Ez nem titkolózás részemről, csupán nem tartom olyan nagy eseménynek. Ma pl. kiütöttem a 4*-os Véliát a bajnoki székből, de nekem is volt már négy csillagom, ezért nem egy nagy kunszt.
Amire én utazom - asszem' már írtam - az a hat csillagostól felfelé való küzdésben egy szoros küzdelem, esetleg egy döntetlen, vagy netán egy ponttal nyerés. Mindegyikre volt már példa, de valamivel többet szeretnék. :)
Én is hoztam egy döntést...most már nem játszok a labirintusban...nagyon unom a hülye kérdéseket (legfeljebb néha-néha, mondjuk havonta egyszer) a kupában meg a bajnokságokban részt veszek.
Én is fontos döntést hoztam. Kiengedem a pókot a kalitkából- ahol már 2. napja ül- mert annyira elijeszti az embereket, hogy senki sem própálkozik a trónszék megülésével:-)
Nagyon benne van a nyerési pakliban a tudás mellett a gyorsaság, ezért kell törekedni a szintidő csökkentésre.. Két másodperces válaszom még nekem sem volt soha. Ritkán 3, de leginkább 4 és attól felfelé. Akinek ilyen lassú a szintideje, arra kell törekednie, hogy a válaszok többségét tudja, mert csak az segíthet. Esetleg. Mert mindenki minden kérdést nem tudhat. Ha sok a válaszadási lehetőség (pl. amikor sok csillagossal játszom), néha 10-12 mp-ig is eltart, amíg válaszolok, ha jót akarok beütni. Persze sok csillag esetében az ellenfél - ha jól válaszol - ő sokkal hamarabb. De ha nem jó a válasza, akkor én viszem a pontot a 10-12 mp ellenére is. :)
Azt vettem észre, hogy nagy csillagosok esetében néha szorosabb a küzdelem, mint kis csillagosok esetében. Ha akarod, próbáld ki Anikó!
Semmit nem von le a tudás értékedből Chilly, csak itt a Kupában lesz kevesebb pontod, ami ugyan sajnálatos, de nem tragikus. Mármint a mi szemszögünkből, de ugye nem vagyunk a bőrödben. Mindnyájan jó helyezést szeretnénk elérni, ez természetes. :)
Azt én is úgy érzem, egyre több a másodnick, vagy ahogy a honfiban neveztük őket renickesek.
Viszont nem kell velük foglalkozni, hisz itt sem tudunk ellene semmit tenni. El kell fogadni, hogy ilyenek az emberek, az van. Amit a gyorsaságról írtál értem ,de ez ellen sem tudunk sokat tenni. Én általában 3-4 másodperc alatt válaszolok, de sokak ellen ez sem elég. Ennek ellenére tudom a korlátjaimat, ennél átlagosan jobb már nem leszek.
Néhányszor már előfordult, hogy 1 másodperces választ adtam,- ma is- és mégis vesztettem, mert az ellenfél is ugyanennyi alatt válaszolt:-) Tanulság: nincs értelme kapkodni (sem)-)
Tudomásom szerint ide 500 Kbyte fel lehet tenni...inkább az lehet a probléma, hogy npg formátumba töltötte le a progi és azt át kell alakítani jpg fájlba. Megkeresed hova töltötte le a gépeden és rákattintasz a képre és kiválasztod a szerkesztés funkciót...és ott a mentés másként ( felsorolja a formátumokat és ki kell választani jpg formátumot) akkor feltudod tölteni.
Ilyennel korábban már én is találkoztam, amikor saját képeimet akartam berakni. Nem sikerült, pedig van rá megoldás, csak én még nem találtam meg. Kérdezz okosabbakat!
Sziasztok! Most reggel néztem, hogy tovább jutottam a 32-be , de azt is látom, hogy holnap búcsúzom is...olyan ellenfelet fogtam ki, hogy annak csak vesztés a vége! :)