Hmm, a Peace-t gondolták tovább Meillandék, sokkal intenzívebb tónusokkal, így kicsit karakteresebb megjelenésű. A második számú kedvenccé lépett elő, pedig még csak első éves, és igen erőteljesen növekszik. :-)) Szezon végén hat virág volt rajta egyszerre, kíváncsi vagyok, idén mit produkál. ;-)
Mármint átugorgyak? Ma vagy holnap gondoltad? ;-PPP Néz át a virágoskertbe, mi van nálunk, aztán csak utána panaszkodj, hogy a mai kinek a napja... :-( Nyehhh. Mindjárt hozok egy kis szemvidítót.
Hajjaj, tartok tőle, hogy ez a kérdéses darab... Köszi szépen, mailek még! :-) A távolságok áthidalásáról meg még értekezünk, jó? Amúgy is eggyel még jövök neked, és már ki is találtam, mivel. ;-)
Szerintem nem kellemetlen, hanem fontos, hogy belinkelted a cikket. Jó tudni, minek vagyunk részesei.
Gyakran elgondolkodom, miért teszünk vakdugót a konnektorba, amikor gyermek születik a családban és járni kezd, a vegyszerekkel pedig csak akkor foglalkozunk, ha már megtörtént a baj, ha már beigazolódott, hogy visszafordíthatatlan egészségkárosító hatásúak. Bitonságosabb lenne ez a világ, ha akkor kerülne forgalomba egy szer, ha kiderülne, hogy nem károstja az egészséget, kíméletes a környezethez.
Azt hiszem az olajos változat a tavaszi lemosó, mert az jól tapad. Valami ilyesmit mondtak egyszer egy üzletben. A ként évközben is használják a szlőben, vagy rosszul tudtam?
Nem akarok kellemetlen dolgokat írni ebbe a szép topikba, csupán érdekességképpen ismét. Mert ugyan tudjuk, mennyire ártalmasak a vegyszerek (főleg a rovarölők), de nem nagyon törödünk vele. És itt az ideje lassan a permetezésnek stb hát mindenki vigyázzon saját és családja egészségére.
Az öregeket sajnos mindenképpen el kell távolítani (építési terület lesz a helyük...), igaz, talán csak nyáron, de asszem most kéne áttelepíteni, még egy esélyt adva nekik. A szaporulat akkor is a tiéd, csak ismét ez a "hogyafrancbajuttatomel"...:)
Én igazából a barátnőmnek vettem, mert tudod, én teahibrideket nem ültettem. De még nálam vannak ezek is, mert a barátnőm ősszel már nem tudta elvinni őket, mikor megjöttek, és gyönyörűen hajtanak. Remélem, megmaradnak. :-)