Égés(?)lett a vége: nagydöntő, útközben lenyomták a címvédőt és az MVP csapatát. majd a döntőn Payton élete legrosszabbját hozta, Karl lesérült, a csapatmorál sehol nem volt.
ezzel a MIA-val "csak" nagydöntőzni nem lenne égés szvsz.
Hú, de rég jártam itt, annyira, hogy már poros lett ettől a kijelzőm is :D . Inkább az nba1.hu-n szoktam bóklászni, de látom itt is zajlik az élet. Ha ellátogattok az én oldalamra, feltettem még jó pár vidit, és kicsit át is alakult az összképe. Csak tájékoztató témájunak írtam! Aki esetleg elfelejtette: www.g-portal.hu/nba-fans Várok mindenkit szeretettel! Ja, múlt héten voltam egy kosártáborba, és ilyen mezt kaptam:
Jó, nem? Egy kedves régi amerikai edzőmtől kaptam. Majd ezzel én is 40 pont felett szórok majd meccsenként! :)
Pg - J-Will Sg - Wade SF - Posey PF - Walker C - Shaq
sztem Walker telitalálat ebbe a csapatba, mivel tud dobni, így amíg szépen Shaq daddyt lekettőzik szépen ő bevágja a lasztit a kosárba. J-Will mindig a kedvenc irányítóim egyike volt a mai mezőnybe, neki is jól fog menni idén, hisz egy ilyen csapatot nem lesz nehéz irányítgatni. Azon se lepődnék meg ha 10 apg átlagot produkálna.
aztán, hogy a Spurs ellen mire mennek az jó kérdés.
Bocsi! Valaki magyarázza már el nekem, hogy egyik évről a másikra hogy lehet így megerősíteni csapatot? Honnan van ennyi lóvé? Jó tudom lejártszerződés meg fizetési sapka..... De vki röviden mondja már el nekem...újonc vagyok még:D
"a Miami Heathez szerződött Antoine Walker, a liga egyik legjobbnak tartott csatára"
Asszem kapásból felsorolok 15 nála sokkal jobb és sokkal jobbnak is tartott "csatárt".
Szerinted a liga egyik legjobbnak tartott (ki tartja annak?) csatárát le lehet igazolni 6 milláért évente? Szerinted a legjobbnak tartott csatár cserél csapatot egy idényben háromszor? Megjárta már Tolnát-Baranyát ez a szerencsétlen "legjobbnak tartott". Muhaha. Én mondjuk jobban örülnék ha a Wolves leigazolná mondjuk Udonis Haslemet, mintha Walker jönne hozzánk.
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének legtöbb játékosát és csapatát érintő csere keretében a Miami Heathez szerződött Antoine Walker, a liga egyik legjobbnak tartott csatára. Az üzlet öt együttest és 13 kosarast mozgatott meg. Ennek keretében a néhány órával korábban Shaquille O,Nealt 100 millió dollárért további öt évre magához "láncoló" Heat a Boston Celticstől Walker, a Memphis Grizzliestől az irányító Jason Williams, a bedobó Andre Emmett és a csatár James Posey, valamint a New Orleans Hornetstől az idei amatőr játékosbörze (draft) első körében választott spanyol Roberto Duenas játékjogát szerezte meg. Az idén a Keleti-főcsoport fináléjáig jutott floridai csapattól Eddie Jones a Memphishez, Rasual Buttler a New Orleanshoz, Qyntel Woods és Albert Mirales pedig a Bostonhoz távozott. A Celtics a két játékos mellett két második körös draftjogot is kapott a Miamitól. A bostoni csapathoz még Curtis Brochardt érkezett a Utah Jazztől, amely Greg Ostertagot szerezte meg a Memphistől, de Kirk Snydert küldte New Orleansba, valamint Raul Lopezt Memphisbe.
Hát, azért annyira nem rossz coach (de igen!), alapszakaszban nagyrészt KG miatt 50-55 meccseket nyert, aztán 7 egymást követő évben a PO első körében viszlát. Nem bírja a PO feszültséget. Egyszer eljutottunk a WCF-be, az különleges év volt. Mindegy, ne aggódj, sokkal jobb a csapatotok, mint a mienk, sztem nagy harc lesz keleten a döntőért.
Amúgy nem bizti, hogy jól járt a Heat: Shaq és Walker is 50%-kal dobja a büntetőket. Márpedig azok nagyon nagyon fontosak a végjátékban. Amúgy sem Walker, sem Williams, sem pedig Posey nem túl jó dobók és Posey kivételével nem is túl jó védők. Walker kifejezetten visszahúzza a többieket szerintem.
