Az itt bemutatásra kerülő anyag a "Szinolima" védnöksége alatt áll.
Szinolima értékeinek alapján reálissá vált a katasztrófa közeledő bekövetkezésének az ideje. 2004 január 14. kiinduló ponttal. Jelen tudományos világunk a szóban forgó katasztrófával, amely globális méretekben fog bekövetkezni, védtelen. Ugyan úgy, mint a helyi katasztrófákkal szemben is. Gyakorlatilag a természet játékszere az emberi civilizáció és a földi biológia. Hogy védtelenek vagyunk, a természetéből adódik. A következő ok-okozati tényezők hozták létre a védtelenség állapotát. Ezen az állapoton lehet változtatni. A civilizációnk bezárta önmagát a dualitás az anyagközpontúság börtönébe. Önmaga elé egy falat épített fel, melyet nem is akar lerombolni. Az anyagközpontúságunk írott íratlan törvényei átértékelődnek, kiegészülnek és minden természeti jelenség, megnyilvánulás a maga helyére kerül. Istennel Istenekkel Ufókkal idegen civilizációkkal nem helyettesíti be. Racionális képrendszert teremt meg, lefordítja a matematika nyelvezetére, mert a világmindenség közös nyelvezete a matematika. A dualitás anyagközpontúságunk által létre hozott törvényszerűségek átértékelődnek. Ezeken keresztül ismerhetjük meg a földi katasztrófák természetét ok-okozati tényezők egymásba fonódásait. Az egybefonódások összessége egy komplex egész egységet alkotva élteti a nagy világmindenség nagy rendszereit, makró- mikrokozmoszát. Ezen belül a világegyetemeket is. A világegyetemek egysége ezen belül a mi világegyetemünk önálló zárt rendszere matematikai értékei, melyek az energia átrendeződések nyomon követhetők regisztrálhatók. Ebből kivett rész egységek energia átrendeződések mind-mind a világegyetemünk zárt rendszeréhez kötődik. Az anyag központúságunk által létrehozott törvényszerűségek átértékelést, kiegészítést igényelnek, hogy a jelen katasztrófánkat értelmezni tudjuk és a természet által létrehozott energia mezőkbe képesek legyünk beavatkozni.
A koncepciót jelenleg a Magyar Katasztrófa elhárítás értékeli. Az idő sürget! Cselekedni kell
Üdv
Szinolima
Volt szerencsém január közepén arra felé repülni 38000 láb magasságban, ami majd 12km. Ezen a magasságon a kini levegő hőmérséklete, így télen, minusz 65 celsius fok szok lenni. Annyi is volt Grönland térségéig. Ott elkezdett melegedni a kinti leveő egészen minusz 48 fokig, és ez eltartott még Kanada fölött is a Labradorok felett. Aztán ahogy délnek fordultunk kezdett visszahűlni a normálisra. Mire Usákokba értünk, megint minusz 65 fok volt, és maradt is egészen az út végéig, ami majdnem a Ráktérítő magasságában volt. Visszafelép jövet, pontosan a nagy hóvihar előtti éjaszkán jöttünk, de akkor nem volt jó a MALÉV gépen a kivetítő.
Na, azért a baloldalon is megvannak a módszerek a rendteremtésre, elég csak Sztálin elftárs vagy magyar hangja Rákosi pajtás elftárs tevékenységére gondolni. Amúgy meg nem kell besz*rni: elõbb elfogy az olaj mint hogy a globális felmelegedés különösebb gondot okozhatna... Lásd Peak Oil topic.
es ha ez igaz akkor felvetodik a kerdes hogy milyen kormanyunk legyen. szerintem jobboldali kormany legyen eros papi tamogatassal mert ok tudnak rendet tartani. az anarchia borzaszto lenne egy ilyen termeszeti csapas idejeen!
Tudod, én elég vén vagyok ahhoz, hogy olvtam már sokféle "szakértő" cikket, attól függően, kinek mi volt az 5lete, érdeke!
A nagy Természetet battathatjuk, zavarhatjuk, legföljebb jól pofánvág, de komoly kárt nem okozhatunk benne!
Az ilyen filmek megvalósuló fantazmagóriáiban csak az emberi hülyeség határtalan.
Nem mondom, amit ember-ember ellen elkövethet, bármily képtelen, az mind mevalósulhat -ezt bizonyítja a történelem is, de a Természettel parányi határig harcolhat-kekeckedhet csupán.
Más térsza, hogy úgy járhatunk, mint tébolyult hangyák a +szállt házzal: túlszaporodnak, és szétfúrják, míg végén összeomlik...
/Bár -szvsz- a Természetnek erre is lesz megfelelő válasza./
Térképen nézegettem a helyeket, ahol ez az évszakhoz képes meglepően meleg van. Scoresbysund a sarkkörön van, ma is +1 fok. A héten volt +7, sőt előtte +12 is.
Godthaab +5, Narssarssuaq +8.
Komoly jégmezők árnyékában mindez.
Kiváncsi vagyok mennyivel emeli a jég átlaghőmérsékletét ez a melegebbtre fordult idő. Ugyan mindegy, hogy -15 vagy -13, még egyik sem olvad, de közelít az olvadási ponthoz.
szerintem (balos) a globalis felmelegedes az jo. mit is mondhatnek mast. minden globalis jo. a globalis hulyeseg is jo. hiszen globalis.
es senkit ne keverjen meg hogy a globalis felmelegedes a jelenlegi hideggel alcazza magat valamint a balaton magas vizallasaval keveri ossze hivo naivsagunkat.
lesz meeg felmelegedes. es akkor... .....-nak annyi!
(persze lehet hogy keverem az operaturat a moderaturaval...)