Keresés

Részletes keresés

TiSza Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4500
Felvetették a kérdezők is, hogy mi van Petővel; adott esetben én is el tudnám képzelni a csapatban.

Elek Norbit általában minden meccs után követelik a szurkolók a kispadra vagy a tarcsiba, de aztán a következő meccsig lassan elfelejtődik a kérdés, aztán megint kezdődik előlről. :)) Nem egy közönségkedvenc játékos, az biztos, bár hasznos védő.

Fülöp Feri szavaiból tényleg áradt a diplomatikusság. Kíváncsi lennék, hogy otthon is így meséli-e el a munkahelyi dolgokat. :) Egyébként azért az ő szava valamilyen szinten mérvadó, nekünk, szurkolóknak is szerintem.

Előzmény: Kék skorpió (4499)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4499
Szegény Elek Norbi kapott rendesen a kérdezőktől.

Rédei engem is meglepett.

Fülöp Feri nagyon diplomatikusan válaszolt a tavalyi bajnokságot és a fúziót illető kérdésekre.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4495)
General Horny Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4498
4444!
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4497
Szeréncsére Király Gabi valóban nagy bravúrokat mutatott be.

Tököli viszont gyalázatos volt.

Nemrég elemezte a tegnapi meccset Zombori és Nyilasi.
Az első kihagyott helyzetére Zombori csak annyit mondott: -Siralmas.
Nyilasi a második után: -Nevetséges!

Ráadásul Lőw megpattanó szabadrúgását is "kivédte", ami a lassítások alapján tuti bement volna, mivel Dudek már elvetődött a másik irányba.

Az volt a szerencsénk, hogy a lengyelek is ugyanolyan gyengék voltak, mint a mi válogatottunk. Régen láttam már ilyen rossz mérkőzést, kínszenvedés volt végig nézni.

HAJRÁ MTK!!!!!

Előzmény: TiSza (4494)
TiSza Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4496
TiSza Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4495
Nézzétek meg ezt az oldalt, érdemes! Jó kis kérdések vannak.

Fülöp Ferenc válaszolt az Önök kérdéseire!

Az nagyon meglepett, hogy Rédei Ádám visszavonult. Jó kapus lehetett volna belőle.

TiSza Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4494
Hát igen. A kihagyott helyzetei után mindkétszer padlót fogtam. Nem lettünk volna rosszak, de valahogy ma a csatároknak nem ment a játék. Szerencsére a kapusunk "király" volt. :)

Hajrá MTK!

Előzmény: Flacika (4493)
Flacika Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4493
Bejöhetett volna, ha Tököli nem tököli el...
Előzmény: TiSza (4492)
TiSza Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4492
Én is bízom benne.
A söröm már be van hűtve. :)
Előzmény: Kék skorpió (4491)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4491
Sajnos kikapott az U21-es csapat.

Lengyelország-Magyarország: 3-2
Opole, 3000 néző, v.: Lehner (Buch, Zauner - mindhárom osztrák)

Lengyelország: Kuszczak - Kus, Kowalczyk, Stasiak, Wisio - Madej, Rachwal, Strak (Urkhardt, 51.), Grzelak (Olszar, 75.) - Golinski (Iwanski, 56.), Slusarski

Magyarország: Balogh - Németh T. (Szélesi, 53.), Nagy G., Máté (Vanczák, 46.), Bodor (Makra, 73.)- Czvitkovics, Czeglédi, Németh N., Koplárovics - Szabics, Torghelle
Gól/Goals: Slusarski (16.), Golinski (22.), Madej (89.) ill. Németh (28.), Koplárovics (49.)
Sárga/Yellow card: Németh T. (16.), Torghelle (57.), Szélesi (78.), Slusarski (79.), Kus (84.)

Remélem a pár perc múlva kezdődő meccsen visszavágnak a mieink a lengyeleknek.

