Jó reggelt! Hogy telt a hétvége? Én most először végre-végre napoztam egy picit. Olyan jó volt a tali! Máskor is legyen!!!!!!!!! - És még egyszer köszönöm szépen a köszöntést.
Az esküvő nagyon szuper volt, rettentő jól éreztük magunkat. Csak még nem sikerült kipihennem a bulizás fáradalmait, mert hát a tegnapi napunk végig utazással telt, és hát a szombat éjszaka nem sokat aludtunk :))))
Ha majd meglesz az aug. időpont, nehogy elfelejtsetek ám nekem szólni!:))
Most naggggyon elfoglalt leszek, mert jövő pénteken utazunk és viszonylag rendben kellene itthagynom az íróasztalomat.
Szia Csokicica! Hétvégénk nekünk is elég jó volt, péntek este szalonnasütés az egyik kolléganőméknél, szombat-vasárnap meló a birtokon, vasárnap este meg apósom és párom névnapja.:))
Ecsv én is nagyon sajnáltam, hogy nem tudtál jönni, de természetesen én is nagyon remélem, hogy augusztusban lesz majd tali, remélhetőleg hétvégén, hogy a többiek is el tudjanak jönni, akik nem pestiek :)))))))))
szija Zsit! Látom, szerencsésen hazaértetek :-)) Milyen volt az esküvő?
Ecsv, eddig nem kaptam mailt Tőled. De lesem és válaszolok is persze.
Hétvége nekünk szuper volt. Szombaton kicsi takarítás, ebéd után alvás (fél 2-től fél 6-ig sikerült... :-)) Aztán Veruséknál szalonna és pácolt husika sütés. Nagyon jóóóóó volt :-) Vasárnap délelőtt mozi, délután a Kedves barátainál videózás. Szóval jó sok program volt :-))
Mer' ugye, amíg nincs mensi, addig nincs szex minálunk.:(
Úgyhogy lesem minden reggel, mint a fene.
Aztán még két hónap és szept. 23-ától mi is elkezdjük a prodzsektet. (Jónás nap, ugye...)
Veróka, Neked is XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!
Izgalmas hét elé nézünk!:))))
Válaszolt a netdoki, és aszonta, hogy nem baj, ha a küret után nincs pém. Ez normális. Úgyhogy egy kicsit lehiggadtam. Ma reggel is csak 36,5 volt a hőm, pedig elvileg 1 hét múlva meg kellene jönnie, ha jól műkszik mindenem.
Ugye, akkor is van mensi, ha nincs pé? Andorka lüke.
Szasztok! Szép jó reggelt mindekinek! Hát sajna visszajöttünk, pedig nagyon élveztem egy kicsit otthon lenni. És nagyon szépen köszönöm a talit is, olyan jó volt találkozni veletek egy kicsit :)))))
Pedrus, ezúton én is XXXXXXXXXXXXXXXXX :))))))
Akkor ezer XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!:)
Nem baj, Kispedrus, megosztozunk mi azon a 600. helyen!
Tök jó, hogy tudtok talizni...:)
Szia Anyóka! Olyan jó hogy Te is itt vagy!:)))
Tényleg rossz a számozás.
Sziasztok!
Andorrka,nekem csak csütörtökön nem kell megjönnie,így én még nem tudok semmit sem mondani.
Bocs,ha hézagos vagyok,de állati a hajtás ma megint:(
Jó hírem? Hát, még nem jött meg. Mondhatni semmi jele, de a másik irányba sem érzek semmit. Szóval nemtom mi lesz. Ha csütörtökig nem jön meg, akkor teszt, előbb nem.