Felvetették a kérdezők is, hogy mi van Petővel; adott esetben én is el tudnám képzelni a csapatban.
Elek Norbit általában minden meccs után követelik a szurkolók a kispadra vagy a tarcsiba, de aztán a következő meccsig lassan elfelejtődik a kérdés, aztán megint kezdődik előlről. :)) Nem egy közönségkedvenc játékos, az biztos, bár hasznos védő.
Fülöp Feri szavaiból tényleg áradt a diplomatikusság. Kíváncsi lennék, hogy otthon is így meséli-e el a munkahelyi dolgokat. :) Egyébként azért az ő szava valamilyen szinten mérvadó, nekünk, szurkolóknak is szerintem.
Szeréncsére Király Gabi valóban nagy bravúrokat mutatott be.
Tököli viszont gyalázatos volt.
Nemrég elemezte a tegnapi meccset Zombori és Nyilasi.
Az első kihagyott helyzetére Zombori csak annyit mondott: -Siralmas.
Nyilasi a második után: -Nevetséges!
Ráadásul Lőw megpattanó szabadrúgását is "kivédte", ami a lassítások alapján tuti bement volna, mivel Dudek már elvetődött a másik irányba.
Az volt a szerencsénk, hogy a lengyelek is ugyanolyan gyengék voltak, mint a mi válogatottunk. Régen láttam már ilyen rossz mérkőzést, kínszenvedés volt végig nézni.
Hát igen. A kihagyott helyzetei után mindkétszer padlót fogtam. Nem lettünk volna rosszak, de valahogy ma a csatároknak nem ment a játék. Szerencsére a kapusunk "király" volt. :)
Pályára lépett a Videoton is: a fehérváriak a listavezető fővárosi együttest fogadták. A házigazdáktól csupán Tóth Norbert volt távol, az MTK-ból viszont többen hiányoztak: ők az A-, illetve az utánpótlás-válogatottal Lengyelországban szerepelnek. A meccsen az MTK szerezte meg a vezetést Simon Attila révén a 8. percben, Róth Ferenc a 32. percben egyenlített. Szünet után három perc alatt két gólt lőttek a székesfehérváriak, s ezzel el is dőlt a találkozó. A hajrában még Zavadszky Gábor volt eredményes, így, akárcsak a februári előkészületi mérkőzésen (akkor 4–2 volt az eredmény a fehérváriak javára), ezúttal is a Videoton győzött.
Videoton FCF–MTK Hungária 3–2 (1–1)
Székesfehérvár, 400 nézô. V: Nagy P.
VIDEOTON. 1. félidô: Milinte – Szalai, Vochin, Risztics, Vasas – Tóth B., Kunzo, Szabó – Paleikov, Korsós, Róth. 2. félidô: Végh – Monye, Vilotics, Sztanojevics, Horváth G. – Némedi, Pomper, Dvéri – Földes, Terjék, Köntös
MTK: Hajdu – Molnár (Balogh), Szmiljanics, Petô, Rednic (Glöckner) – Zavadszky, Jezdimirovics, Bíró P., Illés – Lita, Simon
G: Róth, Földes, Némedi, ill. Simon, Zavadszky
Simon egy '83-as születésű csatár a juniorban, állítólag elég tehetséges. Éppen ezért örültem, hogy a Vidi ellen több fiatal is lehetőséghez jutott, sőt S. gólt is szerzett.
Megbotlott az MTK a Videoton elleni edzőmeccsen – adta hírül a WestelPress.
A bajnoki listavezető 3-2-es vereséget szenvedett a Sóstói-stadionban. A székesfehérváriaktól Róth, Földes, és Némedi, a fővárosiaktól pedig Simon és Zavadszky volt eredményes.
(WestelPress)
Nem, csak vannak fehérvári informátoraim, akik beszámoltak
Azt mondták még hogy nagyon gyengén játszottunk, mintha Békéscsabát látták volna.
Az az igazság hogy kezdek beszarni a tavasz miatt!!
lg18!
Nem igazán érdekel a vita, de ha már a mi topicunkban említetted meg, lenne egy megjegyzésem.
