Andorka, köszi az infókat. Tök jó lehet, szerintem tutira hasznos.
Ecsv, küldök Neked sok puszikát: *****************, hogy kicsit jobb kedved legyen. Mit csináltok hétvégén? Apa nem tudna feldobni egy kicsit?
Veruska: ha nem lesz állati nagy hőség, sütök valamit. Végülis hányan leszünk? És ez a hely, amit lerajzoltál, a Ti házatok, vagy a telek, amiről beszéltél?
Akkor még röppentek a biztonság kedvéért gólyát is Feléd. Hess! Hess!:)))))
Nos, az Aviva torna segít, 1. ha nem jön meg a mensid és nem vagy babás 2. ha megjön a mensid, de nagyon fájdalmas 3. erősíti a méhedet, ugye ez azoknak nagyon jó, akik már vetéltek 4. Segít azoknak is, akiknek van túlsúlyuk, de nem azért, mert nagyon sokat esznek 5. Tök jó a meddőség ellen is 6. Szexéletet is jobbítja!:)))
Célzatosan ezeket a női izmokat mozgatja meg, hőt termelünk a gyakorlatok révén odabenn, ezáltal a hormonjaink helyrejönnek.:))
Én kipróbálom, veszteni nem veszthetek semmit.
De tudom, csak siettem. :-)) Pedrus, ne nagyon hozzatok semmit, báááár, a süti, ha te csinálod, akkor jöhet! De nem fontos ám, tééényleg. Olyan rossz, hogy nem látni a fórum szövegét is, mindig csomó mindent elfelejtek leírni, amit akarok. Vero, ment a második 8 lap, de most szkennelnem kell. Nem tudom, meddig tart majd, igyekszem utána gyorsan még küldeni a többit. Ha nem sikerül, akkor hétfőn, és majd üzenek előtte, hogy mehet-e jó?
Mostanában ilyen depis,sírós hangulatom van.Tegnap az vidított fel,hogy talizhatok Veletek,erre még az sem jön össze.Mint semmi mostanában:(((Na de nem siránkozom...:(
Ecsv drága, mi lenne, ha nem szomiznál előre??? Ne mondogasd, hogy úgyis meg fog, mert csak szar lesz a kedved.
Amúgy nem érzek ám semmi különöset. Folyton azt mondogatom magamnak, hogy ha terhes lennék, tutira éreznék valamit, valami icipicit furcsát, vagy mittudomén. NA? téma mára lezárva, szóljatok rám, ha újra erről beszélnék plíííz.
Én is úúúúúúgy mentem volna!Most olyan szomi vagyok:((((Na meg persze kezdődik az idegbaj,hogy megjön csütörtökön,vagy nem:((((És persze én biztos vagyok benne,hogy meg fog......
Pedruska,XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
De jóóóó lenne:)Én úúúúúúgy szorítok Neked:)
nem, nem kérdeztem rá. Ő kérdezte, hogy mikor kéne megjönnie, mondtam, hogy hétfőn, esetleg kedden (ha nem késik). Nem mondott mást. Na, mindegy, jövő héten kiderül. Nem filózok ezen többet.
Hú, Pedruska, ez nagyon szuper lenne!:))))
Biztos nem a semmiért gratulált a maszinéni. A rózsaszínes izé meg lehet beágyazódási vérzés is!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
De izgi lenne, ha pont bejönne! Engem meg nyaggat egy kolléganőm, hogy segítsek neki a munkájában!!! Mikor az enyémmel sem végzek... Szörnyű, komolyan, ami itt van mostanábam. Ráadásul a csaj elég lógós, főleg újabban... Nna, V1, már kezdtem küldeni! Remélem megkapod!
Pedrus, veled szívesen ülnék dutyiban! :-)) Majd holnap kitárgyaljuk! :-)) Igenn, lányok, mi holnap is talizunk ám! Nem bírtam ki, hogy ne mondjam el. Alig várom. :-))
Hát, nemtom. Először naggyon reménykedtem, de már lehiggadtam és nem merek. Ha nem jön meg tényleg, akkor jövő csütörtökön fogok, mert ugye a pénteki évfordulóra kéne a kétcsíkos :-))
JAJISTENEM PEDRUS, ollllyan jóóóó lenne! De most már ki kell várnod ezt az egy hetet, jövő hétre várod, és ha késik, csak utána tesztelj. Én reménykedek nagyon, ez a rózsaszín izé nagyon biztatóóóó! :-))
És melyik e-címemre? Merthogy 3 van.... ?? :-)) Andorrka, a 4. adag végén van egy üres lap, ne lepődj meg. Küldöm a következőt, ez már csak 4 lap, a 6. adag szintén 4, és már vége is.
Helló Lányok! Masziból vissza. Érdekes dolgok történtek. A maszinénim a szokásosnál sokkal többet körözött a pocim felett. Gyanús volt nagyon. Aztán amikor eljöttem, azt mondta: gratulálok. Kérdezem meglepetten: mihez???? Erre azt mondta, hogy hát ahhoz, hogy ilyen jól vagy. (lehet, hogy csak én kombinálom bele, de mi van, ha babás vagyok és ő már tuggya?????)
Amíg távol voltam:
meglepődtem nagyon, hogy ennyit írtatok. Vissza kellett lépnem egy oldalt :-))
Seashell drága, együtt fogunk ülni asszem. Én Jónás bácsi kenyerét veszem el, Te meg a könyvkiadókét :-)) Ja, és a céges telefonszámláról ne is beszéljünk... :-))
Ecsv, pedig már kezdtem reménykedni, hogy mégis jössz :-((