Épp most voltam Cure koncerten, itt Párizsban. Kb. 100-an voltunk, és én pont a Cure előtt tudtam elhelyezkedni. Még a koncert előtt, láttam az együttes tagjait, és Perry-nek tudtam adni egy mackót és egy levelet, amelyben benne volt az e-mail címem. Perry később írt, és megköszönte az ajándékot, és remélte hogy jól éreztem magam a koncerten. Annyira boldog vagyok. A koncert után sikerült az együttesből találkoznom Roberttel, Rogerrel, és Simonnal. Készítettem fényképet is, megkérdeztem Robertet lehet-e, erre ő a testőr kezébe nyomta a kamerát, és Rogerrel és Simonnal is készült fotó-bár Simon bemozdult, ezért ez a fotó nem lett jó. Kértem aláírást is. Robert azt mondta, reméli hogy tetszett nekem az este, egyszerűen nagyon nagyon nagyon boldog vagyok. Simon úgy néz ki mint egy fiatal férfi ezzel az új rövid hajával, egyszerűen gyönyörű. Mielőtt elváltunk Robert elmondta hogy remélhetőleg a nyáron találkozunk majd, mert adnak fesztiválokon koncertet-Torhoutot és Roskilde-t említette.
Nagyon boldog vagyok…Nemrég felhívtam a hotelt, ahol a Cure megszállt, és megkérdeztem: „a Cure a hotelben van?” A portás annyit mondott: ” nem, ma a Cure nem tartózkodik a hotelben.” Már alig várom, hogy nyáron újra találkozzam velük. Mindannyian nagyon nagyon kedvesek.
nos:
1. én is szeretem a sötét zenéket, mégsem nézi ki belőlem senki, mivelhogy semmi külső jele (mondjuk vannak fekete ruháim, de sötétkék még több :)) + a punk zenéket is bírom, mégsincs 5 kiló zselével belőtt kakastaréjom, hupizöld színű hajam, szétlyuggatott testem, stb. :P
2. alapjában véve optimista vagyok...olyan optimista, aki mindig magánál hordja az esernyőjét :) a depresszió nálam magától jön, s nem a zenétől; amilyen a kedv, olyan a zene
3. és nem ítélek el senkit, mer úgy néz ki, ahogy..
Szivesen beirom,de azt hiszem Snakepit frászt fog kapni ha elolvassa:)
Bordó selyem kombiné,fekete csipke bugyi.Smink nélkül.Hajam sosem volt tupirozva,mert nincs az a God,aminek a kedvéért órákig fésülném ki a hosszú hajamat.
Egyébként ruhatáram 99%-a fekete.Nem a Kjúros mivoltom miatt,hanem mert szeretem.Ja és az ember mind1 mibe jár!A lényeg,hogy Önmaga legyen!Vállalja az érzéseit,az egyéniségét!
depresszió?!Köszönöm jól van,kéz a kézben szoktunk néha járni,de a legjobb módszer egy gyerköc rá!Úgyanis ha megvan a gyerköc iszonyú kevés időd marad saját magadra.Örülsz ha élsz és nem ám depizni!levegőt venni szeretnél inkább.Elbújni kicsit és egyedül lenni.
okézsoké örülök h kezdünk feliratkozni a börzsönytúrára mégha a szép yloz visz is ajándékot meg nemis a mátyáskirájnak úgymond.
én most kicsi kék-fehér kockás bogszeralsóban (lsd "mesztelenül" by yloz éljen a részleges teljes hasonulás) a kockák 5x3 mm-esek szal nem igazi kockák és rajtam van az alvóspólóm is és nem vagyok kifestve. ezentúl mindenki írjabe h miben ír be na!! alles klar?
ésszerintetek az állatok is depressziósak néha? pl mijjen színű egy depressziós kaméleon?? nem karma-kaméleon csak a sima. hm?
mindig fehér ruhát viselek. de a szigetre mesztelenül (vagy nesztelenül) megyek, hogy még véletlenül se nézzenek cúrosnak. és elítélem ezt a depresszió dolgot, mindenki legyen boldog!!!
Köszi, most viccelsz? Könyvet ne írjak a gondolataimról. „sötét gondolatok cure-módra”?:)
Miért néz ki hülyén egy grufti egy átlagos napon? a vádli közepéig felhúzott zokni, sortba tűrt pólóval nem néz ki hülyén? Totál nem zavar, ha valaki csak a szigetre öltözik be nosztalgia-érzés miatt. Nem várhatjuk el egy vezérigazgatótól, hogy robert-ként öltözködjön és tupírhajjal menjen tárgyalásra.:)) ha fekete csipkeblúzban járkálok az utcán bakanccsal, akkor az gáz?
mindenkitől kérdezem!!:
mitől lesz valaki depresszív? a cure-zenétől? vagy az hallgat cure-t, aki eleve depresszív? hat-e a zene a gondolkodásra? ha valaki boldog és életvidám, a sok joy division hallgatástól lehet-e életunt?
