekünk jár a Tujival. Gondoljátok végig mi lehet a véleményünk rólatok :-) (alul olvashatod) és ezek ellenére mégis szeretünk titeket!!
Nekünk nem kellett háztetőn palát csavarozni! Gabcsit különben is ki hagytad a felsorolásból, pedig Ő, Andris és ÉN háromszor annyit dolgoztunk ,mint ti buzi tanárok! Ha jól emlékszem nem mindegyik keret volt olyan pontosan összerakva ,mert TE rosszul raktad be az egyik formát!
Lehet hogy a kocsit nem mostuk le, de hálánk jeléül apró(semmi politika) figyelmeséggel kedveskedtünk borász barátunknak, aki erről másnapos állapotában elfelejtett mindenkit tájékoztatni. Azt hiszem mi tanárok (kivéve a Radót) végigdolgoztuk a szombatot túlórával együtt rendesen. Erre a két ingyenélő (persze sok szabadidejük van) itt a világhálón, amit a Tuji egy hete ismer, ocsárol minket.
Nem is tudom Ti dolgoztatok????? Tuji szabadságon volt ugye a Nagyinak meg ismeretlen ez a fogalom.
Tuji, a következő szavakat , úgymint: munka, hivatástudat, gond, kérlek ne használd mivel nem csak mi használjuk a fórumot hanem pedagógusok is. Ök pedig ugye egyszer tanulták valaha ezeket a szavakat de hogy a szóalak mögött megbúvó valós értelmével is tisztában lennének azt erősen kétlem!! Ha esetleg nem hagytak benzint az autóban nekem nyugodtan szólhatsz én majd elmegyek a kútra és egy kannában hozok neked. Legalább mi a munkásosztályhoz tartozók tartsunk össze!
Egyébként azt nem is mondtam neked, hogy a tornatanárok Szombathelyre menet felhívtak és megkértek, hogy nézzem meg az e havi megyei trafipax vezénylést. Szerinted miért kellett nekik? Biztosan azért mert a közlekedési szabályokat messzemenően betartották ugye? Nem baj, legalább mi akik a szabályokat mindíg szem előtt tartva közlekedünk erkölcsi felsőbbrendűségünk biztos tudatában lehetünk. Legalább ez marad nekünk, plusz neked egy hibás hengerfej az kocsidon!
Tök jó, hogy bekötötték hozzád a netet!!!!
Azért legalább vasárnap megérdemelhetnénk egy pihenőnapot, de látom te sem tudsz aludni nyugodtan a sok munka,gond miatt! Ezt csak mi tudhatjuk ,akik hivátástudatból dolgoznak. Kocsit megkaptam (lemosás ,takarítás nem történt) !
Remélem annyi benzint hagytak benne ,hogy el tudjak menni tankolni!
TUJI vedd már észre, hogy ezek csak kihasználnak téged!!!!! :-)
Egyébként szerinted lemosva és kitakarítva kapod vissza az autót?
Ne feledd vannak akik így adják vissza, meg vannak a tornatanárok! :-)
Látszik ,hogy csak mi vagyunk páran egy hullámhosszon a "bárati" körben, akik nem más adóforintjaiból akarnak meggazdagodni ,hanem a maguk szorgalmas munkájából!Munkásember keservesen megkeresett pénzéből megvett kocsijában díszelegnek , amikor nekik kevesebb munkából is több pénz jut!Azt sem értem ,hogy a kocsit?(UNO) nem lehet elvinni Komáromba vagy Szombathelyre ,de azért Budapestre el lehet menni vele ? Nagyi légy szíves ezt magyarázd meg nekem' LÚZER VAGYOK ,VAGY CSAK VOLTAM EDDIG? MÉG KETTŐ NAP A BALASSÁIKÉG!
