"Vele kapcsolatban egyébként felröppentek azok a hírek, hogy átmegy az FTC-be. Erről hallottatok valamit? Már itt a Dk-ban is beszélték a fradisták."
A fradisták topikjában én is olvastam róla, de máshol nem hallottam. Fülöp Feri a legutóbbi online interjúban azt mondta, több MTK játékos nem megy át a Fradiba.
A sérültekre visszatérve: főleg az érdekelne, hogy a csatárok hogy vannak (pl. Silva gyógyulgat-e már), mert a Fradi ellen mindenképpen szükség lenne egy igazi góllövőre.
Hajrá MTK!
u.i.: Ha teheted, nézd a mai BL-meccset a Sport1-en, biztos nagy derbi lesz! :)
"A mérkőzésprémiumként kapott pénzt győzelem és döntetlen esetén vehetik kézhez a játékosok"
Gondolom nem azonos mértékű a prémium a 3 pont és az 1 pont esetében. Nem ártott volna ezt jobban kifejteni, mert akkor eloszlathattak volna egy kételyt, amiből más bizonytalanság is eredhet.
Az NS mai számának 1 cikke a premizálásról szól, íme a minket érintő rész:
"Fülöp Ferenc, a második helyen álló MTK Hungária igazgatója sem óhajtott pontos összegekről beszámolni, azt azonban megtudtuk tőle, hogy a futballisták jövedelmének jelentős része a mérkőzésprémiumból és a szezon végi teljesítményösztönzőből tevődik össze. A mérkőzésprémiumként kapott pénzt győzelem és döntetlen esetén vehetik kézhez a játékosok, míg a jelentősebb összeg akkor üti Illés Béláék markát, ha az MTK nemzetközi szereplést érő helyen végez (miután a múlt nyáron a harmadik helyen zártak a kék-fehérek, a futballisták egyetlen fillért sem kaptak). A teljesítményösztönzés rendszere egyébként egyénre szabott, s a legnagyobb summát azok kapják, akik a meccsek hatvan, hetven százalékán pályára lépnek. Fülöp Ferenc nem árult el titkot, amikor azt mondta: milliós nagyságrendű összegekről van szó. Ekképp sejtetni engedte, az MTK-ban megéri jól teljesíteni. Az elöljáró mindenesetre hozzátette: amennyiben a csapat bajnoki címet nyer, a labdarúgók megérdemlik az ilyen nagyságrendű javadalmazást."
Bár idegenben játszik az MTK, mégis lesz kupameccs a Hidegkuti-stadionban.
Horváth Béla, a DVSC technikai-vezetője a tegnapi időpontegyeztető tárgyaláson arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a DVSC-MTK kupaelődöntő április 15-én kedden, 18 órakor kezdődik az Oláh Gábor utcai stadionban.
A másik ágon a BKV-Előre az FTC-t fogadja, a találkozóra április 16-án kerül sor - 18 órai kezdettel - a Hidegkuti-stadionban.
Jegyek az örökrangadóra
A rájátszás első fordulójában az FTC a második helyen álló MTK-t fogadja.
Az örökrangadóra a jegyárusítás kedden 11 órakor kezdődik a stadion elővételi pénztáraiban. A belépők ára az alapszakaszhoz képest nem változik, a legdrágább jegy 1600, a legolcsóbb 400 forintba kerül. A pénztárak mindennap 17 óráig tartanak nyitva.
A Ferencváros jegyárai az MTK elleni mérkőzésre:
A-kategóriás jegyek: 1600 forint
B-kategóriás jegyek: 1100 forint
C-kategóriás jegyek: 680 forint
Nyugdíjas jegy: 400 forint
(forrás:www.ftc.hu)
Azt hiszem arra büszkék lehetünk, hogy az MTK-ban tanulnivágyó sportolók vannak. Van egy jogi dokorunk (Füzi), úgy tűnik szintén lesz egy jogi doktorunk (Zava) és a többiek is a tanult futballisták közé tartoznak, és nem egy játékosunk tervezi a főiskolai/egyetemi tanulmányait. Szerintem ebben a kategóriában toronymagasan vezetjük a tabellát.
"A tobbi csapat meg tegyen arrol,hogy a ket csapat ne az elso ket helyen legyen."
Nagyon igazad van. Nemrég én is erről beszélgettem a haverokkal, hogy tessék, itt a lehetőség, akinek nem tetszik, elég ha megver mindenkit a 2 első csapaton kívül, és máris beleköp a levesbe. Mint tavaly a Zete (ha az is egyáltalán bunda volt).
Csak egyszerűbb a mögöttünk lévő csapatoknak morgolódni, elégedetlenkedni, különböző indokokat találni, aminek egyébként semmi köze sincs az eredménytelenségükhöz.
A tabella azt mutatja, hogy a 2 legjobb csapat jelenleg itthon az MTK és a Fradi. Itt a lehetőség május végéig, meg lehet cáfolni!
Szerintem itt mindenki tisztában van azzal, hogy nem a szándékos pontleadással van a gond, hanem a motíváltsággal, ami nem is biztos, hogy összefüggésben van a bundával. Legalábbis én jóhiszemű vagyok.
Megegyezhetünk abban, hogy a Dunaferr jól játszott, megérdemelte az 1 pontot, csak zárjuk már le az ügyet! :)