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4490
Simon góljának én is örülök remélem, hogy Zava is visszanyeri a formáját. Elég tartalékosan álltunk ki, de úgy látszik a fiatalokra lehet építeni.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4488)
TiSza Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4489
Nemzeti Sport:

Pályára lépett a Videoton is: a fehérváriak a listavezető fővárosi együttest fogadták. A házigazdáktól csupán Tóth Norbert volt távol, az MTK-ból viszont többen hiányoztak: ők az A-, illetve az utánpótlás-válogatottal Lengyelországban szerepelnek. A meccsen az MTK szerezte meg a vezetést Simon Attila révén a 8. percben, Róth Ferenc a 32. percben egyenlített. Szünet után három perc alatt két gólt lőttek a székesfehérváriak, s ezzel el is dőlt a találkozó. A hajrában még Zavadszky Gábor volt eredményes, így, akárcsak a februári előkészületi mérkőzésen (akkor 4–2 volt az eredmény a fehérváriak javára), ezúttal is a Videoton győzött.

Videoton FCF–MTK Hungária 3–2 (1–1)
Székesfehérvár, 400 nézô. V: Nagy P.
VIDEOTON. 1. félidô: Milinte – Szalai, Vochin, Risztics, Vasas – Tóth B., Kunzo, Szabó – Paleikov, Korsós, Róth. 2. félidô: Végh – Monye, Vilotics, Sztanojevics, Horváth G. – Némedi, Pomper, Dvéri – Földes, Terjék, Köntös
MTK: Hajdu – Molnár (Balogh), Szmiljanics, Petô, Rednic (Glöckner) – Zavadszky, Jezdimirovics, Bíró P., Illés – Lita, Simon
G: Róth, Földes, Némedi, ill. Simon, Zavadszky

TiSza Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4488
Simon egy '83-as születésű csatár a juniorban, állítólag elég tehetséges. Éppen ezért örültem, hogy a Vidi ellen több fiatal is lehetőséghez jutott, sőt S. gólt is szerzett.
Előzmény: QQRYQ (4485)
A PESTI SRÁC Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4487
A fia a Fradiban hokizott.
Előzmény: Lorinc_d (4484)
A PESTI SRÁC Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4486
Pedig most csak nem szólt a Várszegi, hogy nem győzhettek.
Szerencsétlenek.
Előzmény: r.tonyo (4480)
QQRYQ Creative Commons License 2003.03.29 0 0 4485
Ki az a Simon Attila?

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: TiSza (4483)
Lorinc_d Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4484
Sorry, csak helyesbitek: Molnar Daniel fradista volt (es az is marad). Mezey Daniellel kevertem, aki Ujpest-drukker.
Előzmény: Lorinc_d (4462)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4483
Ami pozitívum:
Simon Attila gólszerzése.
Előzmény: TiSza (4482)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4482
Legyőzte a Vidi az MTK-t

Megbotlott az MTK a Videoton elleni edzőmeccsen – adta hírül a WestelPress.

A bajnoki listavezető 3-2-es vereséget szenvedett a Sóstói-stadionban. A székesfehérváriaktól Róth, Földes, és Némedi, a fővárosiaktól pedig Simon és Zavadszky volt eredményes.
(WestelPress)

TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4481
Ja, úgy könnyű. :)

Egyébként fölöttem is egyre jobban gyülekeznek a fellegek. Kezd dejavu-érzésem lenni. :(

Előzmény: r.tonyo (4480)
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4480
Nem, csak vannak fehérvári informátoraim, akik beszámoltak
Azt mondták még hogy nagyon gyengén játszottunk, mintha Békéscsabát látták volna.
Az az igazság hogy kezdek beszarni a tavasz miatt!!
Előzmény: TiSza (4479)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4479
Talán kint voltál?
Előzmény: r.tonyo (4477)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4478
Ezek tényleg rossz hírek. :(

Mielőbbi felépülést kívánok nekik!

Előzmény: Kék skorpió (4473)
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4477
Ráadásul Jezdi szépített. Pedig vezettük 1-0ra, gólszerző ha minden igaz Juhász, de nem biztos. Innen lett 3-1, majd jött Goran
Előzmény: TiSza (4475)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4476
lg18!
Nem igazán érdekel a vita, de ha már a mi topicunkban említetted meg, lenne egy megjegyzésem.
Sajnálom, hogy ilyen véleménnyel vagy a vidéki szurkolókról, tehát akár a vidéki Újpest-szurkolókról is: "gumicsizmás paraszt, aki életében egyszer látja a csapatát." Saját tapasztalatból tudom, hogy több Újpest-drukker is van vidéken, akinek nincs pénze minden egyes Megyeri úti meccsre eljönni, vagy egyszerűen nem akar nekivágni Bp.-nek, de ha a közelben játszik a csapat, elmegy, és tiszta szívből szurkol a csapatnak, és illik rá az Igazi Szurkoló elnevezés.
Egyébként meg azok nem töltenek meg egy stadiont, akik akkor vannak életükben először meccsen. Ennyi.

