Keresés

Részletes keresés

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.17 0 0 1023
Már ne is haragudj, de honnan vetted bele azt a sogart? Én olyan nem tudtam...

Ja, igen... hát, amint látod az időpontot, még nem sikerült megnéznem, mer Fonóban voltam. De most azonnal nekiállok. Vittem gilda sztoriját, de nem tudtam végigolvasni, de már jó vagyok, vagy a 7. fejezetnél tartok (vagy 6?) És hihetetlen jó!!! Ricsi öccse elkezdte olvasni, onnan, ahol tartottam (kinyomtattam, de csak a 6. fejezettől), és annyira tetszett neki, hogy magával vitte haza, és elkérte a teljeset mailben :)) Nem tod, meddig folytatja még gilda?
Ja, igen, enyhén OFF vagyok, mindenkitől sorry, csak egy kicsit fáradt vagyok. És büdös. (de a Fonó azér nem Csoóri:)))) szal annyira nem)

Na, de mit szólsz ahhoz, hogy azt mondta, hogy a Silvester Stallonés is jó, de jobb a Funes-s? Mindenesetre én most a tied fogom megnézni. Oszt amikor jön Sarastro, a Funes-set is.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (1022)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.16 0 0 1022
Sarastro 24-én? Szupi!:) Na, németezés után is tudok angolul!:)))) Látod, mik ki nem derülnek! Azt meg már tod, hogy hogy sikerült... Természetesen jÓL!:))))
"Oscar" is one of the best comedies ever made. Ezzel teljesen egyet értek! Megnézted már???

KENU: Bocs, tudom, hogy magad alatt vagy, de hát nem vártad meg amíg mi kajáltunk, és azt a gyönyört nem akartam megvonni magamtól... Nem bírtam volna ki másnapig, ezer bocsi...

Harpokratesz: Vigyázz, mit mondasz, mert Lórien a német (nehmet) szóra ugrik...:)))

Cserébe én közölném a gyönyörű fordítást: In allen Deutschen versteckt sich ein zerzauster Beethoven, der sich in dem Walde herumstreicht, die untergehende Sonne traumt, und widersetzt sich sogar dem Unmöglichen, um auszudrücken was nicht auszudrückbar ist. (Bocs a vesszőhibákért, az biztos hogy van... meg az esetleges elírásokért... Egy németteszt után előfordul az ilyesmi...)

Előzmény: Lórien Úrnője (1021)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.16 0 0 1021
Harpokratész: EZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAZ!!! :)))))))))
IMÁDLAAAAAAAAAK! :))))))))))))))
Akkor elmondom neked a kedvenc mondatomat, ennivaló édes kis mondat:
"Minden németben rejtőzik egy zilált üstökű Beethoven, aki az erdőben kóborol, megkönnyezi a hegy mögé lenyugvó napot, és szembeszáll a lehetetlennel, hogy kifejezze a kifejezhetetlent." :))
Erről jut eszembe: Kedves KENU, ez még mindig nálad van? És az emlékkönyvem????

Ja, Rejtő, beszúrok neked egy kritikát. Sarastro jön 24-én, és hozni fogja ezt :)) De most én le is megyek a Titanicba, és megnézem, megvan-e nekik valamelyik. Ja, az Oscarról beszélek. :)) Szóval:
Bocs... fordíthatsz :)) egy jó kis német teszt után pont jól fog jönni :)) Tényleg, hogy sikerült?

"The film that almost killed my friend R-G, from an overdose of laughs, "Oscar" has a special place in my cinema loving mind, not because it is original or something, but because it's so damn good!

The best big screen version of a theatrical play, (Sylvester Stallone didn't do too bad, but when you compare with Louis de Funès you are doomed to loose!) it practically takes place inside a house, during one day. The confusion that is created by a series of misunderstandings, carries you away and makes you feel compassion for the desperation of Louis de Funès, during the breaks you take from laughing, in order to breath.

Sorry for my enthusiasm, but I like this one a lot. I know that opinions vary, but in my opinion, "Oscar" is one of the best comedies ever made, mostly for the amount of funny situations it serves you throughout the entire film."

Ja, még egy: Expell először nem nagyon értette a Novellát. De most elmagyaráztam neki. Leragadt annál a problémánál, hogy Lily megszólította Jamest :)) Meg, hogy Piton halálfaló, és Jamesről ezt Rowling (eddig) nem derítette ki.

