Keresés

Részletes keresés

Trooperoby Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7463

Ha egyre gondolunk, az nem rövidített, hanem a valós koncert!!

A dupla CD-n és régen a dupla kazi-n a Long Beach-i koncertből lecsippentették a Sanctuary-t és hozzácsaptak a ( asszem ) Hammersmith Odeon-beli buliról 5 dalt: Wrathchild-22 Acacia-Children-Halj meg a csizmádban:)-Phantom.

Valóban nem volt rossz döntés:)))) elég jó kis dalok!!!

A DVD természetesen csak a Long Beach koncertet tartalmazza, de azt teljes egészében, Sanctuary-vel, 90 percben, ahogy réges régen ebben a galaxisban a VHS!

Előzmény: murray (7458)
Trooperoby Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7462

Érdekes, nekem az első és az Accident jön be csak.

(Igaz a Chemicalnak és az utsónak azóta sem adtam sanszot:) )

Én sem értem, mit tetszik az elsőben, de mégis:

a címadó, born in 58, son of a gun, all the young dudes ( asszem ez David Bowie-é ).. bejött nagyon. Lehet, Janick miatt:))

Előzmény: Vagdalthús (7460)
Trooperoby Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7461

Virtual!!!

De nem olyan egyértelműen:)

Ezt a két lemezt nem csak Blaze miatt veszem egy kalap alá, hanem a már említett metál-válság miatt is. Szörnyű egy időszak volt.

Pesten van egy Viking nevű cd-póló bolt:

95-ben bementem az X Factor megjelenésekor és kérdeztem, van-e új Maiden:

egy középkorú férfi volt az eladó ( főnök? ), szó szerint legyintett és lenézően oda vetette: áh, nem foglalkozunk már Maidennel!!!!!

Egy "metál bolt"-ban ezt mondták... szerintem erősen nem bírta a faszi a Maident, mert még akkor is többet adott volna el Maidenből, mint sok más CD-jéből az tuti!

A Rock in Rio DVD-ért újra ellátogattam oda, akkor már szívélyesen, széles vigyorral közölte ugyanaz a muki, hogy természetesen van. Mondtam neki, köszönöm, akkor a CD-Pincében megveszem.

Egy Corleone sosem felejt!!! :)))

Szóval nehéz időszak volt, de az X Factor is nagyon megállta a helyét nálam, csak az a lemez rendkívül sötét, borongós, nehéz és hosszú.

Azonban Harris-ék elég bátran nyúltak hozzá az X Factour-on, 7 dalt toltak róla!!!

A Virtual sokkal könnyedebb hangulatú, zeneileg szerintem k.rva jó, csak a gitárhangzás harmatos. Egy keményebb hangszereléssel, Dickinson hangjára illesztve ütött volna, mint állat!!!

Nem tudja valaki annak a honlapnak a címét, ahol a Maiden eddigi turnéinak setlist-jei vannak? Egyszer már megvolt, de véletlen elvesztettem.

Előzmény: 4umos (7455)
Vagdalthús Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7460

Speciel az X-faktor idején én sem hallgattam aktívan metalt, Maident sem intenzíven, más kérdés, hogy Dickinson kiválása is kicsit eltolt a csapattól. Továbbá az első szólólemeze a műfajtól is, szerintem igen harmatos.

Előzmény: murray (7458)
feanorthegreat Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7459
Pénteken van az igazság napja! Kiderül a setlist. 
murray Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7458

az X factor korszak a metal óriási válságidőszakában született. szörnyü volt az az időszak..én sem nagyon figyeltem a maidenre...szégyen, nem szégyen így volt...mindenhol nirvána, pörldzsem, meg az a manus aki most a slahs féle velvetben /ritka idegesitően/ énekel..ja és MTV..

nézegettem a live after death DVD de a koncertfilm megint a röviditett koncertet tartalmazzza...ez szivás!

freestate Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7457

Én a Virtual-t. Tömörebb, jó hangszeres részek, változatos dalok. Egyedül az 1-2 helyen túlzásba vitt refrén ismétlés zavaró. Ez ugye Harris mániája, de Bruce hangjával nem annyira fárasztó (pl. a BNW-ön sose zavart egyik dalban sem).

