Ha igaz ez a hír, ezek a dalok lesznek Martin Gore (a Depeche Mode-ból) most készülő szólólemezén:
01 I Can´t stand the rain The Commitments
02 Want The Cure
03 Gave up Nine Inch Nails
04 Helter Skelter - U2
05 One Love Massive Attack
06 I Say I Say I Say Erasure
07 Earth song Michael Jackson
08 Freedom George Michael
09 Jailhouse Rock Elvis Presley
10 Bohemian Rhapsody Queen
11 I Got You Babe Cher (duet with Cher)
12 Serial Thrilla Prodigy
kb 30 lenne bármire ami ebbe belefér télegjólenne. szal mennék énis ha beféregmég vhova. kicsit pontosabb tájékoztatót ha idebírnátok rakni annak csakúgy örülnék mint ama holló vmivel alattam.
méglejjeeebb.
most h átgondoltam h mitisírok 30-ból csak prága lesz hm? léci világosítsatok!!
waters: oké, minket /2 fő/ komolyan érdekel a téma, de ehhez tudni kellene az anyagiakat is ,konkrétan, hogy mennyi a beugró a 2 bulira, mennyi kb. a benzin, egyebek....
gallup: ti csak ketten mentek? Alkalomadtán betársulnánk hozzátok, lehet hogy nekünk sok a két koncert, úgyértem, pénzben... :)) Ti hogyan terveztétek ?
Akkor lassan el kéne kezdeni komolyan gondolkodni a dolgokon:)
Mi akkor a 2 német bulira megyünk ami egymás utáni napokon lesz...
Kit érdekelne a dolod?
Olyan írjon akinek pénze is van és nem link!!!
Nem én akarom szervezni,csak kíváncsi vagyok,hogy hány emberre lehetne számítani...
Mi körülbelül 10 embert már tudunk aki BIZTOS!
gallup: Mi pedig Komárom-Esztergom megyében vagyunk, konkrétabban Tatabányán. Ha összejönne elég jelentkező, bérelhetnénk kisbuszt, esetleg nagybuszt... :)
Snakepit: Nem is kell, köszi a gyors választ !
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy két ember /szerénységem, ill. egy barátom/ csatlakozna egy kis német kiránduláshoz...:)
Bármelyik helyszín szóba jöhet a kettőből, csak 26 évesen arra az elhatározásra jutottam, hogy ezen a nyáron végre élőben szeretném látni a Cure -t !
Jegy+utiköltség+benzin.Jegy=10 000 - 15 000ft,utiköltség=kinél mennyi, benzin= az auto fogyasztástól függ.
Tehát 25 000ft-tól a ****** ég.
Ennél értelmesebben nem tudom leirni.
Nemtudom, ki volt már közületek egy ilyen külföldi túrán, de engem érdekelne, hogy kb. mennyiben állna meg egy német körút...Benzin, útiköltség, egyebek... Esetleg van valaki, aki készül a 2 helyszín közül valamelyikre ?
Úgy lehet nekem emilkét írni, hogy az adatokban levő címet beírod a címzetthez (jelentem kb, havonta megnézem... a cégest folyton, de spec te azt is tudod:)), aztán írsz valami szöveget, és rákattansz a küld gombra.
Üdv a köreinkben ismét.
Semmit nem változtál. A reklámszakmából szerintem jól menő tanszéket vezethetnél valamelyik egyetemen. Már milliomos lehetnél.
Bocsi, de annyira adta magát a poén.
love cat, waters >
Először is köszi szépen mindent! Szerintem csak a jövő héten veszem át, viszont máskor légyszi e-mailben közöljétek az ilyesmiket, részint azért mert ezek a tök magánjellegű dolgok nem a fórumra valók, részint meg az e-mailjeim sokkal gyakrabban nézem, mint a topicot. :-))
Az adatokban lévő címem él.
Nem sértődni! ;-)
WE ARE HOPING TO HEADLINE A FEW FESTIVALS THIS SUMMER...
(BUT PLEASE REMEMBER:
UNLESS YOU SEE A "CONFIRMED" NEXT TO IT ON THIS NEWS PAGE
THE FESTIVAL REMAINS A HOPE ONLY...
FESTIVAL LINKS WILL FOLLOW CONFIRMATION)