én is abszolúte imádom a setét hangulatú-depis zenekarokat, de külsőre semmi de semmi jelét nem adom ennek, sosem jutott eszembe, hogy "úgy" öltözködjek.
de ha már szóba került, rakjuk már össze az 1000%-os kjúros imidzsű mad-for-it rajongó külsejét, cipőtől a hajig.
szóval jöttök.
akkor jó.valószínű én is ott leszek.
ez a fekete doloszép-szép meg csipke meg minden de nálam csak koncertre.utcán az emberek nagytöbbsége mint hülyére néz.
amúgy meg én inkább adlire szavazok.
különböző dilis cuccokat felaggatni magadra.
real madrid?wow.én is nagyon szeretem őket.csak azt nem hogy afiúk nem tudják leképzelni hogy egy lány is nézhet meccset úgy hogy még ráadásnak tudja is kiről van szó!:)
tegnap miért vették le figot?azt nem értettem.jó nem valami jól játszott.nem volt formában de miért pont őt?
lehet már kitárgyaltátok de ugyi sokan jövünk szigetre?
REMÉLEM IGEN!:):)
gallup:ez az annyian leszünk mint viktor nagyon jó.:):)
puszzzzzssssszzzz
molko
Oké :-)))
Rajtam Real Madrid mez van, mert a csapat rajongója vagyok és tegnap megnyerte a Bajnokok Ligáját. A gatya homokszínű, vajszínű vagy drapp, ami tetszik, quiksilver, vászonanyag. Ehhez sportlábbeli dukál, mert a martens baromira nem passzol.
Akkor ez most nem sötét és pesszimista, mert a belső világom jelenleg vidám. Attól még lehet cure rajongó???
Én vagyok a legkülönösebb állatfajta, mert semmilyen darkos életérzés nincs bennem (persze azért valamennyinek kell lennie, ha annyira átérzem mondjuk a Figurehead-et), öltözni meg soha nem öltözöm úgy (a fekete spec. rosszul is áll szerintem). Én koncerten is ingben-gatyában leszek, mint az utcán.
(koncert előtti program: Szigi101 megverése... :-)))))))))) )
Én tíz éve hallgatok Cure-t, Siouxsie-t, Joy Division-t, Sisterst etc. Ennek ellenére idén először, a farsangi bulin kértem meg egy stylist havernőmet, aki Magyarországon a channel sminkese, hogy ugyan fessen már ki. Elé raktam egy Robert képet, aztán go! Az eredménnyel baromi elégedett voltam, remekül éreztem magam, persze az egész a buli miatt volt.
Szerintem ma már elmúlt az ún. "divatcure". Régen jobban jellemző volt, hogy legtöbben a nekik tetsző image miatt mázolták ki magukat, de az együttes ideológiáját, üzenetértékét képtelenek voltak felfogni. Eljátszották a nagyhalált, jólesően, baromi nagyon szenvedtek, majd évekkel később az egészet egy sarokba dobták és megjelentek valami house/techno bulin narancssárga kabátban, mert a trend ezt követelte. Mára sokat csökkent a cure a hallgatók létszáma, aki viszont megmaradt, arra tényleg nem lehet a divat matricát ragasztani.
Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy nosztalgiából, a régi szép emlékek miatt számos egykori fan tiszteletét teszi majd a szigeten.
"én feketében járok, nem csak azért mert cure-os vagyok, hanem mert az tetszik és jól áll. a belső világom, a gondolataim sötétek és pesszimisták."
ha nem haragszol elmentettem wördbe. írjál még ijjeneket léci ha lehet vagy eszedbe jut hasonló. ne tartsd magadban a cure-érzést mint zseti!! :ß
és gyerünk a börzsönybe mi vasnap reggel indulunk és kész.
én nem járok feketében, de van egy fekete ojjan majdneming-szerű pólóm és több pulcsim valamint sötétkéket azt szeretem nagyon. ma barna volt rajtam meg sötétződ gatyesz. és rajtatok most mivvan srátzok?? teeeék leírni!
egy részével egyetértek, de pont azért léceltem le más topicról, mert nagyon elfajult ez a "hogy is kéne kinéznie egy normális embernek" szöveg. én feketében járok, nem csak azért mert cure-os vagyok, hanem mert az tetszik és jól áll. a belső világom, a gondolataim sötétek és pesszimisták. az már csak plussz, hogy cure-t és joy division-t hallgatok.
egyébként nem érdekel, ha valaki mindig úgy öltözik ahogy a kedvence. nem nézek le senkit azért, mert feketében jár és nem grufti, vagy cure-os, de nem jár feketében. morrissey mondta: "azért járok feketében, mert fekete a lelkem."
