NNa, akkor elkezdtem faxolni. Most adott hangot.
Néhány infó, hogy könnyebb legyen összerakni:
1. Nem minden oldal van lemásolva (van a könyvben életrajz meg ilyenek, ezeket nem másoltam le), tehát ne lepődj meg.
2. Mivel kétoldalasra másoltam, most elég foghíjas lesz, de igyekszem leküldeni a másik oldalukat is még most. Sőőőt, küldök annyit, amennyire lesz idő, jó? Csak tömd a papírt.
3. A bal felső sarokban beszámoztam, hogy lásd, minden oldal lement-e. Első körben 10 oldalt küldök.
Sziasztok, lánykák!
Ma sajna nem tudok itt lenni, és a talin sem lehetek, mert éppen itt ül a világ legszebb babója az ölemben, a barátnőmé, a mai napot nálam töltik. De a következő talit ki nem hagyom semmi pénzért! Nektek nagyon jó szórakozást kívánok!!!!! Pusszancs!
De jójám!
Küldd nyugodtan, igaz, hogy 4-en vagyunk az irodában, de már megszokták a flúgjaimat....)))
Hónapok óta csak babás cuccokat nyomtatok a netről. Utónévkönyv, egészséges étkezés stb.
Dekááááár Verocs! :-((( DE MAJD augusztusban! :-))) Átadjuk jókívánságaidat! :-)) Okééé, Andorrka, akkor fax. Napi kb. 10 oldalt küldök, jó? Bármikor küldhetem (nem baj, ha látja más a cégnél, vagy nem látja?) Akkor már küldeném is az első adagot, ha aszondod, hogy jóóó.
Sajnos nem tudok menni:(Most derült ki 100%-ra:(Jó talizást Nektek,és puszilok Mindenkit:)Remélem augusztusban tényleg összejön a tali,és akkor megismerhetem Zsitet,Andorrkát és Kiskiflit is:)))Allyt és a babáját is puszilom:)
Nekem király lenne a fax!:))))
Számom: 94/512-135
ha esetleg át tudnád küldeni, hu de jó lenne!
Ez a méhet erősíti, vagy a hüvelyizmokat is? Még nagyobb öröm lenne a bébiprodzsekt!:)))))
V1, az Oktogonon a Meki előtt. Azt messziről meglátod. Tegnap azt is kérdezte vki, hogy mié nem megyünk be egyből az étterembe. Nem tudom, végülis miben maradtatok, hogy akkor meki előtt vagy az étteremben. De megvan neked a mob.tel.számom, legfeljebb felhívsz. Hmmmm?
Andorrka, ha neked is jó faxon, akkor úgy küldeném (mer fénymás nem nagyon lehetséges). Hmmm? Ha okés, küldj faxszámot, ha nem, akkor kitalálunk vmi mást. Jó?
Na, az előbb kidobott a rendszer...:(
Szóval tök jó lenne, ha el tudnád küldeni, édesdrága Szísell, azt a tornát!
Éjjel nappal csinálnám és beszámolnék az eredményekről:))
Sajna, megint volt valami barnás izém, de inkább már rózsaszínes, de szerencsére elég kevés, úgyhogy eldöntöttem, ezen már tényleg nem görcsölök...
Amúgy mensi meg sehol.:(
Óóóóóóóó, a kutyafáját!!!!! OTTHON HAGYTAM A FÉNYKÉPEZŐGÉPEMET!!!! Ha valaki még tud hozni, hozzon! Zsit miatt, hogy ő is rajta legyen máááá. Jó? Majd küldök sms-t Pedrusnak is, hátha ő még hazamegy masziból vagy valami.
NEEEEM! Az Oktogonnál lesz a tali!!!! Kiflike, akkor várom az üzidet. A cégnél nem ciki a fax, mondom, hogy itt van mellettem, úgyhogy nem láttya senki, hogy mit kűűűdök. Szivesen egyébként!! :-))
Ok ! Akkor majd priviben megadom az otthoni fax számot (csak elöbb veszek bele papírt mert éppen kifogyott), mert ami itt az irodában van, az amerikai vonal, a magyar meg csak máshol van. Szólok ha megvan a papír és küldheted. Nagyon köszönöm a segítséget. De ha a cégnél ciki a fax, jöhet levélben is. Majd a címem is megadom. Én 6-kor kelek minden nap és 8-ra járok. És imádok aludni, de sokat ám, de erren nincs lehetőségem.
Megint nem frissülök :-( Szépszem mindenkit puszil, sajnos talira nem tud jönni. Én is lelépek lassan. csak tudnám hol a pontos randi? Mindegy, majd hívom Pedrust! Puszka, aki nem lesz ott annak NAGYON JÓ HÉTVÉGÉT!!!!!
Persze, de úgy is jó, hogy faxon küldöm, csak részletekben, pl. mindennap 10 oldalt. Hmmmm? Mitszólsz? (Csak amiatt, hogy elég kicsi a cég, és nem nagyon tudok sokat fénymásolni saaaaajnos). De a fax jól megoldható, mellettem van. Ha okés, akkor küldj mailt a faxszámoddal. Meg a rendes neveddel, hogy rá tudjam majd írni, hogy kinek szól. :-)) Mert csak a keresztnevedet tudom!
Én 8-ra járok, de 5-kor kelek. Ha a drága férjem délelőttös (mint ezen a héten is), akkor 4.10-kor... :-(((( És 10 előtt nem nagyon fexek le, úgyhogy olyan 5-6 órákat alszom... Egyébként nem is ezzel van a baj, hanem az ELFELEJTÉSSEL... De nagyon igyekezni fogok ám!!! Köv. mensitől mérek. (remélem csak egy év múlva... hihi)
Ha mailben nem tudod elküldeni, elküldenéd esetleg postán ? Ha sok oldal akkor a fax se jó megoldás. Nagyon érdekelne, de nem sűrgős. Már két óra, még 3 órát dolgozom és mehetek haza.
Én arra gondoltam,ha majd bebabásodik valaki,.aki csinálja:)Anyó múlt hónapban meghozta vele ha jól tudom,mert késett Neki.Vagy az első baba előtt is csinálta?
Mi az a fórum fölött, hogy: Fórum TALI - Ez következik????? Képzeljétek, kaptunk egy levelet a Ráday utcából... Csak nem Pedrus küttte? Hihihi! :-) Ő bizti nem, mert masziztat! :-) Dejóneki, úúúúúúgy irigylem!