Szerintem csak azért nem hagynák ott 3 héten keresztül csapatuk meccsét, hogy bejuthassanak ingyen az MTK-stadionba. Meg amúgy is a vendégjegy a legolcsóbb (700 Ft).
Egyébként a nemzetközi meccsekre az MTK-nál már 5 évvel ezelőtt 5000 forintért adták a jegyeket.
A fúzióval, illetve a költözéssel kapcs. nekem más információim vannak, de we'll see.
Mennék a magyar-svédre (hiszen kedvenc játékosom, Ljungberg is itt lesz), de nem vagyok hajlandó 2500 fizetni a legszarabb helyért. Marad a TV.
Tényleg, a szombati meccsről sajnos lemaradtam, a kollégám szerint a meccs előtt-közben volt vmi VG-fúzió ellenes reklám. Ki látta?
Nagyon úgy tűnik, hogy befejeződött számunkra a fúzió-ügy. Bár manapság semmi sem biztos.
Még van egypár nb1-es, rossz gazdasági helyzetben lévő csapat, ugyhogy szerintem VG végigjárja a potenciális áldozatokat. A következő szerintem a Kispest lesz:))
És hogy különbözteted meg a vendégszurkolót a hazaitól?
Ebben az edetben ugyis az lenne, hogy egy csomó vendégszurkoló bemenne az ingyenes szektorba, bármelyik is lenne az. Persze csak azokról a meccsekről beszélek, amik sok vendégszurkolót vonzanak, Fradi, UTE
"Lemondott tisztségéről Török László, a Vasas megbízott társadalmi elnöke, aki az elmúlt hetekben az egyik legnagyobb pártfogója volt Vasas és az MTK összeházasításának."
Nagyon úgy tűnik, hogy befejeződött számunkra a fúzió-ügy. Bár manapság semmi sem biztos.
A B-oldalról jut eszembe, hogy a klubnak jó lenne valamit kitalálnia az ingyenjegyekkel kapcsolatban, mert jön a rájátszás, így a Fradi és az Újpest ellen - szokás szerint - nem lesz ingyenes belépő. Ezeken a meccseken nagyon hiányoznak azok, akik a B-lelátón szoktak helyet foglalni, és valljuk meg, nálunk eléggé el vannak szállva a jegyárak a többi stadionhoz képest.
Lehetne azt csinálni - hogyha a vendégszektor az érkező vendégeknek kicsi - hogy a vendégszektort (állót) nyitják meg a hazaiaknak ingyenesen. Vagy ez hülye ötlet?
Örülök, hogy sikerült néhány embernek teljesen felépülnie. Silva természetesen nagyon hiányozni fog, mert még akkor is rosszul állunk csatárposzton, ha ő egészséges.
Én is úgy tapasztaltam, hogy a Sopron ellen sem csappant a szurkolók lelkesedése. Bár ahogy végignéztem a B-lelátón, ott nem igazán voltak sokan. Az a pár száz ember onnan nagyon hiányzott.
"A kéthetes bajnoki szünet és az utóbbi hetek sérüléshulláma nem könnyíti meg csapatunk felkészülését.
Hétvégén az alapszakasz utolsó fordulójában Dunaújvárosban lépünk pályára.
Az esélyekrõl és a csapat várható összetételérõl vezetõedzõnket Egervári Sándort kérdeztük.
-A Sopron elleni bajnokin több játékosára nem számíthatott sérülés vagy betegség miatt. Sõt! A találkozón megsérült Silva is! Mely labdarugókra nem számíthat a Dunaferr ellen?
-Szerencsére a sérült játékosok többsége ezen a héten már teljes értékû munkát végzett. Így Elek, Juhász, Molnár, Komlósi és Horváth is valószínüleg pályára léphet a hétvégén. Madar Csaba és Alin Dragan állapota is egyre bíztatóbb. Egyedül a brazil Silva az, akire biztosan nem számíthatunk.
