Ha jól emlékszem,a Jászai környékén laksz.
Azon a környéken 2 suli van: Radnóti 8-10., és a Radnóti 35.
Én az utóbbiba jártam,jó kis suli volt és ami nem elhanyagolható szempont:uszoda is tartozik hozzá
Ha jól értelmeztem, a parkot. :-) És új élményekkel leszel gazdagabb. Most elrohantam, majd még jövök. Kérdeznék addig is valamit: melyik általános iskolát ajánlanátok a környékemen? Merthogy egyikről sem tudok semmit.
hmmmm..anno engem is ott sétáltatott anyu-apu :))
aztán a sulival is mindig ott napköziztünk
sőt,az első csók is ott csattant el :))
most,hogy felnőttem már idejét nem tudom mikor jártam arra
Jó reggelt!
Sz'al, itt mellettünk, van a gyermektér, amit az én gyerekkoromban kresszparknak hívtunk.
Az én gyermekeim, 8-10 másik kölökkel ott örjöngenek, többnyire görkorival netán biciklivel:-))) /átlagéletkor 10 év/
Szivesen tartanak továbbképzést kétballábas felnőtteknek:-)))
Á, villamos eleve kizárva. Akkor inkább gyalog megyek. Amikor tavaly felköltöztem Pestre, azzal őrjitettem meg mindenkit, hogy gyalog akartam menni mindenhova. Hidtól hidig. :-))
Manócsapat standard létszáma kettő, de hétvégenként 4 db csemetét jelent. Ebből egy úgy korizik, mintha rollerezne. Élmény. :-)
Ahogy elnézem időnként szegény kismamákat (ha jól megközelíthetőek, segíteni is szoktam nekik :-)) ), eddig ez a legnagyobb erőfeszítést kiváltó sport :-))
Na jó, hazudtam a villamosig nekem is 10 prc séta. Csak azt nem értem, hogy régebben szívesen gyalogoltam a Blahától a Nyugatiig, de már örülök, hogy fenn vagyok a villamoson, és nem szállok le ha nem muszáj.
gika, ez tényleg érdekes :-)) bár Némedi közel van Soroksárhoz, szóval ők jóval hamarabb hazaérnek, mint én :-)
Szóval Te is kezdő koris vagy? Én már vagy fél éve kezdő vagyok, igaz, nem gyakoroltam eddig túl sokat.