Az X-et is kedvelem, csak kicsit el lett nyújtva.

coys Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7456
Virtual XI egyértelműen! Emlékszem amikor megláttam a borítóját nem tudtam otthagyni a lemezboltban. A belső borítóban pedig van egy kép, amin olyan focistákkal lefényképezve, akik maiden rajongók. A dalok is nagyon jók rajta. Lehet szentségtörés, de nekem sokkal jobban bejön, mint a Fear Of The Dark.
4umos Creative Commons License 2008.01.29 0 0 7455
pár napja hallgatom a két, korábban általam igen csak hanyagolt, Blaze énekelte albumot, és tetszik! :-DDD Igaz, a Virtual XI-t erősebbnek érzem, és azt kell, hogy mondjam annak ellenére, hogy hatalmas űrt kellett neki betölteni, ami már-már lehetetlen, de azért rendesen helyt állt, szerintem.

Ki, melyket preferálja jobban a X-Factor és Virtual XI közül?
Rokakoma Creative Commons License 2008.01.28 0 0 7454

Itt minden pletykát komolyan kell venni.

Különben mi értelme van pletykálkodni? :-))))))))))))

Előzmény: nomad von Fblodilovich (7426)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.28 0 0 7453
ezekbe biztos bele lehet botlani ocoer neha, majd figyelek
Előzmény: deliriousnomad (7440)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.28 0 0 7452

valszeg lesz egy Somewhere-Seveth Son DVD, utana a "hanyatlas" korszakarol egy Bruce kivalasaig, majd a Blaze-es eratol napjainkig - ez osszesen 3

de ha mindegyik olyan erdekes lesz, mint az Early days, mar fasza

esetleg azt tudom meg elkepzelni, hogy meg egy a Bruce tavozasaig tartozo idoszakrol es egy Blaze-tol napjainkig

Előzmény: Adamwarlock (7449)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.28 0 0 7451

Az zsenialis, szinten friss megtekintes - az egesz Ruskin koncert nemkulonben

Előzmény: sys4096 (7433)
The Evil Creative Commons License 2008.01.27 0 0 7450
nem kötelező megvenni.
Előzmény: Adamwarlock (7449)
Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.27 0 0 7449
Bocs, szerintem a World Slavery tour ennyire nem érdekfeszítő. És akkor hány dvd-t fognak kiadni History címen? 20-at? Ennyire még az Iron Maiden sem érdekes(nekem persze igen, engem érdekel, hogy mi történt velük az évek során, de látszik, hogy ez most csak a pénzért megy). Rájöttek, hogy a maident el lehet adni, és ki is használják, hogy most sikerük van. Ez nem lenne baj, de szerintem ennyi History DvD-t kiadni sok. Még az is sok, amit kezdetben hírdettek, hogy 4 albumonként mennek. A Maidennél nagyobb bandák nem csinálnak ilyeneket, általában kiadják 1 db dvdben a dokumentumfilmet a történelmükről. És én azt is bőrlehúzásnak találom, amit bejelentettek, hogy minden turnéjukról dvd-t készítenek.
The Evil Creative Commons License 2008.01.27 0 0 7448
rókabőrlehúzás....ahelyett, hogy örülnél!
Előzmény: Adamwarlock (7447)
Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.27 0 0 7447
Na jól van, a Dvd hivatalos leírásában az van, hogy a History Part 2 dokumentumfilm csak a World Slavery Tour-ig fog tartani. Tehát lesz a History dvd a Somwhere-es meg Seventh-es időkről...én itt már nagyon rókabőrlehúzást orrontok.
Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7446
Nekem az tetszik a listájában, hogy beírta a saját albumát...:) Annak meg külön örülök, hogy beírta a Rainbow-tól a Rising-ot, mert szerintem minden idők egyik legjobb rock albuma.
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7445
Nem hiszem, hogy durva lesz. Szerintem ő elismeri Blazet, különben nem énekelné a számait.
Előzmény: Adamwarlock (7441)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7444
Úgy látszik, Dickinson Purple-mániája nem hagyott alább most sem.
Előzmény: Adamwarlock (7442)
seaweedeater Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7443

nem vagtok jol informalva a turnaval kapcsolatban. eloszor is, 1984-et mutat majd a naptar, tehat powerslave korszag gurul majd, de lesz par nota a somewhere in timerol, es ketto a seventh sonrol. ezt maga dickinson mondta.

lenyegtelenek az elozenekarok... senki sem nezi meg azokat, amugy + gyerekeknek valo, nyalas szarok.

Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7442
Bruce a rádió honlapján ezeket írja kedvenc albumainak:
* Deep Purple - Made In Japan
* Rainbow - Rising
* Jethro Tull - Aqualung
* Bruce Dickinson -The Chemical Wedding
* Black Sabbath - Black Sabbath
* Led Zeppelin - Led Zeppelin II
Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7441
Nagyon durva, Bruce a rádióműsorában Blaze-t fogja interjúvolni. Erre kiváncsi leszek:)
deliriousnomad Creative Commons License 2008.01.26 0 0 7440
Én meg még nagy Adrian-fan létemre sem hallottam soha, és most el is szégyelltem magam.

Sőt, a Psycho Motelt sem ismerem.
Előzmény: Törölt nick (7430)
sys4096 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 7439

Azért a Rock you koncerten "üt" rendesen, pláne a gyors verzió.

Ettől a változattól viszont én is irtózom. :)
Előzmény: The Evil (7434)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 7438
A Wikipedián ez a kis bekezdés olvasható róla:

Dave Colwell

Dave "Bucket" Colwell is guitarist from Great Britain and has been a member of Bad Company , Samson , ASAP, The Eastenders, The Entire Population of Hackney, Angel Street and FM.

Colwell is currently recording his first solo project titled Guitars, Beers & Tears. The album will feature many of Dave's friends and colleagues. Scheduled to appear on the record are Steve Conte (New York Dolls), Adrian Smith (Iron Maiden), Robert Hart (The Jones Gang), Edwin McCain, Bekka Bramlett, Danny Bowes (Thunder), Spike (The Quireboys) among others. The album is scheduled for release in the summer 2007.

Dave is also credited with writing the song "Reach Out", performed by Iron Maiden and used as a b-side on the Wasted Years single.

Dave lives in Hertford and drinks at the White Horse.
Adamwarlock Creative Commons License 2008.01.25 0 0 7437
Colwell '84-ben a Samsonban volt(ugye Bruce ex-bandája), és az ASAP-on kívűl a nagy bandája a Bad Company volt, ahol ugye nem más énekel, mint a Queen(figyelsz Evil:D?) és a Free frontembere(és a világ egyik legnagyobb torka). Az ASAP dobosa pedig nem más, mint Ringo Starr elsőszülött fia. Igazi ,,supergroup" volt a banda., bár sajnos nem volt túls sikeres, pedig Adrian-nek tényleg jó hangja van, hogyha rendesen odafigyelnek rá, akkor kifejezetten jó énekes lett volna belőle(persze nem mérhető Bruce-hoz), én olyat is hallottam, hogy amíg a Bruce nem volt még tag,de Do'Anno már elment, pár klubkoncerten ő énekelt maident...de szerintem ez csak urban legend.
The Evil Creative Commons License 2008.01.25 0 0 7436
De jó, hogy mondod, ezer éve nem hallgattam :)

Akkor a Reach Out is arra a sorsa jutott, mint a Bring Your Daughter. Micsoda despota volt Harris :)
Előzmény: supertzar (7435)
supertzar Creative Commons License 2008.01.25 0 0 7435
ASAP nóta volt, pontosabban ők már nem tették lemezre, mert Harris lecsapott rá.

Van egy ismert bootleg, a The Entire Population of Hackney, sokszor Maidenként jelezve, de Adrian bulija volt, asszem Nicko-val. Azon játszották, utána lett Maiden B-side.

ASAP-nak szaladj neki még egyszer :-)
Előzmény: Törölt nick (7431)
The Evil Creative Commons License 2008.01.25 0 0 7434
a magam részéről nem bánom, irtózom a queentől, a we will rock you-tól meg különösen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!