Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
Kisütött a Nap, így sikerült fényképeznem a kertünkben...hát így utólag megnézve, nem igazán sikeres kompozíciók, nem összeszedettek, látszika kapkodás rajt.
Sajnos az ember telhetetlen. Van egy elfogadható középkategóriás kis gépem, és már olyanról álmodozom, aminek cserélhető az objektíve, hogy tudjak makrofotózni, és távoli (madárképeket) egyaránt...Sajnos ennek a makro-funkciója nem tökéletes, pedig az a kedvenc témám...
Érdekes, én azt gondoltam, hogy képleteket tartalmazó szöveg egyszerűbb tud lenni: ugyanis a képletnek nem ugyanannak kell lennie? Vagy, ha más betűjelzést használok, már nem kiszűrhető /ha pedig eleve mások a képletek, akkor biztosan másról szól a téma is - az én kis agyammal elgondolva:) - /?
Már egy ideje töröm a kobakom: beszélgettünk itt a topikbeli névhasználatról. Téged itt hogyan nevezzelek? Kiejthetetlen körülményes a neved...(és hosszú)
"Minek nevezzelek, Ha a merengés alkonyában Szép szemeidnek esti-csillagát Bámulva nézik szemeim..."
:)))) Csak közben asszociáltam ;)
Pedig összességében pocsék hangulatom van :( Tönkretette ez az időjárás...tegnap még egész jó volt a kedvem, erre mára teljesen lelombozódtam. Szerettem volna elmenni úszni, de kinn olyan nyálkás, hideg, borongós az idő, hogy elvette a kedvemet :((( Még fényképezni sem tudok...
Ráadásul PÉNTEK13! (bár valójában nem vagyok babonás, de ezezk a napok, vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak szoktak lenni ...)
Küldjetek lécci valami kellemes zenét, kérlek... !
Egem ez arra az idore emlékeztert amikor lejàrtam vonattal vidékre tanitani. Péntekenként beultem egy vonatfulkébe egy csomo ismeretlen emberrel. Volt aki mesélt, volt aki olvasott, véleményeket cseréltunk. Idonként valaki mosolyogva elkoszont, leszàllt, màsok érkeztek.
Erdekes életek, torténetek bontakoztak ki, néha befejezés nélkul, mert megérkeztunk.
Szivesen mesélnék, csak félek, megint személyes dolgokrol beszélek majd, De màsrol szerintem egyenlore nem is tudnék.
Gyakran nem is ismerem azokat neveket akikrol beszéltek. Mostanàban, néha ràkeresek.
Megnéztem a bodzablog.hu-t. Kellemesen osszeàllitott szakàcskonyv?
Na kiderült, hogy mi volt a "bodza" második helye mögött. Ez egy blog-hu-s - tehát blogírótól független - szolgáltatás, ami definiált időtartam alatt méri az adott poszt látogatottságát / népszerűségét, gondolom, esetleg IP-vel meg nevesített felhasználókkal súlyozva.
Eurosport2-n 3 falas biliárd élő közvetítés látható éppen.
Ízelítőként felrakok a jutubról egy kisfilmet. Hát túlsok nincs fenn, de csak sikerült találnom egy viszonxlag rövidebbet, ahol ráadásul be is mutatják a menetet.
>Ez "csak" szószerinti 'átmásolásra' tud vonatkozni, vagy 'tartalmi'ra is?
Ennek több szintje van. Ha csak szinonimákról beszélünk ezekre elvben lehet gyúrni indirekciós technikák révén. Ha a 'gondolatot' akarjuk pláne képletekkel zsúfolt szövegben megtalálni szemantikai elemzés és egyebek révén, esélytelen a dolog.