Keresés

Részletes keresés

vikiviki Creative Commons License 2008.03.30 0 0 461
Gratula:)
Előzmény: Anzán (423)
Shiro Creative Commons License 2008.03.30 0 0 460
Akkor ma estére tessék színházjegyet/mozijegyet rendelni, meghívni vacsorára egy csomó rokont, barátot, szóval szervezni egy szinte lemondhatatlan programot... ez még sokat szokott segíteni ;o))) (esetleg kipakolni a kórházi táskát)

A pénzt én mindig varratszedéskor adtam a dokinak, a szülésznőt meg megkérdeztem, hogy mikor dolgozik legközelebb és akkor.

s.
Előzmény: Gonoszka2 (443)
Allia Creative Commons License 2008.03.30 0 0 459
Gonoszka, szerintem nem fognak befektetni, magadtól mész, mondjuk vasárnap délután, vagy akár ma este... küldesz majd sms-t? :-) Nagyon drukkolok neked!
Előzmény: Gonoszka2 (451)
Allia Creative Commons License 2008.03.30 0 0 458
Gonoszka, szülésznőnek a kórházi bentlét alatt, a párommal együtt, dokinak a 6 hetes kontrollon. Szoktam adni a tökmagról is fotót a dokinak.
Előzmény: Gonoszka2 (443)
Anzán Creative Commons License 2008.03.29 0 0 457
Sárababa meg mostaztánmár jöjjön kiiiii!!!!!!!! :-)
Anzán Creative Commons License 2008.03.29 0 0 456

Köszi. :-)

Kicsit pihentetem a témát, mert dúlnak bennem a hormonok, és nem akarom feldúlni ott a kedélyeket. :-))) Nem könnyű mindig elfogadni a másságot, de igyekszem; ha úgy érzem, kezdenek gyűlni bennem a dolgok, akkor inkább visszavonulok egy időre, minthogy értelmetlen vitákba bonyolódjak. :-) Na meg Vidramam rendszeres jelenléte onnan nekem nagyon hiányzik. :-( Annak ellenére, hogy egyébként napi kapcsolatban vagyunk.

Pénteken voltunk; minden oké. :-)

Előzmény: suppy (454)
Anzán Creative Commons License 2008.03.29 0 0 455

:-)

Enikő nekem tetszik (és tényleg tök jól passzol a Kincsőhöz); Apa szerint "nem elég dögös", merthogy ha a 2. gyereke lány lesz, akkor szerinte bombázó-férfiszívtipró amazon lesz (Kincső a nyugodt, bújós, házias, szorgalmas kislány típusnak tűnik, egyenlőre :-) ). :-))) Szóval szerinte valami nagyon "dögös" név kell, akivel csak egy bombázót tud elképzelni. :-)))

Mikor Kincsőt vártuk, akkor meg csak a lánynév volt meg; Apa kijelentette, hogy ő érzi, hogy Kincső és kész. :-)

Most a Balázs jött így, megérzésből; lánynév nincs. Pár hét, és kiderül, kell-e. :-)))

Kincső szerint legyen Anna. :-) (még jó, hogy nem tudja, hogy a Lukréciát - kedvenc mesefigurája - is lehet anyakönyvezni... :-))) )

Előzmény: caixa (424)
suppy Creative Commons License 2008.03.29 0 0 454
Szia itt! :-)

Hiányolunk ám a 2006-osban!

A 12. heti vizsgálatra mikor mentek?
Előzmény: Anzán (423)
babyteve2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 453
2.20-as babó kint volt az osztályon? Azt a súlyt elméletileg már mindkét babó elhagyta ;o) Akkor már sem feleslegesen reménykedem (tehát együtt lehetek rögtön velük.) :o)))
Előzmény: Chipie (446)
suppy Creative Commons License 2008.03.29 0 0 452
Sok örömet a kis Lucához!

Kezdetben nálam is volt mellbimbó repedezés, de érdekes, hogy véres tej csak a 3-4. hónapban volt. A többiek által ajánlott kenőcsök mellett azt vetettem be, hogy (ha van elég tejed), akkor 1 napig csak a jobbik mellemből szoptattam a kicsimet, a másikat óvatosan fejtem, hogy fenttartsam a termelést ill., hogy ne gyulladjon be, aztán másnap váltottam. Így az egyik mindig tudott pihizni, s a fejéssel kontrollálni tudtam, hogy ne szívja jobban szét Endrém.
Nálam a bimbóvédő nem jött be.