Tx, a női nem megvédéséért, sem időm, sem hangulatom nem volt leteremteni gallup barátunkat emiatt...
Hm, "kjúros lánynak", illetve "kjúros barátnőnek" spec engem is tituláltak már. De nem a kinézetem miatt, csak mert tudták rólam közeli ismerőseim, hogy sokat hallgatom. Egyébként elmenne mellettem mindahányatok az utcán anélkül, hogy észrevenné rajtam :)))
Persze koncerten túpiroztunk és arcrajzoltunk is, de ez nem a mindennapok:))
Spec 2 évvel ezelőtt a szigeten félig kékre festett hajjal mászkáltam ;o)) Mert a sziget, meg a bulik azért is vannak, hogy kicsit ne olyanok legyünk, mint a mindennapokban. Szerintem:))
Ennek ellenére látok utcán néha fiúkat és lányokat, akiken vélem felfedezni az apró jeleket. Hajviselet, ruha:)) S mosolygok olykor:)) És azt mondom magamban, talán ugyanazt a zenét szereti, és talán "Kjúros":))
Kifejezett gruftikat nem látni manapság, vagy ha igen, elképzelhető, hogy HIM rajongó vagy valami hasonló:))
Összefoglalva szerintem a cure érzés bennünk van:)) Nem külsőség, nem elsősorban az. Szerintem:))
Gallup: nagyon tetszett amit irtal (1721), az viszont nem jon be ahogy a `gyengebb nem'-rol ertekezel. Ha poen is, alti suli also tagozat. Egy: a lanyok nem definicio szerint vannak az amobak/barbiebabak szellemi szinjen ha ott is van nemelyik. Ketto: olvassak es irnak is a topicban es meglehet, hogy nem jon be nekik ez a vaker. Got it, man? Ha a te koreidben olyan csajeszok mozognak, akikrol igy kek irni, esetleg meg be is jon nekik, oszinten sajnallak. Respect.
A Szigeten lesz Ozric Tentacles is, ami JO. Gyertek ra. Space rock, a Korai Oromre szvsz hatassal kellett, hogy legyen.
Ja, vilagositson mer fel valaki, hogy mi az a `Cure lany'? Olyan fekete meg pokhalo van rajta meg full csipkekesztyu (szal grufti)? Vagy eleg, hogy szereti a Cure-t? Mindenkinek szive joga, nekem spec nem tetszik a jelmezverseny (egy bizonyos eletkor folott). Ki is leszek nezve a koncertrol, pedig a szamokat ismerem. Helyen van ez igy?
Robert is jokat derul rajta, hogy egyesek jobban hasonlitanak ra, mint sajat maga.
De most tenyleg, szvsz nem csak ugy lehet azonosulni egy zenevel (ugy is lehet persze, de attol miert lesz valaki `jobb rajongo'). Bocs, ha valakit megbantottam. Csak vicces amikor az antidivatbol divat lesz es az `egyeniseg' ugy nez ki mint 100 000 masik csak ez egy szukebb kor, mint a mainstream.
puszi /mrs!!/ cure lány.
mondani nem mondtam, de írtam hogy gyere át, ammán igaz.
szóval vannak új emberek ami nagyon jó. még a végén többen leszünk mint a Viktor nagygyűlésén.
sziasztok!
hát én úgymond új vagyok.
régóta irogatok csak nem ide,meg egy kis időre el is tűntem.a diakszigeten próbálom felhozni acure fórumot ahol gallup azt mondta jöjjek át.így ha befogadtok és elfogadtok,átjövök.
:):)
én is régóta szeretem a cure(4 éves korm óta.)szóval nem avgyok oyan öreg.
nem tom mit mondhatnék még.a többi rajtatok múlik.
tényleg jöttök a freeportba?
üdv.molko
sziasztok!hát én úgymond új vagyok.
régóta irogatok csak nem ide,meg egy kis időre el is tűntem.a diakszigeten próbálom felhozni acure fórumot ahol gallup azt mondta jöjjek át.így ha befogadtok és elfogadtok,átjövök.
:):)
én is régóta szeretem a cure(4 éves korm óta.)szóval nem avgyok oyan öreg.
nem tom mit mondhatnék még.a többi rajtatok múlik.
tényleg jöttök a freeportba?
üdv.molko