Bocs, de én is beléptem a MIRC-en az #uhrin-ba, és sehol senki
Ja és msg-tem nektek, de olyan nickek nem voltak.
Menjünk inkább chatelni a gyaloglora, ok?
Ketchup, mi ott is mi vagyunk! Azaz paulina és Libertine! Join-nolj a #uhrin-ra! Inkább, mint join me in death :-). Paulina, te pedig join me in bed (csak forest meg ne tudja!) :-)
...azért én is ide írom, hogy mindenki lássa: Yes, of course, baby!
Jaj de jó, jaj de jó, így már egész más az élet! PMB, van egy ajánlatom a számodra: Cartoon Network, Courage kutya kalandjai. Állat!
Úgy látszik, megint bújócskát játszom édes Paulinámmal, pedig úgy, de úgy szeretnék már végre beszélni vele! Hová bújtál, drága?
Hmmm...ott az ablakodnál...mi az ott???...csak nem egy kötélhágcsó?! Mintha Béla alakját vélném felfedezni a sötétben...vagy Ketchup az? Forestre nem is merek gondolni, mert ő az ajtón keresztül közlekedik :-).
Bárcsak visszatérne ismét a legendás Paola Bracho:)))
Úgy mint Bobby a Dallasban.
Egy dolgot utáltam benne, amikor bénának adta ki magát, az nagyon undoritó volt.
De különben o dobta fel az egész filmet, úgy mint Jockey a Dallasban.
én nem értem ezeket a képeket...na most még egyet próbálok, hátha.
épp kamarás iván: bombajó c. cd-jét hallgatom, ez ihlette a következő képet. ugye milyen szép?
az a nemmondomkimilyen matáv akadályozta meg a találkozásunk :( agrrrrhhhhhhhhhhhhhh
na azért nagyon nagyon boldog vagyok, hogy végre nem magamnak kell válaszolnom :) már kezdtem begolyózni, gondolom észrevettétek. :)
ketchup!
drága, én imádlak! ugyanis már pont kezdtem aggódni, hogy vége lesz esmeraldának és nem látom többet az én kedves fernanditomat, és erre tessék, ilyen jó hírrel örvendeztetsz meg! ezért ma nagyon sok bónusz csókot és ölelést kapsz!!!
itt van egy kép, amit kértél: fernandito és gaby (azaz carlos daniel és én :) )
és egy ajándékot is kapsz még - gaby (azaz paulina :) )
libike!
te meg azért kapsz csókokat és öleléseket, egyrészt hogy örülj, másrészt mert ilyen kitartóan vártál ma. ha teheted holnap is próbálkozz, remélem több sikerrel járunk!
most pedig én is megyek már aludni.
legyen mindenki jó és boldog! álmodjatok szépeket (rólam :) ) ...és ne feledjétek:
szex, baby?
Az attól függ, melyik spanyoltól kapná :-) Én azért is szeretem Paulinát, mert az összes virtuális és egy valóságos szerelme mellett a szívében még a rajongóhadnak is jut egy kis hely! Na jóéjt, talán lekközelebb több szerencsém lesz.
Hmmm...úgy látom drága Paulinám egészen bealudt a nagy várakozás során...émmeg egészen lelombozódtam a nagy vágyakozás után. Csak egy jelet kérek, hogy itt vagy és visszatérsz rajongóid közé...