Na, egy rövid időre én is itt :))) Tegnap csak este hat fele tudtam írni, de addigra már mindenki hazament :((
Most sem leszek sokáig, mert este utazunk haza. Sajna csak nagyon rövid ideig leszünk otthon, hétfőre vissza kell jönnöm. De esetleg holnap délutánra szervezhetnénk egy talit :))))
Krampika,köszi az 5leteket:)))Masszázsra nemtok menni,kozmihoz jövő hét után megyek,tegnep vettem magamnak egy sportos szandit,egy ruhát és egy gatyát,tehát a férjuram kivágna,ha ma megint ruhával állítanék haza:)))A program megvan,jön a hugom hozzánk:)
Nem,én arra kaptam,mert nem volt pém,azaz nem működtek a petefészkeim.Az én hőm meg se emelkedett.
Bsp-nek van ilyen problémája,asszem szeptemberben fog visszamenni a dokihoz,és kap majd gyóccert.
Ecsv, Neked arra adták a Clostyt, mert alacsony volt a progi szinted? Azzal mit csinálnak?
Most levelezek egy csajjal, és képzeljétek, hónapok óta próbálkoznak, és a dokija azt sem mondta el neki, hogy az NEM JÓ, ha pé-kor felmegy a hője EGY napra, és utána leesik alapra. Szegény, pedig ha kezelik ezt, akkor lehet, hogy már terhes lenne... Ilyen dokik vannak basszusom.
Ecsv, szegénykém. Tudod, hogy nem szabad. Csinálj lécci valami izgi programot magadnak! Ne legyen időd idegeskedni. Pl. menj el masszázsra (én megyek holnap :-))))))) meg kozmetikushoz, meg fodrászhoz és vegyél egy új szoknyát.......... Na?
Egyáltalán nem biztos, Verócska!XXXXXXXXXXXXXXx
Nekem is szar lett a kedvem, de msot nem írom le, hogy miért, mert nem akarom, hogy még jobban elromoljon a Tiétek is...:(
Na megyek is,mert ma naggggyon szar napom van.Nem úgy sikerül semmi,ahogy szeretném,idegbajos vagyok,szar a számítógépem,rossz a rendszer,és állandóan sírhatnékom van:(((((
Ecsv, most vettem észre a mailedet! Örülök, hogy megnyugtathattalak! És hogy állnak a pé-id? Neked kell gyógyszert szedni, vagy megy minden magától? Egy kis nyári nyugi biztos jót tesz majd, hátha a Kisveruska inkább titkosan akar beköltözni, nehogy már kilessék őt az UH-n. :)
Ismét itt. Nyulikát gyorsan megyek megnézni. Ally mit írt Pedrus? Én is szsretnék írni Neki. Majd megnézem, tudom-e a címét. Van otthon gépük? (megint biztos nem fog frissülni, de azért reménykedek.)