-A Sopron elleni döntetlennel ismét két pontot veszítettünk. Szurkolóink többsége -sajnálatos módon- keményen hangot is adott nemtetszésérõl a találkozó végén…
-Több helyen elmondtam már, hogy nincsenek lefutott mérkõzések. Ráadásul a kiesõ zónában lévõ-, saját kapujuk elé betömörülõ- csapatok ellen mindig sokkal nehezebb játszani. Sajnálatos, hogy csak két pontot sikerült szereznünk az elmúlt meccseken. A Sopron ellen nem játszottunk jól, de talán szurkolóink bíztatása átlendített volna a nehéz pillanatokon. Sajnos ennek csak az ellenkezõje volt meg…
-Sok helyen vélekednek úgy, hogy hullámvölgyben van a csapat!
-Nem vagyunk hullámvölgyben! Az utóbbi két meccsen -de fõleg a Sopron ellen- nem játszottunk olyan ötletesen mint korábban. Ennek következménye, hogy nem tudtunk nyerni az említett találkozókon. Remélem, hogy csak egy kisebb hullám, amiben a csapat van, és annál nem több!
-Milyen mérkõzésre számít Újvárosban?
-A Dunaferr már a Kupában is megnehezítette a dolgunkat, úgyhogy abban biztos vagyok, hogy nem lesz könnyû meccs. Örömteli, hogy valószínûleg több játékosomra számíthatok, mint az elmúlt fordulókban. Remélem, hogy ezúttal mindhárom pontot begyûjtjük és így elsõ helyen zárjuk az alapszakaszt."
Azért szerintem volt bíztatás a Sopron elleni meccsen. Sőt, a türelem a 2. félidő feléig meg is volt a nézők részéről.
"Viszont Piresnek és Vieirának az Arsenal nem akarja megadni a kért fizetésemelést. Le kéne csapni rájuk!:-)"
Sőt, ha VG eladná a Fradit, plusz még rakna hozzá egy "kevéskét", Beckhamet is meg tudnánk venni. Most olvastam, "csak" 45 millió eurót kérnek érte. :)))
Hofi mondta egyszer, hogy: "Figyelték? Milyen hosszan mondta! És milyen keveset..."
Egyébként az elvesztett bajnokság után mindenki nevethet rajtunk.
Viszont Piresnek és Vieirának az Arsenal nem akarja megadni a kért fizetésemelést. Le kéne csapni rájuk!:-)
Vicces a FF online interjú a honlapon. Én nem diplomatiksnak mondanám, nem is nagyon próbálja leplezni, hogy szinte egyetlen kérdésre sem válaszol őszintén. Mintha ki lennénk egy kissé nevetve.
Marad Dragan és Andronic. Őket viszont még alig láttuk játszani, igy soha nem tudják megmutatni, hogy mire képesek.
Továbbra ia Andronicban látom a legtöbb lehetőséget.
Szerintem Füzi és Zava is nagyon jó játékos, akik beférnének a csapatba. Azt pedig nem mondanám, hogy a külföldiek a legjobbak - noha nekem Szmilja már akkor az egyik kedvenc védőm volt, amikor Diósgyőrben játszott. Igaz, Rednic kiemelkedik a csapatból. Jezdi viszont kezd elszürkülni. SZVSZ a dolgoknak két oldala van.
Ez a kérdés bennem is sokszor felmerült, nem értem, hogy Doki vagy Zava miért nem fér be a szűk keretbe.
Ha egy Korolovszky a kispadon ülhet, ha egy határozatlan Juhár a kezdőcsapatban lehet, Keneseiről nem is beszélve, aki formán kívül van, akkor igazán lehetett volna tőlünk is számítani néhány játékosra.
Mindegy. Legalább pihentebben készülhetünk a Dunaferr ellen.
A listavezető MTK-ból miért nem lehet a felnőtt válogatottban találni 1 játékost sem. Gelei mi alapján válogat? PL. a 40 éves Juhárnak semmi köze nem volt a játékhoz csak nézegette, hogy fejelgetnek melette + fölötte.
Hát sajnos nem volt időm kérdéseket írni. Pedig sok lett volna (félek, hogy nem kaptam volna normális válaszokat, csak "diplomatikusat").
Senki sem lát a klub belügyeibe, lehet, hogy Feri sem ismeri maradéktalanul VG szándékait. Mindenesetre az Akadémiától én is sokat várok.