szerintem rég kaptak hajba, ugyhogy most fellépegetnek, és így meglátogatnak minket is a Szigeten... :-)))
úgyhogy most pár hónapig nem iszom, hogy nehogy lecsússzak a konciról... :-))))))))))
hát ennek én nagyon örülnék, de majd hiszem, ha látom. (őket).:)) de nagyon király lenne, már rég jártak erre. van itt valakinek egyébként infója, hogy per pillanat mivel foglalatoskodnak? mármint roberték.:)
Hahó!
Mindenki aki valaha írt nekünk (Snakepit és én)e-mailt,kéretik,hogy írjon újra pár sort,mert a régi számitógépünk megdöglött,és minden elszállt róla.
A levelezést meg outlookon keresztül intéztük,aminek szintén hült helye van.
Csók
hát nagyon érdekes történet lehet. 30 percben.:)
egyébként a kép egy koncerten készült, nem?
hát pont akkor megyek nyaralni görögországba, amikor bobék athénban korcerteznek. illetve utána, tehát pont lemaradok. (ha egyáltalán lesznek athénban, de a legutóbbi infóm az, hogy júliusban ott lesznek.) mindig lemaradok a hírekről. most mi van velük?
NB
a történet egyszerű: egy pálcikaember és egy béka kalandjai a vágóhídon.
1981-ben fárasztották vele a népet, elképzelhető, hogy nem akarnak világméretű zsibbadást okozni (más majd megteszi, megtette) és ezért nem rakják fel a netre.
köszi,nagyon jó.milyen rajzfilm lehet ebből?:) régen játszották koncert előtt nem? ez volt az "előzenekar". de bob miért nem teszi fel az oldalra? csak egy részét.
NB
köszi,jó az oldal nagyon,mindjárt neki is állok böngészni.pont a cure stuff-ra kattintottam először,hát ez a southpark rajzfilm ez haláli.:))
hát kár a carnage rajzfilm miatt, mert tényleg kiváncsi lennék. viszont robert feltehetne egy részletet real video-ban a hivatalosra,nem? nem kéne az egész,mert hosszú,de mondjuk egy 5 percest.
NB
Sajnos a filmet szerintem senki se látta innen,de a zenéje tényleg nagyon jó!
Az interjúhoz adok egy linket,ha valahol,akkor ott megtalálod!
http://ourworld.compuserve.com/homepages/ChainofFlowers/
sziasztok.
segitsetek nekem!! lemaradtam egy interjúról. most kaptam infót,hogy a placebo énekese brian molko készitett egy interjút Robert-tel a london eye-ban. kerestem a neten,de csak francia nyelven találtam a cikket,amit nem tudtam elolvasni. nem lehet ezt megszerezni valahol? angolul,de még jobb lenne magyarul. esetleg képekkel? (bár a francia oldalon nagyon jó képek voltak róluk).
a másik,hogy tudtok valamit a carnage visors-ról? látta valaki közületek? kiváncsi lennék milyen, a zenéje tetszik, bár 18 percnél(!) tovább nem jutottam vele. viszont elképzelni sem tudom milyen rajzfilm lehet hozzá.:)
Találtam egy amerikai online használt CD boltot, ahol a Greatest Hits bonus CD-s dupla verziója postaköltséggel együtt 4.700 Ft-ból kijönne. Az nem rossz ár, ugye?
Ha igaz a COF-on közzétett hír, hogy az athéni koncert 3 órás lesz, akkor valószínű, hogy a kb. 10-12 "biztos befutó" számon és más megszokottakon kívül bazinagy meglepetések is lesznek! (Talán máshol is.)
'89-es párizsi koncertről (2. este) készült Hightops'N'Hairspray c. bootleg nagyon jó Faith- és Seventeen-számokkal (+ hangulatos, "egyszálgitáros" Fire in Cairo-val) ITT.
Highlight 'The Walk', press your down arrow and the star will disappear. Now press your right arrow three times and you will get 'The Caterpillar' video.
Highlight 'Close To Me', press your up arrow and the star will disappear. Now press your up arrow again three times and you will get the 'Close To Me (Closer Mix)' video.
Highlight 'Friday I'm In Love', press your down arrow and the star will disappear. Now press your down arrow again three times and you will get the 'Pictures of You' video
Ha angolul is jó a "hogyan" => www.chainofflowers.com, news - valahol december környékén ott van. De a Jumping Someone Elses's Train-t ne keresd, a 3 hidden track: The Caterpillar, Pictures Of You, Close To Me - closest mix.
hali, bocs, ha már ötvenszer kitárgyaltátok, én meg mckérdezem újra, de nem tudja vki véletlenül, hogy a greatest hits-en (dvd) a hidden track-eket hogyan lehet lejátszani?
remélem, legalább a jumping someone else's train a három hidden-ben benne van...
ja, az unplugged rész értékelhető, a többi... sz'al mint egy grítiszthicc általában...