Sajnálom, hogy ilyen véleménnyel vagy a vidéki szurkolókról, tehát akár a vidéki Újpest-szurkolókról is: "gumicsizmás paraszt, aki életében egyszer látja a csapatát." Saját tapasztalatból tudom, hogy több Újpest-drukker is van vidéken, akinek nincs pénze minden egyes Megyeri úti meccsre eljönni, vagy egyszerűen nem akar nekivágni Bp.-nek, de ha a közelben játszik a csapat, elmegy, és tiszta szívből szurkol a csapatnak, és illik rá az Igazi Szurkoló elnevezés.
Egyébként meg azok nem töltenek meg egy stadiont, akik akkor vannak életükben először meccsen. Ennyi.
A másik félnek pedig szintén azt tudom mondani, mint Kék Skorpió szurkolótársam.
Ahogy olvasom az NB1.hu-n, nagyon "szép" eredménnyel térhetnek haza a srácok Fehérvárról. Edzőmeccsen - noha idegenben - sikerült ledolgoznunk a 2 gólos hátrányt 1-re, így csak 3:2-re kaptunk ki, ami egy győzelemmel is felér.
Félre a tréfát: ebből az eredményből is látszik, milyen hangulatban és erőviszonyokkal várhatjuk a Dunaferr elleni meccset. Nem láttam az összecsapást, de el tudom képzelni az MTK lelkesedését, amint már 3:1-re vezet a Videoton.
Sajnos rossz hírek érkeztek a mai napon is:
(WWW.MTKHUNGÁRIA.HU)
"Csütörtök este megoperálták két játékosunkat Gyõri Jánost és Némethy Lászlót.
Gyõri hosszú idõ után idén már újra pályára léphetett csapatunkban, de egy tisztítómûtétre még szükség volt a teljes felépüléshez. A szakmai stábbal közösen úgy döntöttek, hogy a beavatkozásra a két hetes bajnoki szünetben kerüljön sor. A mûtét kilencven percig tartott, és az orvosok szerint nagyon jól sikerült.
Jani holnap hagyhatja el a kórházat, és három hétig mankóval kell közlekednie, majd ezután következnek a rehabilitációs kezelések: gyógytorna és lassú, erõsítõ futóedzés). Fiatal védõnk elõreláthatólag három hónap múlva állhat ismét Egervári Sándor rendelkezésére.
Másik megoperált játékosunk Némethy László a bajnoki év kezdetén még stabil csapattagnak számított, és több mérkõzésen is játszott. Ám még a múlt évben egy edzésen megsérültek a lábában lévõ szalagok és ettõl kezdve már nem léphetett pályára. Csütörtökön szalagpótló mûtétet hajtottak végre Laci lábán és az operáció a mûtétet végrehajtó orvos szerint jól sikerült.
Akárcsak Gyõri Jani, Laci is holnap hagyhatja el a kórházat, ám az õ várható felépülése több idõt vesz igénybe, így elõreláthatólag hat hónap múlva, szeptemberben játszhat újra bajnoki mérkõzést.
Az operációt követõen meglátogattuk játékosainkat, akik így látják a történteket:
Gyõri János:
Az orvosok szerint a mûtét nagyon jól sikerült. Remélem, hogy most már teljes mértékben véget ért a kálváriám, és innentõl kezdve csak a focival kell majd foglalkoznom. Sajnálom azonban, hogy ismét nem állhatok a csapat rendelkezésére.
Némethy László:
Két héttel ezelött az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy elszakadt a keresztszalagom, ezért sürgõsen keresztszalag-pótló mûtétet kell csinálni. Bár sokat kell még kihagynom, de a gyógyulásomat nagyon segítik az MTK vezetõinek és játékostársaimnak bíztató szavai. Jó érzés, hogy mellettem vannak."
Ezek szerint Győri és N. Laci számára is véget ért a szezon. Egyre fogy a keret, most látszik igazán, hogy milyen rövid a kispad. Ráadásul még Bodajkról sem tudunk felhozni senkit. Egervárinak jól kell válogatnia a tartalékok közül, ha pontokat akarunk gyűjteni.