A másik félnek pedig szintén azt tudom mondani, mint Kék Skorpió szurkolótársam.

Előzmény: lg18 (4459)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4475
Ahogy olvasom az NB1.hu-n, nagyon "szép" eredménnyel térhetnek haza a srácok Fehérvárról. Edzőmeccsen - noha idegenben - sikerült ledolgoznunk a 2 gólos hátrányt 1-re, így csak 3:2-re kaptunk ki, ami egy győzelemmel is felér.

Félre a tréfát: ebből az eredményből is látszik, milyen hangulatban és erőviszonyokkal várhatjuk a Dunaferr elleni meccset. Nem láttam az összecsapást, de el tudom képzelni az MTK lelkesedését, amint már 3:1-re vezet a Videoton.

Azért hajrá MTK!

Előzmény: TiSza (4471)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4474
"Legyen minél több szurkoló és legyen minél kevesebb balhé!"

Csatlakozom! :-))))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4465)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4473
Sajnos rossz hírek érkeztek a mai napon is:
(WWW.MTKHUNGÁRIA.HU)

"Csütörtök este megoperálták két játékosunkat Gyõri Jánost és Némethy Lászlót.
Gyõri hosszú idõ után idén már újra pályára léphetett csapatunkban, de egy tisztítómûtétre még szükség volt a teljes felépüléshez. A szakmai stábbal közösen úgy döntöttek, hogy a beavatkozásra a két hetes bajnoki szünetben kerüljön sor. A mûtét kilencven percig tartott, és az orvosok szerint nagyon jól sikerült.
Jani holnap hagyhatja el a kórházat, és három hétig mankóval kell közlekednie, majd ezután következnek a rehabilitációs kezelések: gyógytorna és lassú, erõsítõ futóedzés). Fiatal védõnk elõreláthatólag három hónap múlva állhat ismét Egervári Sándor rendelkezésére.

Másik megoperált játékosunk Némethy László a bajnoki év kezdetén még stabil csapattagnak számított, és több mérkõzésen is játszott. Ám még a múlt évben egy edzésen megsérültek a lábában lévõ szalagok és ettõl kezdve már nem léphetett pályára. Csütörtökön szalagpótló mûtétet hajtottak végre Laci lábán és az operáció a mûtétet végrehajtó orvos szerint jól sikerült.

Akárcsak Gyõri Jani, Laci is holnap hagyhatja el a kórházat, ám az õ várható felépülése több idõt vesz igénybe, így elõreláthatólag hat hónap múlva, szeptemberben játszhat újra bajnoki mérkõzést.

Az operációt követõen meglátogattuk játékosainkat, akik így látják a történteket:

Gyõri János:
Az orvosok szerint a mûtét nagyon jól sikerült. Remélem, hogy most már teljes mértékben véget ért a kálváriám, és innentõl kezdve csak a focival kell majd foglalkoznom. Sajnálom azonban, hogy ismét nem állhatok a csapat rendelkezésére.

Némethy László:
Két héttel ezelött az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy elszakadt a keresztszalagom, ezért sürgõsen keresztszalag-pótló mûtétet kell csinálni. Bár sokat kell még kihagynom, de a gyógyulásomat nagyon segítik az MTK vezetõinek és játékostársaimnak bíztató szavai. Jó érzés, hogy mellettem vannak."

Ezek szerint Győri és N. Laci számára is véget ért a szezon. Egyre fogy a keret, most látszik igazán, hogy milyen rövid a kispad. Ráadásul még Bodajkról sem tudunk felhozni senkit. Egervárinak jól kell válogatnia a tartalékok közül, ha pontokat akarunk gyűjteni.

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4472
Ig18 tökéletesen leírta a helyzetet, úgyhogy a magam részéről nem is ragoznám tovább.

Egyébként csomagolni majd neked és a hozzád hasonlóknak kell, miután VG megunta a balhéitok utánni folyamatos veszteségeket.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: A PESTI SRÁC (4453)
TiSza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 4471
Sajnos nem tudtam/tudok elmenni Fehérvárra. :(

Mindenesetre: Hajrá MTK!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!