Mihamarabbi jobbulást!
Előzmény: Törölt nick (397)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 451

szóval én a velencei tó északi partján Sukoró, a kórház meg a szent imre.tétényi út

ezért kértem hgoy hétfőtől fektessenek be, mert a 42. hétenmár naponta kéne nst-zni, az meg drága lenne, meg a férjemnek kimeritő, munkától is elvonná....

én meg egyedül feljárni ugye nem menne....

szóval eddig a 2 naponkénti is terhelő volt, de túlélhető egy héten át....

most mindenesetre nagyon nyomul a kiscsaj, eléggé nyillal a hasam, mondtam neki hogy "ne fickándozz, mostmár mbent maraccccc" :-))))))))

erre még rárúgott kettőt... hehehehe

Előzmény: Chipie (450)
Chipie Creative Commons License 2008.03.29 0 0 450
50 km-re??? és naponta leautózol 100 kilcsit nst-re meg vissza? az nem semmi......
Előzmény: Gonoszka2 (449)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 449

na igen végül is 50 km-re lakunk a kórháztól, akár a kocsiban is kibújhat :-)))

Bár azért bizom benne, hogy akórházig bentmarad...

Előzmény: Chipie (448)
Chipie Creative Commons License 2008.03.29 0 0 448

egy barátnőm elég rohamban szült ügyeletesnél, és nem adott semmit, tekintve hogy a doki sem csinált semmit effektíve abban a félórában, amíg lezajlott a történet.

és hát amennyit te készülődsz, szerintem hamar meglesz a bébi, ezek a keményedések, fájások mind-mind előkészítik a terepet.

Előzmény: Gonoszka2 (447)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 447

szülésznénivel szerintem nekem sem lesz gondom, őt megtaláélom....

doki ügyben meg izgi lesz. Szerinted ha saját doki nem jön mert dolgozik és ügyeletes lesz ott, annak mennyit kell adni? vagy semennyit?

Előzmény: Chipie (446)
Chipie Creative Commons License 2008.03.29 0 0 446

én a szülésznőmnek már odaadtam, de vele egy faluban lakom, és összefutottunk, a dokinak meg csak a 6 hetes kontrollon fogom, csak nem jelent fel :-) ez most így jött össze :-)

de egyébként az előző kettőnél úgy volt, hogy kórházból hazamenés napján, amikor úgyis megvizsgál, varratot szed, kettesben maradtok úgyis, és akkor adtam oda,  csak most felszívódó varratom volt, nem kellett szedni, doki reggel bebaszta az ajtón a zárómat és elszelelt, a férjem még nem ért be a pénzzel, én meg nem csinálok ebből óriási kérdést, majd megkapja.

és nyugi, azért egy ötkilós már nem annyira törékeny, én csak lestem, amikor együtt toltuk be a babákat egy csajjal, akinek 2.20 lett a gyereke, édes volt és arányos, csak éppen akkora feje volt, mint egy narancs, na azt megfogni......:-)

Előzmény: Gonoszka2 (445)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 445

ma nézegettem 3,5 kg körülieketm, hát olyan incifincinek tűntek.... mintha pillesúlyúak lennének. Olyan törékenyek voltak, meg swem merem majd fogni :-))

te mit tudnál irni a kérdéseimre?

Előzmény: Chipie (444)
Chipie Creative Commons License 2008.03.29 0 0 444
és pláne nem fogod érteni , ha már kijött, én még aznap néztem, és nem hittem el, hogy ez a gyerek hogy fért el odabetn - oké hogy bent összegombócozzák magukat, de akkor is :-)))
Előzmény: Gonoszka2 (442)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 443

lenne egy lényeges kérdésem, ti mikor adtátok oda a "tiszteletdiját" a dokinak?

rögtön szülés után???

Az enyém ugyanis már nem abban a kórházban dolgozik ahol szülni fogok. Ha éjjel megyek be, akkor tud jönni, ha nappal akkor a másik melőhelyén van...

mire készüljek? mikorra legyennálam pénz?

másik, hasonló,hgoy a szülésznőnek mikr adtátok oda???

köszi a válaszokat előre is...

Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 442

tesztelem a dolgot....

nem is értem hogy fér el odabent alig van már hely :-)

Előzmény: Chipie (441)
Chipie Creative Commons License 2008.03.29 0 0 441

ne reménykedj.

:-D

juszt se.

mondogasd magadnak: nemszülök, nemszülök, csakazértseszülökmostmá'

tuti használ :_)

Előzmény: Gonoszka2 (440)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 440

schusy

köszi akkor legközelebb megnézem.

jelentem a csipős pizza hatása, mocorgó kölök, deformálódó pocak, éles nyilalló fájdalom, ahogy mocorog, és kőkemény poccccak :-)

Előzmény: Gonoszka2 (437)
Schusy Creative Commons License 2008.03.29 0 0 439
Amit mi szoktunk venni, az nem szögletes, hanem kerek üvegben van, piros tetővel, 200 g 300 ft körül van. A gyerekeim imádják hogy ők is kávézhatnak :)

Zsu
Előzmény: Gonoszka2 (437)
pannni Creative Commons License 2008.03.29 0 0 438

Szia Allia!

Nem tudom, mennyire tudok majd itt aktívkodni, de szeretnék feliratkozni a táblába:

Kiírás: 2008.07.21.

Eltelt idő: 24+0

Szt. Imre

29 év

???

1 fiútesó

és most is világoskéket kérek :)

Köszi!

Panni

Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 437

Shiro

na igen túl jól sikerült :-))))

remélem a caulophyllum, meg most érkezett csipős pizzám kihozza a leányt :-)))

Schusy

LIDL-ben a kávéknál láttam egy szögletes üvegben malátakávét, arra gondolsz??

Én is néztem tegnap, de nem tudtam hogy meg merjem-e venni. Most Caitlin majd küld nekem, Andus12 megnézi az ósanban, anyukám is mozgósitottam. Ha nem kapok sehogy akkor LIDL-ben veszek olyat, úgyhogy köszi hogy szóltál. Mostmár akkor bátrabb merek lenni :-))

Shiro Creative Commons License 2008.03.29 0 0 436
...ha belegondolok, hogy féltél, hogy csak ne márc.15-én bújjon ki... jól visszatartottad :o)))
s.
Előzmény: Gonoszka2 (431)
Schusy Creative Commons License 2008.03.29 0 0 435
Gonoszka, én a LIDL-ben szokta mmalátakávét venni, ugyanaz az íze mint a macikávénak :)

Én is szerettem első lenni, Bencével el is vannak téve a az indexes táblik kinyomtatva :)
De többet én tuti nem leszek.... Legalábbis 10 évig :) Addig lehet meggondolom magam...

Zsu
Előzmény: Gonoszka2 (434)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 434

jjjjjja méhtevékenység kapcsán én azt hittem az a jó, és az jelent valami történést, ha magasan fent van....

nem volt fent hosszan, 30-40 alá nem nagyon ment, háromszor csúcsosodott ki 80-ig, és kétszer 100-ig..

Előzmény: Allia (432)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 433

óóóóóó mint boszorkány én már mindennel próbálkoztam, :-)

aszittem húsvét előtt jönne, hgoy addigra itthon legyünk, de nem...

aztán arra, hogy majd húsvét után, hogy ne sátoros ünnepen...

aztán arra gondoltam, hogy 28-án jön, pont anyuka szülinapja előtt 3 hónapppal, de nem...

aztán arra, hgoy olyankor amikor üresek a kórtermek többnyire, mint ma, de nem....

gondoltam hidegfrontra, melegfrontra, de semmi, em is tudom, remélem nem április 1-lesz :-))))))

Előzmény: Allia (432)
Allia Creative Commons License 2008.03.29 0 0 432
Gonoszka, nem mindenki szül 80-100-as méhtevékenységgel, van akinek 40-60. A lényeg a görbe tetejének a hossza, azaz meddig tart az összehúzódás. Persze reménykedtem, ahogy megláttam a neved, hogy azt írod, indultok, de ha nem, hát nem... valamire biztosan vár még ez a lányka. Mondjuk a nyári időszámításra, vagy másik csillagjegyre... Boszorkány vagy, neked tudnod kéne ezeket. :-)))
Előzmény: Gonoszka2 (431)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!