Előzmény: harpokratesz (1017)
KENU Creative Commons License 2004.06.16 0 0 1020
Jenő! Miért tetted ezt velem??????? Nem elég, hogy a nyelvvizsgám se lett meg, még azt sem láthattam, ahogy széttéped a transzpit???????! MIÉRT? Szerencséd, hogy tudom, hogy engedjem be a napfényt, mert máskülönben eme vérlázító diszkrimináció örök búskomorságba döntött volna!!!!
A Van Helsing szerintem is jó volt, bár amint számítottam is rá töménységéből adódóan többnyire a szívbajt hozta rám!:D Szóval asszem, egyszer elég volt belőle..., ami nem azt jelnti, hogy nem élveztem, mert megtudta, például, hogy, Gabriel Isten balkeze!:)))
Holnap meg megyünk trójázni! Végre! Most meg angolt tanulni.
Tényleg, Harpokratesz! Még mindig fönntartod ama szándékod, hogy átrakatsz minket a kultúrába?
Néhány fontosabb megjegyzés U.I. gyanánt:
1. Vasárnap végre hallhatom Alan Rickman hangját!!!!!!!!!!
2. Dobcsi tegnap köszönt ugyan, de közben meglökött a táskájával, és még borostás is volt! Szörnyű! Bercit pedig ismételt megnevelésnek kell alávetni!
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1019
jav.: túllőttem...
Előzmény: harpokratesz (1018)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1018
megnézem majd ezt Van Helsinget, teljesen fel lettem csigázva, brrr:))

ígérem, egy hétig nem teszek be semmi képet ide, ma túl lőttem a célon, úgyhogy (ön)bünti:)

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (1016)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1017
na, azért ne temessük el szegény Frodót:))

a németek a legnormálisabb európai nemzet, épp múltkorában állapítottam meg, úgyhogy: "a németek érnek a legtöbbet" és a japánok.

vérfarkas rejtélye?? - nem vagyok beavatva.

Előzmény: Lórien Úrnője (1014)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1016
De a sugallat jó volt.:)))) A honlapjukon nem igazán vannak fönt a számaik, csak azok amik nem kerültek föl lemezre (szóval máshol nem érhetőek el), meg egy-két videoklip. De azért csak nézd meg, vannak jó dolgok...:)

Wagner Úr szvsz télleg mindig részeg...:))))))) Teljesen rejtős benyomást kelt ez a sztrovacsek...:)))))

A Van Helsing meg tényleg nagyon tömény, de vámpírokon meg vérfarkasokon kívül van benne még egy kis Frankeinstein is (szörnyeteggel együtt). A történés az elég izgi, csak full akció, semmi nyugi, pedig én azt azért vártam volna, hogy kicsit boncolgatni fogják Van Helsing múltját... De nem lett belőle semmi, mert a végén kb. 3 mondatban elmondták a tudnivalókat... Ja, és vannak benne GyU-s meg Mátrixos, meg Három testőrös elemek (meg a vérfarkas miatt HP-s is), én legalábbis ezekre a filmekre asszociáltam... Ja, és persze a Frankeinstein... Ki ne hagyjam, elvégre az egy KB-film...:))))

Előzmény: harpokratesz (1011)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1015
imádják a lányok Japánban. itt egy nagyon cool-os oldal róla, rengeteg fotóval:

Ryuhei Matsuda fan site

néhány belőlük:

három Tabu-s kép:

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1014
"a németek érnek a legtöbbet"
Ezt mondd még egyszer, harpokratész, zene füleimnek!!! :)))))))))))))))))) (méghozzá a legnemesebb: a legjobb Chopin-i, Beethoveni, Liszti, Bartóki, stb hatások keveréke, Kocsis előadásában. És ennél nagyobbat nem tudok mondani :)))

Van Helsing: Jó, elég tömény, meg kissé erőszakos, de nekem nagyon tetszett. Főleg, mert megtudtuk belőle a vérfarkasos rejtélyt, mert a HP-ből soha nem derült ki a vérfarkas átváltozása körül mindig bonyodalom, meg homály volt.

Na, szóval felvilágosítottuk egymást. :) De tényleg olyan, mintha szemüvege lenne. Vagy mivel azt hittem ő, és őt még csak szemüvegben láttam, és kicsi is a kép, odaképzeltem a szemüveget. De nem nehéz, ugye?

Frodó mindig gyerek volt, és az is fog maradni. De gyereknek tényleg zabálnivaló volt :) Csak egy idő után meg lehet unni a stílusát. Legalábbis nekem sikerült. Az is igaz, hogy szinte mindegyik filmjét láttam. (tesóm rajongója volt. De már ő se az)

Előzmény: harpokratesz (1011)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1013
juuhééé!!
csak el ne tűnjön, gyönyörködni akarok benne:)
Előzmény: harpokratesz (1012)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1012
nem fog menni:(((

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1011
de tudod hogy? megnéztem a kép adatait, ott látám, hogy puf, na innen jött a sugallat.
hát igen, el vagyok maradva egy csomó mindennel, egyszer majd beléjük hallgatok a honlapjukon. 20 éves szülinapi koncert?? - ja, látszik, hogy rég voltak húszévesek.

ez a Wagner Úr szimpi nekem, mint virtuális serfőző:)) mintha mindig részeg lenne:))

Elijah egyszerűen zabálnivaló, ne is nőljön fel soha, maradjon Frodó!:))

nem láttam a Van Helsinget, az a vámpíros, Draculás film? - és milyen, elég ijesztő?

