Szervusz! Nekem már évek óta a Tímár motors javítja a kocsit (javította), nemrég ki kellett kapni a motort, de egynapos munka volt. Elmondásuk szerint még nem volt szétszedve (76-os), a gyári tömítéseket cserélték ki.
Egyébként keresek 76-os kocsihoz csomagtértetőt, és komplett zárkészletet! A csomagtértető csak akkor jó, ha nem sérült, és nincsenek nagy pörsenések rajta!
Aki tud alkatrészt, az hívjon, vagy írjon! Előre is köszönöm mindenkinek!
Az nekem le is van húzva az áramról, mert hibás. Az nem az a kis búgócsiga alakú, kb grapefruit méretű kis szerkentyű a motortér jobboldalán, a biztosítékok alatt? Reméle, hogy amiatt csinálja, mert akkor legalább két legyet ütök egycsapásra, ha tudnék olyat szerezni :)
Bemelegedésszabályzó, vagy valami ilyesmi. Itt nézz körül, le szokták írni, hogyan lehet rájönni, meg mi a megoldás. http://www.mercedesshop.com/shopforum/
ja és ha valaki tervezi, hogy mostanában rendelne alkatrészt a Gaál-carnál, szóljon, mert én is rendelnék, és akkor elég csak egyikünknek elbattyogni, mert ugye a 21. században nem lehet máshogy rendelni, csak személyesen :P
Nekem is van egy kis gondom. Ha kicsit többet áll az autó, akkor indításkor, miután beindult a motor, pár másodpercre rá elkezd zuhanni a fordulat, majd, ha gyorsan nem nyomok gázt, lefullad. Kicsit túráztatom, utána már nem csinálja ezt. Mitől lehet? M110-es motor injektorral. Ja meg eszi az olajat is "kicsit" :( Kb 1000 km alatt megette a beletöltött olaj 1/4-1/5dét.
Kezdem úgy érezni, hogy nagyon ráférne a kocsira egy motorgenerál, valami szakinál.
A pár itteni kollega által már hallott motorkopogás miatt elvittem a szentendrei (Kálvária tér) merci szervízbe, hogy szedjék szét a motort, nézzék meg mi lehet az oka, és a hibás alkatrészeket újítsuk fel / cseréljük ki.
Most telefonált a szerelő, hogy nagy baj van: egyszerüen nem tudják kivenni a motort! Hiába csavarták szét, nem akar elvállni a váltótól - szerinte teljesen össze van rohadva :-( ami érdekes, mert az autó, a kopogást leszámítva, jól ment és viszonylag zökkenőmentesen váltott is. A szervízbe is a saját lábán ment ki.
Emellett, még a kartert sem tudják levenni, az is hozzágyógyult a motorhoz (???). Van valakinek ötlete / tapasztalata ilyen esetekben? Bár a sztendrei szervíz nem igazán az állólámpásokra specializálódótt, de mindenfajta mercikben azért már nagy tapasztalat gyült össze ott, nem hiszem, hogy valami triviális gond miatt akadtak volna el...
Hát, gumidolgok, tömtések tekintetében a bontott szerintem nem működik, amúgy pedig itthon esélytelen. Gaálcar vagy M+M kft. beszerzi, ha kapható még. Esetleg www.db-depot.de Tükröt ebayről lehet érdemes, de nem gyakori. Kapható is a fenti helyeken, ha minden igaz. Rudazat érdekes lesz, elvileg már csak a faudi-fejek kaphatók, a rudak már nem, ha minden igaz.
sziasztok segitség kellene keresek M110 motorhoz kipufogo leömlöket de csak állolámpásé jó a 126 vagy 116 -é nem jó az amerikai leömlöt akarom europaira akarom cserélni
Nem írtam egy szóval sem, hogy coupét keresek :) Szerintem akármelyik ülésé jó, mert tök ugyanúgy néz ki a coupé és a 4 ajtós ülése, azzal a kívétellel, hogy nem lehet a 4 ajtósét előre hajtani.
keress 4 ajtósét, ugyanaz lesz benne, 90 %. olcsóbb mint ha coupe ülést keresel... kérdezd meg hátha van itt valakinek olyan ami már nem jó semmire, hátha szerencséd lesz, megnézem én is, ha a hossz egyezik, vagy egy kicsit hosszabb már nyertél.
Bocs hogy kicsit késve válaszolok, remélem következő klubbon már ott todok lenni és akkor megoldjuk az átvételt. Mindenképpen igényt tartok rá, mert szükségem van rá.