Keresés

Részletes keresés

hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3421
Ja, és az is érdekelne, hogy mit jelent Sartinál, hogy a tenger "gyorsan mélyül"?
Előzmény: Motun (3414)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3420

Miért?

Tapasztalat? A part? Az emberek? A "piszok"? Vagy csak a rossz benyomás?

Köszi!

Előzmény: csá (3416)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3419

Kedves Bböbe!

Horvátország után nekünk nincs "mély" part!

Ott ugyanis ritka a homokos, de tiszta tengerpart! Szikla, gyönyörű öblök és mélység, kristálytiszta tengerfenék, és megannyi látnivaló!!! Imádom, de az időjárás csúfot űzött velünk immár 3. éve!!! Ezért most hűtlenkedünk ;-))). És irány Sarti!?

Így a néhány méter után bekövetkező mélyüléstől nem félünk!

A nyáron  a közel 3 éves gyerkőc sem zavartatta magát, de már másfél évesen "natúr" /úszógumi nélkül/ bevetette magát a hideg vízbe. Mert hogy a horvát tengerpart nem mindig "langyos".... Sőt

A jelenlegi cél inkább a nyugodt, vihar és villám nélküli pihenés.

Másik helyeken olvastam - talán éppen Thassosnál - hogy sok  a darázs. Nyaralók számoltak be arról hogy hol, és hogyan csípték őket meg. Ezt nem szeretném.

Ez jellemző Sartira is?

Augusztus első két hetében mennénk....   Medúza???

Melyik apartmanoknál tudsz játszóteret?

Kocsival leszünk, úgyis bolyongani fogunk! Az tetszik, hogy félsziget, s így rengeteg rejtett öble van.

De a játszótér tényleg fontos lenne. Főleg, ha van csúszda.

Egy ismerősöm azt mondta, hogy Asprovaltában gyönyörű tengerparti - széles - sétány van, rengeteg paddal és van egy nagy játszótere!!!

Viszont valaki azt írta, hogy Asprovalta partja nem is homokos, hanem apró kavicsos!

Sartiban tengerre néző apartmant szeretnénk.  Te tudsz ilyet?

És még egy kérdés.

Mi magunknak- a 4 éves gyerkőccel és anyámmal - előre szeretnénk szállást foglalni, ellenben lehet, hogy a nagyobbik fiunknak (18 éves) és "köreinek" a helyszínen foglalnánk...

Szerinted erre augusztus első felében van esély?

Tehát léteznek ilyenkor szabad apartmanok?

Köszönöm a válaszokat!!!

Sziasztok!

Előzmény: Törölt nick (3418)
csá Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3417

Üdv kojonó! Ahogy kérted rakok fel néhány Vourouruban készült képet:

Előzmény: kojonó (3411)
csá Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3416
Inkább Sarti mint Asprovalta és Stavros.
Előzmény: hűtlen33 (3415)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3415

Kedves Motun!

Köszönöm gyors és kimerítő válaszod!

Ez eléggé megfontolásra késztetett, s "bevontam a vitorlát".

Szóval, ha ismered Észak-Görögországot, akkor szerinted ilyen paraméterek (3-4 éves gyerkőc és 18 éves fiatalok) mellett melyik helységet ajánlanád, és miért?

A másik tippem Asprovalta volt (Stavrosról nagyon sok rosszat olvastam).

Tehát Asprovaltáról tudsz valamit?

Vagy valaki tud róla valamit?

Elsősorban játszótér, homokos tengerpart és disco érdekel (a látnivalót kiguberálom úgyis az utileírásokból).

Köszi! Sziasztok!