Teljes mértékben egyet értek veled az előbb felvetettekben. Annyiban módosítanám az indítványodat a Te érdekedben, hogy a játékvezetői díjból legalább 50% részesedés illet meg, mivel ha nem adod oda a Corsát még most is csak valahol Győr után járnának valahol, ismerve az UFO menetteljesítményét. Továbbá az 1 sör/Km ár reálisnak tűnik elsőre, de kérlek ne felejtsd el, hogy ilyen esetekben az autó amortizációját (ez jelentős, tekintve hogy a Bálint vezetett) és a megnövekedett Km futás miatt bekövetkezett értékcsökkenést is ki kell számolni! Ezen ismérvek figyelembe vételével indítványoznám, hogy legalább 5 sör/Km tarifán számold el a gépkocsi bérlését, valamint mind a két bérlő nyilvános helyen csókolja meg a seggedet. Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy a Bánki aulájában felállított kis emelvényen Te letolnád a gatyád majd a Vili az egyik a Bálint a másik farpofádra nyomna egy hatalmas cuppanóst. Kérlek ezt fontold meg. Vilinek köszönöm az infót a terepjáró kiállításról. Az a baj, hogy nem mutatnak be új modelleket, mivel még nincsnek, majd csak tavasz végén. Azért köszi! Csütörtökön várunk fallabdázni. Remélem Te jobban nyomod mint az elnök, mert vele nem mentem sokra. Igazából csak azért zuhanyoztam le utána, mert nálunk vízóra van otthon és ugye mint munkanélkülinek meg kell gondolnom...... Bálintkám:Miért basztalak át a szabályokkal????? Elmondtam a szabályokat csak Te nem figyeltél, utána meg reklamálsz? Ha ezt egy diákod csinálta volna mit tennél vele? :-) Kutyaütő vagy és kész. remélem a pszichológusod eredményesen kezel majd és kihevered ezt a sokkot. Nem lehetsz mindenben jó, de azért már kereshetnél egy sportot amiben fel tudsz mutatni valamit! :-) Ja és ha lehet ne csapatsport legyen amiben a többiek vállán állva jutsz előre hanem EGYÉNI!!!!!!! Egyébként gratula a sikeres mérközésvezetéshez Neked és a Vilinek is! Azért a tömegverekedést megörökíthettétek volna. Szalacsiék mellé pont befért volna a gyűjteménybe!
Sajnos én már láttalak Benneteket vezetni mérkőzést! Vili ebben is jobb ,mint az elnökünk , nem beszélve a többi sportágról( szellemiben nem) !A kocsimat nem láttam már 3 napja ,remélem nem történt vele semmi. A kalaptartót ki kellene venni belőle, hogy el férjen benne a kocsihasználati díj(1sör/10 km). A bíróvezetési díjból is részesedést kérek( kb33%). Ha hétfőig nem kapom meg ,kkor küldöm a Balassáékat a Kossuth utca 4.-be.REMÉLEM MEGÉRTETÉTTEK! Nagyi remélem Te is így gondolnád !
Jól vezettétek!!! Már ott is mondtam! Csak kicsit következetesebben! De tök jók lesztek, ha adnak Nektek lehetőséget gyakorolni. A mezetek meg szép volt:-) végre valaki egységesben.
Nem tudom, hogy újat mondok-e Neked, de mrc.31-ig terepjáró kiállítás van a Camponában. Bocs ha tudtad.......
Ha komoly ellenfelet akarsz fallabdában csütörtökön én is ráérek délelött. Hallottam, hogy bródys kollégám nem mutatott nagy ellenállást. Csak szólok fősulin csoportbajnok voltam (és ismerenm a szervaszabályokat:)))))
Kedves Nagyika!
Nem hittem volna, hogy igy beismered, hogy nem Te hordod a Gatyát, de elismerésre méltó az öszinteséged:).
Amúgy honnan írsz?csak nem a munkahelyedről, akkor vigyázz nehogy a góré rajta kapjon:))))
Mezrendelés viszont renben van, azt testnevelő intézte!!!!
Én folyamatosan beosztott vagyok Vilike, csak én lelkesen és jól végzem, a munkámat!
Ha szitázással kapcsolatban kellene a telefonszám, hívjatok fel.
Nem lenne hátrányos ha a kép amit szitázni szeretnétek meglenne egy lemezen digitális formátumban. Méret nem számít (azért ne 10 x 20 pixeles legyen :-)).
A számokról nem kell minta az megvan!!!!
Ezt is nekem kell intézni......... Jellemző...........
Szeva Tuji!!! Végre egy jó munkásember is van itt rajtam kívül!!!
Most már együtt fikázhatjuk a buzi tanárokat akik egy kis gletteléstől meg régi műpadló felszedéstől teljesen kikészülnek!!! :-)
Szemtanúja lehettem, ahogy a Tudzsi az ujjaival begépelte az első hozzászólását a fórumon. Megható pillanat volt, mindketten megkönnyeztük. Aztán meg jót röhögtünk a tanárokon.:-))
Üdvözlök mindenkit! Eljött hozzám is a XXI. század! Tanárok jobban tennék ,ha nem csinálnának fizikai munkát szabadidejükben ,mert nem tudnának heti 20 órát (netto 16) tanítani! Egyébként tudtam volna munkáskesztyűt kölcsönadni ,mert nekem van! Remélem lesz tavaszi szünetetek ,Rátok férne egy kis pihenés!