Még nem írtam ide..4 éve Explorer tulaj vagyok 2000 4.0 Sohc,teljesen megvagyok elégedve vele ,imádjuk és tényleg alig volt valami probléma vele,most cserélek benne lengéscsillapítókat(Rick),lambdaszondákat ill volt egy hűtőcsere is ...ennyi 100 000 km alatt,ja és benzin gázos ,a gázt én tetettem bele,mindenkinek ajánlani tudom ,hubátlanul működik már 2 éve.
Én is jelentkeznék a talira,egész családommal együtt!
Ha megengedtek egy ötletet: Tagja vagyok a Magyar Landrover Egyesületnek egy 91 es range rover 3,9 V8 as géppel,és csinálunk egy Adventureland nevü kalandparkot ,ahol Land Roverekkel csinálunk cégeknek csapatépítést ill.játékos feledatokat.Van libikóka ,vizesárok,drótkötélpálya.ill komoly tereppálya ahol mindenki kipróbálhatja biztonságosan mit bír az autója,meg saját maga is!
Ez egy nagy terület elférne ott mindenki ill.bográcsozás stb adott,A hely Mendén van.
Csak egy ötlet,abszolút nem üzleti megfontolásbol írom le ezt.
beszeltem a www.fordok.hu -emberrel E85 ugyben o egy 3L V6 os windstart hajt etanollal . nagyon segitokesz volt, es ugy tunt hogy ert hozza. (elvileg az exlporer magatol is tudja az etanolt!!!) en ki fogom probalni aztan majd beszamolok!