Előzmény: Motun (3414)
Motun Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3414
Sartiban van egy aprócska tündéri kis főtér, az körül éttermek boltok bárok sörözők.
Az egész három vagy négy utcából áll, abból is az egyik nagyon mozgalmas, az Afro-
diti apartmantól indul végig a főtérig. vele párhuzamosan fut két utca ami mozgalmas
a tengerparti sétány az élénkebb. Ott sok étterem települt a plázsra, és ott van szórakozási lehetőség.
De harmadik nap már mindent ismersz még a köveket is. Csak a faluban van élet, de az apró, kis ékszerdoboz.
Nappal a Narancspart fürdeni gyönyörű, de ha nem a közelben van a szállás hanem a faluban akkor gázos mindig odamenni.
Nekem a part egy kissé kihaltnak tünt, hiányoltam a zuhanyt az esetenkénti WC-t, de a tavernákba étterembe lehet menni csak nem szeretik ha berohansz örpercenként és
nincs fogyasztásod.
Még hiányoltam egy kis zenét vagy mozgást, árusokat.De ha csak pihenni akarsz akkor
tényleg nyugi van. Nincs zene nem járnak a nyakadra cd-vel gyümölcsel, kajával stb...

Kimondott játszóteret a parton nem fedeztem fel, 3-4 éves gyereknek pedig szerintem gyorsan mélyülő a tenger. A falu környékén aprókavicsos-homokos a part.
Pl. nagyon vizisport lehetőséget sem láttam (vizibicikli,snuki stb..

Azt mondom még mások irását is várd meg mielött döntessz...
Keresek pár képet, ha lessz időm..
Előzmény: hűtlen33 (3413)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3413

Először vagyok itt.

Végig néztem Észak-Görögország nyaralóhelyeit (több napom ment rá), és Sarti mellett döntött a család.

Érdeklődöm, hogy egy 3-4 éves gyereknek van-e Sartin játszótér (mert erről sehol nem olvastam), illetve 18 éveseknek disco vagy ilyesmi (szórakozóhely).

"Hűtlen" pedig azért vagyok, mert 1992-ben voltunk először Görögországban (Paralián), majd Spanyolország lakóautóval, és utána 1997-től már csak Horvátország volt a sláger.

De 10 év után úgy éreztük, hogy elééééég volt a július végi-augusztus közepi felhőszakadásokból, viharokból és villámokból!!!!

Pihenni és nyaralni szeretnénk, és élvezni a meleg, a jó időt!

Szóval ezért Görögország, és ezért Sarti.

Várom valaki válaszát! Sziasztok!

csá Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3412

Helló kojonó! Van még egy pár, majd keresek, de addig is egy Ournapolis :)

Előzmény: kojonó (3411)
kojonó Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3411
Van több Vourvouru tájképed? Érdekelne ha lehet.
Előzmény: csá (3407)
Speleo03 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3410
B.U.É.K.! Mindenkinek!

Remélem mindenkinek az új év szép új nyaralást hoz!

Az Apollon új lista kirakva már a 2008-as árakkal.

Öt év után ismét célba vettük Sartit, de az akkori apartman már nem

elérhető.

Aki volt tavaly az alábbi apartmanokban, kérem, adjon infót róla.

SALATAS

ILIAS

KIPRIOTIS

DINA

Érdekelne a csendes vagy hangos környezete, parkolási lehetőség, felszereltsége, tisztasága, tengerpart távolsága, központ távolsága.

Amit az utazási irodák írnak az édes kevés, ezért érdekelne a Ti infótok és véleményetek!

Előre is köszi!

csá Creative Commons License 2007.12.29 0 0 3409
Előzmény: Motun (3408)
Motun Creative Commons License 2007.12.29 0 0 3408

Korfut próbáltad?  Ipsos beach,Kassiopi,Sidari,Benitzes....

Jártam mindegyiken... Szuper jók.. sok a vizisport pláne Benitzesen, Kassiopin pedig oly tiszta a tenger mint a pohár víz.. ( persze kavicsos a part nem homokos)

Sartiban mi az Afrodithi apartmanházban laktunk, szuper volt....

még van jó egy hónap gondolkodni...