Szerintem a Boston járt legjobban a cserében, pláne, hogy úgy hallottam, hogy megkapták még Earl Watsont is.
jaj azért valami jót is ír6tál volna róla legalább nem túl bíztató, akkor gondolom azt is hagyja majd h Sheed is kintről dobáljon... és akkor alapszakaszban h nyer sok meccset? és mért volt bent olyan sokx egymásután a po-ban a wolves?pusztán KG miatt?
According to the Arizona Republic, Suns restricted free agent swingman Joe Johnson is Atlanta-bound. The Hawks will reportedly send Boris Diaw and two future first-rounders in a sign-and-trade deal to acquire the 24 year old. This comes after published reports indicated Johnson asked Phoenix not to match a five-year offer from Atlanta, prompting the Suns to explore trade possibilities with the Hawks.
ezt magyarázza el nekem valaki, hogy mé jó...
"Johnson asked Phoenix not to match a five-year offer from Atlanta"
bazdmeg, Jasikevicius a Pacersben... nemár, most kénytelen vagyok nekik is szurkolni:(((
Artest remélem sürgősen összekapja magát, mer tököm teli lesz vele, ha megint csinál valami faszságot, aztán ezért ugrik a Pacers, és ezzel Saru szezonja...
Hát először is imádja a zone defense-t. De olyan szinten, hogy a Seattle meg a Phoenix ellen is azt játszotta! A meccs kb. 3/4-ben zone és amikor már brutálisan szétdobtak minket kívülről és mindenki üvöltött, hogy man-to-man, akkor hajlandó volt átállni emberre.
Imád kisemberekkel játszani. Ilyen lineuppal nyomtuk: Hudson-Cassell-Hoiberg-Wally-KG. Az ellenfél meg nyomatta a 7 láb magas PF-eket Wally ellen. Sanszos... Amúgy meg egyáltalán nem tud cserélni. Valamit kitalál a meccs előtt aztán az lesz. Semmi improvizáció vagy alkalmazkodás a másik csapat taktikájához vagy csere során mismatch-eket kihasználni.
Nagyon jumpshooting csapatot csinált a Wolvesból. Ez nem csak az ő hibája, mert ilyenek a playerek, de igazából elég kevés betörés volt a csapatban, körbepassz aztán vki eldobja.
Nem vette rá KG-t, hogy a palánk alatt játsszon többet. Pedig ez fontos lett volna. KG folyton fade-awayeket meg turnaroundokat dobál, pedig a palánk alatt kéne játszania.
Túlságosan player's coach, egyáltalán nem olyan, mint Brown. Brown elküldött mindenkit a k. anyjába, aki rosszul játszott, a sztárjait is leültette. Flip nem merte leültetni Spree-t, aki tavaly valami iszonyatosan szarul játszott egész szezonban. Pedig ott volt Wally aki sokkal jobb volt nála, csak éppen Spree volt a "sztárjátékos". És ha a sztárok nyávognak, akkor Flip azt csinálja, amit akarnak. Semmi karakter nincs a fickóban.
Flipnek a legvastagabb a playbookja az egész ligában. Több száz különböző play van benne, amit az új játékosok - és a régiek közül a butábbak - nem tudnak megtanulni. Aztán mindenki össze-vissza szaladgál meccsen vagy csak áll egy helyben és nem tudja mit kell csinálnia. Flip soha nem hív egy egyszerű pick and rollt vagy isolationt, mindig valami halál bonyolult szart kell hívnia. Tavaly egyszer egy fontos meccsen a 4. negyedben Flip hívott valami nagyon bonyolult playt, mire Sam-I-am megbeszélte a játékosokkal, hogy akkor most játszunk egy egyszerű inside-outot és kész. Azt játszották, amit Sam mondott és nyertek is.
Alapszakaszban tud sok meccset nyerni, playoffban szar. Márpedig nektek az kell sztem.
Komolyan mondom: Flip Saunders - Good Riddance! Remélem nálatok jobb lesz, mint nálunk, de nem véletlenül rúgtuk ki ennyi idő után. Casey-ről nem tudunk semmit, de a várakozások nagyok. Aztán lehet, hogy ő is repül, de ő tényleg a defense-t erőlteti, Saunders meg nem annyira.
Hát, remélem ennyi elég, azért ne csüggedj. Talán továbbjuttok az első fordulóból... ;)
+látjuk. Néha a részek összege nem egyenlő az egész értékével. Kíváncsi leszek mit fog egymással kezdeni RJ és VC... A Nets playoff-csapat lesz, de sztem a Pistons-Heat-Pacers szintet nem éri el. Bár, Saunders fele olyan edző sincs, mint Brown...