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (1009)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1010
Ryuhei

a Tabu rendezőjével:

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1009
Harpokratesz: Na, látom Te felismerted őket! Úgyhogy ezennel kijelentem: büszke vagyok Rád!!! (Lórien, Te meg szállj magadba...)
A két jobb szélen lévő emberke (Lecsó és Anikó) szoktak énekelni. És imádom a zenéjüket... Épp nemrég kaptam meg a 20éves szülinapi koncert cd-ket, úgyhogy most ezt hallgatom gőzerővel... Olyan jó így visszahallani, mert valahogy visszaadja azt a hangulatot, amit akkor éreztem... Na jó, nem teljesen ugyanaz, a koncert azért jobb volt...:)

Igen, Wagner úr intézte el... Nem tudom, hogy végül is modi-e, de ha nem az, akkor is vannak összeköttetései, az biztos...:)

E. Wood szerintem is aranyos...:) Bár épp tegnap néztem a GyU 3-at, és rájöttem, hogy nem bírom a Frodó-Samu-Gollamos jeleneteket... Valahogy olyan nyomasztóak...

Harpokratesz, láttad a Van Helsinget? Ugyanis most néztük meg Lóriennel és KENUval, mint hagyományőrző balkezes filmet! Ugyanis ma volt az utolsó tanítási nap!!!!!!!!:)))))))))))))))

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1008
találtam még mutatós koreai színészeket:

Won Bin

Lee Jong

Lee Byung

Jung Jun Ho

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1007
nem baj, nekem kisfiúsan is teccik. szerintem fog ő még változni. gyereknek is tündéri volt, láttam néhány filmben.

pedig a németek érnek a legtöbbet, sok-sok film rajtuk.

Előzmény: Sárkány (1006)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1006
Régen volt nekünk is VOX, és PRO7 is, de az új csatornakiosztásban kb 1 éve szépen kivették ezeket. Van helyette orosz, francia, meg spanyol adás...
Szerintem Frodo sosem lesz férfias. Nagyon kisfiúsak a vonásai.
Előzmény: harpokratesz (1005)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1005
minimál csomag kevés, alig van benne valami.
pedig a német csatornákon gyakran adnak ázsiai filmeket, bár nálunk a UPC levett belőlük sokat, csak Pro7, RTL és VOX van, sajna. f+ nekem sincs.
Előzmény: Sárkány (1002)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1004
majd lesz férfiasabb is, még bébi (nem ért be):)))
asszem 81-ben született és 168 magas, és Vízöntő!!!
szerintem gyönyörű arca van, ilyen szemekkel felőlem lehet akár 6 éves is:))
Bad Pritt-et, meg a többit messze veri.

Előzmény: Sárkány (1003)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1003
:-)))))))))))))
Az a baj ezzel a fiúval, hogy nincs benne semmi férfias.
Olyan ovis képe van. Aranyos, de ennyi.
Előzmény: harpokratesz (1001)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1002
f+ sincs. Minimál csomag van.
Sajna itt vidéken, a megyeszékhelyen, a 2 moziban, csak az aktuális holivúdi megy. Irigyellek hogy van lehetőséged megnézni olyan filmeket is, ami nem populáris. Szomorú vagyok...
A tékákban meg néznek nagy bután. Csak Jet Lít, meg Jackie Csent ismerik. Ilyenkor úgy érzem magam mint aki a holdról jött.
Előzmény: harpokratesz (997)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1001
nem szúrsz ki velem:

Előzmény: harpokratesz (1000)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1000
a fenébe!!!

Frodóról még egy képet sem tudtam betenni, de hátha letölti.
na mindegy, akkor marad Gollam.

Előzmény: harpokratesz (999)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 999
hogy ne mindig sárgákat tegyek be.

a legjobb, legszebb, kékszemű, szőke pasi Hollywoodból:

FRODÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, IMÁDLAK!!!!!!!

ő is szívem csücske:

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 998
Jenő/Ofélia!

végülis ez a Wagner Úr intézte el az új nickedet?
csak kiváncsi vagyok, tényleg modi-e, mert ha igen, akkor sosem lehet tudni, ha kell segítség...

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 997
tegnap megnéztem újra a Tabut moziban, mert régen láttam, úgy 2000-ben. kiváncsi voltam az eredeti hangra és magyar feliratra, mert a tévében szinkronnal ment. kissé eltérő a kettő, néhol a szinkron jobbnak tűnt.
Ryuhei most is lenyűgözött, egy Isten az a fiú.
teszek is be róla egy pár civil fotót.
Előzmény: Sárkány (992)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 996
:(((

f+ csatornán is adják, ráadásul magyarul, de gondolom az sincs:(

Előzmény: Sárkány (992)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 995
melyik az énekes?
Előzmény: harpokratesz (994)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.15 0 0 994
ahhh, megvan: Pál utcai fiúk.
sajna nem ismerem a zenéjüket, da hallomásból tudom, hogy nagyon jó zenekar.
Előzmény: harpokratesz (993)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!