OK! Oktogonnak melyik részén találkozunk? Holnap sajna én már nem leszek gépközelben, úgyhogy ma délután kellene megbeszélnünk :))))
Azt még nem tudom megmondani, hogy milyen ruhában leszek, mert azt sem tudom, hogy otthon milyen most az idő, itt 40 fok legalább :(( Viszont szőkés-barna rövid hajam van, mert áprilisban levágattam :))))) - így aztán már csak egy kicsit hasonlítok a bem-oldalas önmagamhoz :)))))))
Ezt igazán sajnálom :((( Augusztusban viszont egész hónapban otthon leszünk szabin, esetleg akkor majd találunk egy időpontot egy másik talira is :))))))))
A 1/2 5 nekem is jó :))) Esetleg Oktogon?? ÁÁÁ!! És én honnan foglak Titeket megismerni?? Mert Ti már ismeritek egymást! Vigyek magammal egy nagy rózsaszín plüssmackót?? :))))
Igen, én is pont ezeken gondolkodtam... Ajánlotta a doki, hogy "meghozhatjuk" a mensit, de hormonokat kellett volna szedni, azt meg nem akartam, inkább kipróba Aviva tornája, csak nemtom, mikor (olyan későőőn érek haza...). Háát, nemtom, legfeljebb ikreink leszek, majdcsak minden rendben lesz már. Annak viszont örülök, hogy van még egy UH beutalóm, így Closty beszedése után is tudok menni, hogy mi történt.
Ha már ilyen aranyosak vagytok, nekem tényleg lenne kedvem egy mini-talihoz. Úgy látom, hogy ha Ecsv-nek, Seashellnek 1/2 5-5 körül, Pedrerának 6 után lenne jó, akkor 5-1/2 6 körül kellene találkozni, max. Pedrera egy kicsit később jön. Nyulika, neked is jó lenne holnap du??
És Krampuszi?? - van még valaki, aki jönne?
Jó, de talizhatunk előbb is, és majd csatlakozol! Mert ha néhányan előbb beérünk, ne tébláboljunk külön-külön.... szerintem... jó? Zsit, amint látod, én is félretoltam mindent! :-))
Aha, a ma esti géppel utazunk haza, szombaton-vasárnap Debrecenbe kell lennünk. Vasárnap este pedig már utazunk is vissza. De a péntekem egyelőre teljesen szabad. Úgyhogy én nagyon szívesen találkoznék veletek, aki ráér, délután vagy estefele nekem bármikor jó :))))))
Veruska, én azt nem értem, hogy ha egyszer van egy 31 mm-es tüsződ, az már tökre nagy. Tehát peteérésed van, az tuti. Maximum tüszőrepedés nincsen. A Closty viszont csak növeszt, nem repeszt. Akkor minek kell azt szedned? Inkább valami tüszőrepesztő kéne, nem? De hát nem én vagyok a doki, ezt csak kilogikáztam...
Minitalira vevő vagyok, fél 5-re én is beérek a városba kb! Csak éppen nem tudom, meddig tudok majd maradni, mert mindkét szülém kórházban van, és holnap jönnek haza (hétvégére csak, sajnos), de azért mindenképpen jóóóó lenne! :-)))) VÉGRE ZSITET IS MEGISMERNÉNK!!!! :-))))))))
Seashell, az előbb én is kaptam egy kupac munkát és valahova félrelöktem, mert közben persze az előző kupacot csináltam, és most meg nem találom. Egyszóval elhatároztam, hogy akkor hanyagolom. Már csak az az egy bosszant, hogy előbb-utóbb úgyis számon kérik rajtam :((( - Mindenesetre időhúzásnak most pont jól jön :)))
Figyi, lányok, ha már a Closty témánál vagyunk. Nekem is felírta a doki. Nem mérek hőt, DEMÁTÉNYLEGELKEZDEM!!!, szóval nem tudom, van-e pém. Az bizti, hogy most van egy meg nem repedt (doki szerint elég nagy, 31 mm-es) tüszőm. Szóval nem tudom mi van. És megkérdeztem a dokit, hogy Clostyt-t kell-e figyelni UH-val, vagyis az eredményét, és aszonta, hogy nem. De most kaptam még egy UH beutalót, hogy megnézze, mi van a meg nem repedt tüszőmmel. De majd csak mensi után... De hát eccer csak meg kell repednie mááár. Miért nem akar??? Brühhhühü... egyébként csak 10 percre kaptam kimenőt a Munkától.... :-(( RENGETEG VAN, honnan szednek ennyit?????!!??