Erről már volt szó télen is, hogy nem! Robert nyilatkozta, hogy a GH-val nem megy turnéra a Cure. Mostmár ráadásul nem is aktuális az a lemez, túl vannak rajta, már az új anyagot készítik. A többit inyourroom már leírta helyettem is.
Azért a fesztiválfellépések sorozata szerintem nem ugyanaz, mint a legutóbbi album turnéja. Valószínűbb, hogy a dallista a tavalyi Roskilde-műsorhoz lesz hasonló. A Greatest Hits megjelenésekor tudtommal csak két koncert volt, azok is ilyen exkluzív dolgok voltak, és Robert többször is elmondta, hogy nem ezek a kedvenc dalai. Jobban szereti a "mélyebb" dalokat és a Bloodflowers-turnét is azért élvezte annyira, mert azokat a dalokat akarta énekelni. De remélem, majd meglátjuk :)
szerintem nemcsak a Bloodflowers legszebb dala, de úgy általában, ha minden zenekar minden albumát beleveszem, akkor se sok hozzá foghatót tudnék mondani...
okés persze, ízlés kérdése, de akkor is meglep, hogy ennyire nem jön be valakinek...
Én ezekre a dalokra számítok biztosan: From The Edge Of The Deep Green Sea, Inbetween Days, Just Like Heaven, A Forest. Valószínűleg lesz egy pár Bloodflowers-dal, a Faith és a One Hundred Years is esélyes, 2-3 dal a Disintegrationről...De ki tudhatja ekkora választékból?
the lovecats, mint car, just like heaven, high, lullaby, cut here, friday i'm in love, why can't i be you, boys don't cry, lovesong, a forest, high, friday i'm in love, fire in cairo, boys don't cry, inbetween days
hogy telhetetlen legyek, igazán remélem, hogy elővesznek olyan csemegéket is, mint az in your house vagy a charlotte sometimes
ja, a dvd-n számgéppel nagyon egyszerű a három hidden track, 4_1.vob, 5_1.vob meg 6_1.vob, fileként lejátszva a legegyszerűbb elérni
amúgy van vkinek cure videója digizve? magyar forinton kívül más ellenértéket nem nagyon tudok fölmutatni, de ha vki ilyen illegál kereskedésben benne van, vágjon már meg egy emillel a részleteket illetően.
szerintem rég kaptak hajba, ugyhogy most fellépegetnek, és így meglátogatnak minket is a Szigeten... :-)))
úgyhogy most pár hónapig nem iszom, hogy nehogy lecsússzak a konciról... :-))))))))))
hát ennek én nagyon örülnék, de majd hiszem, ha látom. (őket).:)) de nagyon király lenne, már rég jártak erre. van itt valakinek egyébként infója, hogy per pillanat mivel foglalatoskodnak? mármint roberték.:)