Én ezekre a dalokra számítok biztosan: From The Edge Of The Deep Green Sea, Inbetween Days, Just Like Heaven, A Forest. Valószínűleg lesz egy pár Bloodflowers-dal, a Faith és a One Hundred Years is esélyes, 2-3 dal a Disintegrationről...De ki tudhatja ekkora választékból?
the lovecats, mint car, just like heaven, high, lullaby, cut here, friday i'm in love, why can't i be you, boys don't cry, lovesong, a forest, high, friday i'm in love, fire in cairo, boys don't cry, inbetween days
hogy telhetetlen legyek, igazán remélem, hogy elővesznek olyan csemegéket is, mint az in your house vagy a charlotte sometimes
ja, a dvd-n számgéppel nagyon egyszerű a három hidden track, 4_1.vob, 5_1.vob meg 6_1.vob, fileként lejátszva a legegyszerűbb elérni
amúgy van vkinek cure videója digizve? magyar forinton kívül más ellenértéket nem nagyon tudok fölmutatni, de ha vki ilyen illegál kereskedésben benne van, vágjon már meg egy emillel a részleteket illetően.
szerintem rég kaptak hajba, ugyhogy most fellépegetnek, és így meglátogatnak minket is a Szigeten... :-)))
úgyhogy most pár hónapig nem iszom, hogy nehogy lecsússzak a konciról... :-))))))))))
hát ennek én nagyon örülnék, de majd hiszem, ha látom. (őket).:)) de nagyon király lenne, már rég jártak erre. van itt valakinek egyébként infója, hogy per pillanat mivel foglalatoskodnak? mármint roberték.:)
Hahó!
Mindenki aki valaha írt nekünk (Snakepit és én)e-mailt,kéretik,hogy írjon újra pár sort,mert a régi számitógépünk megdöglött,és minden elszállt róla.
A levelezést meg outlookon keresztül intéztük,aminek szintén hült helye van.
Csók
hát nagyon érdekes történet lehet. 30 percben.:)
egyébként a kép egy koncerten készült, nem?
hát pont akkor megyek nyaralni görögországba, amikor bobék athénban korcerteznek. illetve utána, tehát pont lemaradok. (ha egyáltalán lesznek athénban, de a legutóbbi infóm az, hogy júliusban ott lesznek.) mindig lemaradok a hírekről. most mi van velük?
NB
a történet egyszerű: egy pálcikaember és egy béka kalandjai a vágóhídon.
1981-ben fárasztották vele a népet, elképzelhető, hogy nem akarnak világméretű zsibbadást okozni (más majd megteszi, megtette) és ezért nem rakják fel a netre.
köszi,nagyon jó.milyen rajzfilm lehet ebből?:) régen játszották koncert előtt nem? ez volt az "előzenekar". de bob miért nem teszi fel az oldalra? csak egy részét.
NB
köszi,jó az oldal nagyon,mindjárt neki is állok böngészni.pont a cure stuff-ra kattintottam először,hát ez a southpark rajzfilm ez haláli.:))
hát kár a carnage rajzfilm miatt, mert tényleg kiváncsi lennék. viszont robert feltehetne egy részletet real video-ban a hivatalosra,nem? nem kéne az egész,mert hosszú,de mondjuk egy 5 percest.
NB
Sajnos a filmet szerintem senki se látta innen,de a zenéje tényleg nagyon jó!
Az interjúhoz adok egy linket,ha valahol,akkor ott megtalálod!
http://ourworld.compuserve.com/homepages/ChainofFlowers/