Előzmény: csá (3407)
csá Creative Commons License 2007.12.29 0 0 3407
Sajnos mi megint ide szeretnénk menni :) Micsináljak, ha a többi hely ahol voltunk idáig, egysemvolt ennyire jó mint Halkidiki.
Előzmény: csá (3405)
Motun Creative Commons License 2007.12.29 0 0 3406

Azt még nem tudni, mert ugy március eleje amikor már biztosan el tudom dönteni hova utazunk. Arra döl el a szabi engedély, addig meg nem fájdítom a szivem a tervezéssel.

De akkor már napok alatt döntünk.

Előzmény: csá (3404)
csá Creative Commons License 2007.12.28 0 0 3405

(Vourvouru)

csá Creative Commons License 2007.12.28 0 0 3404
2008 ban is betérsz majd? 
Előzmény: Motun (3403)
Motun Creative Commons License 2007.12.28 0 0 3403

Nekem  tetszett...

Az árak is elfogadhatók....

Előzmény: csá (3402)
csá Creative Commons License 2007.12.27 0 0 3402
És jó hely?
Előzmény: Motun (3401)
Motun Creative Commons License 2007.12.27 0 0 3401
Ezt ismerem, itt jártam pár pohárra.
Előzmény: csá (3400)
csá Creative Commons License 2007.12.26 0 0 3400
amona33 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3398
Ha nézed a térképet, a bal felső sarkára saccolom. :-) Legközelebb a beachez van. De a "főut(országút)" túlsó oldalán van. A távolságot ellensúlyozza, hogy van saját udvara játszótérrel, medencével, grillel, stb. Ha mutat valaki egy térképet rábökök, de így fejben nem tudom pontosabban meghatározni. :-)
Előzmény: gyigya (3395)
csá Creative Commons License 2007.12.06 0 0 3397
enci&feri Creative Commons License 2007.12.03 0 0 3396

Nem sokat ír, de magyar nyelven is van leírás.

Emailben tudsz kérni tőlük tájékoztatót.

http://www.hit360.com/hotelphillis/en/

Előzmény: gyigya (3395)
gyigya Creative Commons License 2007.12.01 0 0 3395
Segítsetek nekem,vagy adjatok tanácsot!Nem találom Sarti térképén a Phillis hotelt!Meg tudnátok mondani,hogy Sarti mely részén található?A Focipálya környékén van,vagy a Beachen?Segítsetek!Előre is köszi
csá Creative Commons License 2007.11.13 0 0 3394

"Egy kép, ezer szó"

Motun Creative Commons License 2007.11.13 0 0 3393
Korfun jártam pár helyen,többek közt Kassiopin. A környéken semmi homok, a strand kavicsos, tíz méterről meg lehet látni a kagylót a fenéken.Gyönyörü tiszta viz.
Előzmény: kojonó (3392)
kojonó Creative Commons License 2007.11.12 0 0 3392
Mi a homokos sekély, csendes, kevésbé hullámos, sziklákkal tarkított helyeket kedveljük, mert a natur szemüveges buvárkodást űzzük. Ehhez tiszta nyugodt viz kell.
Előzmény: Motun (3391)
Motun Creative Commons License 2007.11.12 0 0 3391
"Családosoknak ideális hely" ez a pontos kifejezés.
Nem mondtam hogy nem szép, de kicsit kevésnek találtam, bár jártan csendesebb helyen is.
Talán ha a part mozgalmasab lenne....
Előzmény: kojonó (3390)
kojonó Creative Commons License 2007.11.11 0 0 3390
Ha neked uncsi hely Sarti, akkor menj el jövőre Lefkada szigetre Nidribe. De ne egy hétre, mert kevés lesz rá az idő. Mindenképpen kocsival menj, hogy a nézelődés ne legyen gond. Tavaly mi is Sartin nyaraltunk, nagyon jól éreztük magunkat a kis eldugott öblökben. Családosoknak ideális hely. Ime néhány kép.
Előzmény: Motun (3386)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!