Kedvencem az első képen, ahol nagyon szépen látható az elbaszott ablakom, amit azóta is szarnak kijavítani.
Bocsánat a ronda szavakért, de én is nagyon elégedetlen vagyok!
,,Azután a pengefal, amit nem tudtak megcsinálni normális téglából, mert hogy mi van
ha nekidőlünk és az kidől,,
Azért ez nem kemény kicsit??? Milyen fal ez ha ennyitől kidőlne??? Mellesleg egy konyhabútort ami rögzítve lett volna hogy bírt volna el?
Tényleg akkor válaszfalra nem is nagyon tudok mondjuk egy könyvespolcot tenni?Mert ugye egy háromsoros könyvespolcra jó sok könyv ráfér! :)
Más:tegnap este én is voltam a CP fele. 4.-től vannak ablakok az E épületben és nagyon szépen néz ki, tetszett a látvány :))
Ebsik kollegától kérdezném meg, hogy ugye a belső munkákat nem szintenként szokták csinálni hanem egyben egy sort függőlegesen a földszinttől a felső emeletig?
Ha már más nem fényképezett, hát én megtettem ma délután. :) Mostantól az én weblapomon is láthatók CP képek. Sajnos a Lehel utcán nem tudtam megállni fényképezni, ezért az E Lehel utcai oldala nem látható. A cím:
A fórumra írok, mert nagyon felidegesítettem magam:
Felhívott a kivitelező és közölték, hogy a már általuk is aláírt árajánlatban szereplő dolgot sajnos nem tudnak vállalni: nevezetesen az egyik erkély ajtónknál kértük, hogy a másik irányba nyíljon. Csak hogy értsétek a konyhát szerettük volna egy üvegfallal leválasztani a nappalitól, amihez kértünk egy 120 cm magas pengefalat, amit később, ha lesz rá pénzünk üvegtéglával felrakattunk volna. Szóval az szerettük volna, hogy az étkezőn levő erkélyajtó ennek a falnak nyíljon, így az étkezőben is jobban el tudtunk volna férni és nem a széknek csapódik az ajtó. Erre ma felhívnak és kijelentik, hogy ezt nem lehet és punktum. Pedig már az árajánlatot aláírták. És ez már nem az első, amire azt mondják, hogy persze természetesen meg tudják csinálni aztán viszakoznak (de ezek még az árajánlat készítése előtt kiderültek).
Kezdődött azzal, hogy a konyhába szerettem volna egy 10 cm-es lábazatot, amire a konyhabútort tettük volna, hogy magasabb legyen – ezt hosszas tanakodás után nem vállalták, mert nem tudják azt biztosítani, hogy annak a szélessége burkolattal együtt 57 cm legyen.(Oké elfogadtam, ha nem hát nem). Jelzem először erre is azt mondták, hogy megcsinálják.
Azután a pengefal, amit nem tudtak megcsinálni normális téglából, mert hogy mi van
ha nekidőlünk és az kidől. (Itt szeretném megjegyezni azt , hogy az összes válaszfal 10 cm –es téglából lesz, azonkívül ennek az egyik oldalára konyhabútor került volna , úgyhogy még véletlenül sem döntöttük volna ki), mindegy belementem hogy 70.000 + ÁFÁ-ért csináljanak egy falat gipszkartonból.
Most meg ez az ajtó ügylet...
A kivitelező azzal az indokkal nem akarta elkészíteni a módosított terveket (ami ugyan a módosítási szerződés mellékletét kell, hogy képezze), hogy mi van ha utána én nem írom alá a módosításokról szóló szerződést és akkor feleslegesen dolgozott.
Kérdem én és akkor mi van, ha aláírom még fizetek is és után derül ki, a tervek készítésekor, hogy oh pardon bocsánat nem tudják megcsinálni a beígért módosításokat.
370.000 forintot fizetek azért hogy gépészetileg használható legyen a lakás és még a
burkolat, az ajtók, a dugaljak és kapcsolók, csaptelepek no meg a konyha elemek többlet költségeiről nem tudunk semmit.
Úgy mégis hogyan legyek én elégedett vevő??? Beígérnek fűt fát utána meg sz..rnak a
fejemre...
Úgyhogy kedves leendő vevő úgy kalkuláljon, hogy legalább 1 millióval többet kell kifizetni a lakásért a vételáron felül és nem is biztos, hogy olyat kap amit szeretne.
Pénteken délután kaptam a telefont, hogy 9-én kedden 13.00-kor jelenjünk meg burkolatokat választani. Remélem most már konyhabútorral kapcsolatban is minden info végleges, és pontos lesz.
Az Átrium-Hyatt stílus mondjuk lakóházban szerintem hosszútávon nem túl praktikus. Viszont nagyon biztonságos. A közművelődési céllal bambulók minden mozgást látnak, ez jó is rossz is.
Konklózióként én azt mondanám, hogy nem rossz a Central Park (tehát én javasolnám), csak aki itt akar lakást venni, az készüljön fel arra, hogy a lakás árához még legalább fél millió többletköltség jöhet a módosítások miatt.
Én biztosan vennék, bár lehet, hogy egy picit kisebbet, hogy a plusszköltségekre több pénzem maradjon. Igaz, az én véleményem nem kimondottan nevezhető mérvadónak. Legalábbis nem többségi vélemény:)
Egyébként ha veszi valaki a fáradtságot, és átolvassa a topikot, akkor szinte minden felmerülő problémát megtalálhat, így ő már a problémák ismeretében tud mérlegelni és dönteni. Ha ezt megteszi, akkor szerintem hasonlóan elégedett vevő lehet, mint például én. De azért én biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyes egyedüli majdnem elégedett vevő a közel 300 eddigi lakásvásárló közül.
Pont erről az elmúlt néhány tíz hozzászólásban volt pont szó, tehát nem kell túlzottan sokat visszaolvasni.
A már eddig is jelenlévő topiktagoktól kérem, hogy ha lehet, NE szóljanak újra hozzá a véleményemhez, és NE kezdjék újra a szidásomat, mivel úgy emlékszem, hogy néhány esetben és módon már bocsánatot kértem. Szerintem igen is helye van itt pozitív véleménynek is, nem kell állandóan rontani a másik kedvét. Mondjuk el a rosszat, de ne próbáljunk meg senkit sem befolyásolni. Köszönöm.
Sziasztok! Elég sok negatív élményt meséltetek el, ezért azt kérdezem Tőletek, ha újrakezdhetnétek, belevágnátok-e megint itt lakást venni? Ajánlatánok-e másnak, hogy vegyen a CP-ben lakást? Köszi!
örülünk a kék monstrumoknak...
örülünk a levélnek....
örülünk annak egyszerűen, hogy halad minden
kezdek reménykedni
már csak a bem termet várjuk izgalommal :)
Kedves Pögó!
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet és méltatásodat. Jó pénzért miért ne?
Félretéve a viccet, mégegyszer bocsánatot kérek, ha ez eddig még nem jutott volna hozzád el. Majd megpróbálok negatívabb lenni.
Hülye CP. Még mindig nem lehet csempét választani! Irgum burgum!
,,A vonatkozó kormányrendelet szerint ezt utólag nem lehet igényelni!"
Jó hogy ezzel kapcsolatban is félreinformáltak....!
Én teljesen másképp kaptam a hitelt mint ti! Hogyan tudom akkor én ezt most igényelni? Kihez menjek?