pririmami
Északibábos finnugrista
Szeretném előrebocsájtani; sem homoszexuális (buzi, köcsög, leszbi, meleg, stb) nem vagyok és a környezetemben sincs ilyen. Hála annak a Magasságosnak!
Valamint sem védelmezni, sem mentegetni nem kívánom őket.
Egyszerűen tudomásul veszem, hogy ilyenek. És azt is, hogy nem tehetnek róla! Így születtek! Ezt hordozzák a génjeikben!
Mint azt korábban írtam minden társadalom kb 3-5%-a meleg.
A keleti kultúrák jobban tolerálták/tolerálják az u.n. másságot. Tudomásul veszik, elfogadják, használják. Mint ahogyan a szexuális életük is természetesebb, kevesebb a tabu. Az európai ember - köszönhetően a keresztény, vagy inkább katolikus egyház beteges szexellenességének - másként szocializálódott; a szex tabu, erről nem beszélünk és csak az éj leple alatt a sötétben illik, kizárólag szaporodás céljából! Egyébként pedig pfujjjj!
Hogy ki kivel dug, az nem érdekel, csak engem és a családomat ne zaklassák, mint a porszívóügynök, vagy a hittérítő.
Aztán hogy hol, mikor és hogyan vonulnak, az pedig egyáltalán nem zavar. Csak az identitásukért küzdenek és azért, hogy ne lökjék le őket a Taigetoszról!
Az emberek döntő többsége nem szeret kilógni a sorból. Egyszerűen kényelmesebb egyformának lenni. Mert nem izélgetnek. Na persze fiatalabb korban kicsit más. Sőt nagyon is. Bár akik azt hiszik, hogy kilógnak, azok is egy jól behatárolható tömegbe tartoznak.
"Van olyan épelméjű ember, aki egészségesnek születik, de követeli, hogy tegyék elmebeteggé, vagy rákossá?"
Igen, több is. Pl a dohányosok. Vagy a szolizók. Vagy a drogosok. Vagy a ... Minek soroljam, tudsz Te is eleget!
"Az ember kiválogatja a természetből azokat a dolgokat, ami a folyamatos fejlődéshez vagy akár a fennmaradáshoz szükségesek."
Lehet, hogy hihetetlen számodra, de a "ferde hajlam"
Tudom, hogy hihetetlen Számodra, de a "ferde hajlam" azóta létezik, amióta maga az ember. Sőt, létezik máshol is a természetben.
"Én a klasszikus hozzááláást támogatom: Nem érdekel, hogy ki kivel, de ahogy én se gusztustalankodok a nejemmel az utcán, ezt mástól is elvárom, és nem akarom, hogy a gyerekem olyan benyomásokkal nőljön fel, hogy az a "normális" hogy valakinek két anyja vagy két apja van."
Szóról szóra egyetértek Veled, én is pont így érzek!
Egyébként pedig mindenkinek javasolom tanulmányozása Bereczkey Tamás könyvét. Szerintem érdekes. (ja, csak 2-3 oldal foglalkozik a fentebbi témával, és a többi is érdekes. )