Keresés

Részletes keresés

Langels Creative Commons License 2024.03.17 0 3 18445

Mondjuk ezt a nyavalygást végképp nem értem. Ugyanannyiért vehetnek ugyanolyan típusú jegyet, mint amit magunknak vettem.. Adjunk kedvezményt a vendégjegyre, vagy mi? 😅

Egyébként én sem látok olyan klasszikus vezért a csapatban. Játékban Zoli és Matt egyértelműen az, de a szavak szintjén és csapatépítésben én sem hiszem, hogy hoznák a klasszikus vezérbikát. Én úgy látom, hogy ezt kicsit Pot és Ákos viszi.. Ákos az ordításaival, spannolásaival. Amennyire látom Stefan szokott mindenkit “kiengedni“ a pályára a pacsik után. De ugye tőlük meg a játékban (főleg támadásban) mutatott vezérszerep hiányzik. Bár szerintem ettől nem kell megijedni, ugyanez a csapat küldött mindenki haza az Arénából 30-cal, úgyhogy nem biztos hogy ebben akkora problémát kell keresni. Szerintem tök lutri, hogy jót tenne-e ezeknek a játékosoknak, ha lenne a csapatban valaki aki mindenkit letarol, “ledominál”.

Előzmény: Real013 (18435)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 18444

tok jol latod ez igy van

szerintem tanoh sem igy gondolta

kell valtoztatni jovore mindenkepp

Előzmény: falco Man (18443)
falco Man Creative Commons License 2024.03.17 -1 2 18443

Szerintem inkább az a helyzet, hogy az idei csapatban nem találták meg többen a szamitasukat. Jordano például biztosan megbánta a Falcoba igazolását, Pongó szerepe biztosan kisebb nalunk mint Fehervaron, úgy gondolom ő kimondottan első számú iranyitonak szeretett volna idejönni, de Pottal szinte teljesen felezik a szerepeket es a jatekidot, valamint Benke pedig egyértelműen kényszerből játszik itthon, ő mindenképp külföldön szerette volna folytatni, csak nem sikerült.

Mivel profikrol van szó ez biztosan nem fog kiderülni, hogy esetleg vannak ilyen dolgok, de azért az ember nem vak. Mindenki annyit tesz bele amennyit egy profi sportolónak kotelezo, semmi többet. Nem is muszáj, hogy ennél többről szóljon a dolog és én most sem gondolom, hogy ezek miatt kaptunk ki Egerszegen vagy vagyunk egy kicsit hullámvölgyben, ez egy természetes dolog a csapatok életében. 

A szezon legfontosabb időszakára kell élesnek lenni es akkor nem lehet problema.

Előzmény: BerCLas (18437)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.03.17 -1 5 18442

Ha 33 bajnoki cím után vérzünk el, mint a Honvéd anno, akkor én benne vagyok 😉😁

Előzmény: Törölt nick (18440)
Thom77 Creative Commons License 2024.03.17 0 4 18441

Mert mintha Ti olyan szerények lennétek.

Előzmény: Törölt nick (18440)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.17 -6 2 18440

Honvéd is elvérzett egy idő után, valamikor ti is elfogtok aztán akkor legyetek nagy képüek. Körmendiként meg őrülök ha bentmaradunk ebbe az évben nem, hogy legyőzzünk titeket.

Előzmény: Thom77 (18439)
Thom77 Creative Commons License 2024.03.17 -8 5 18439

Vègre a vezetőség megmerte húzni, hogy nem adnak plusz jegyet mint amennyi jár. Mi is szívesen mennénk 220-an de sajnos 150 db jegynél többet nem kapunk.

Nehèz elviselni  , hogy múltjukból már nem tudnak meg élni jövőjük pedig nincs.

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.17 -5 5 18438

Sok időd lehet, hogy tudsz velünk foglalkozni.☠️☠️☠️😃😃

BerCLas Creative Commons License 2024.03.17 -5 0 18437

Igen és rajtuk kívül is voltak még páran, például Kazlauskas, Pantelics, Govens.

Előzmény: zizou0005 (18434)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 18436

:DDDDDDDD

Real013 Creative Commons License 2024.03.17 -6 3 18435

Na látom Körmend tábor már bojkottot hirdet a meccsre, mert kevés a jegy és az is drága.

Lefordítom: megsèrtődünk, mert nem kapunk annyi jegyet,amit eddig puszta jófejsègből biztosított a Falco, tehát a teljes alapvonali felső részt.

Drága a jegy: 4700-ert vettem hazai helyre is, egyébként...

Jah meg hát úgysem ők az esélyesek így ildomos megsértődni, és akkor csak otthon kell hangosan MTE a legjobb táborozni stb.

😂

zizou0005 Creative Commons License 2024.03.17 -2 1 18434

Szerintem a Tiby sajnos nem ilyen személyiség.

Túl jó fiú, ahogy az egész csapat az.

Semmi csibészség, semmi tűz.

Én is úgy látom, hogy a Beni lenne az egyetlen megoldás erre.

Fáj a szívem amikor visszagondolok az olyan egyéniségekre, mint a Kálmán Laci, Dzunics, Wiley ... szikrákat szórt a szemük.

Előzmény: BerCLas (18433)
BerCLas Creative Commons License 2024.03.17 -5 1 18433

Én bírom Ákost, de nem vagyok abban biztos, hogy ez neki testhezálló feladat lenne. Én akkor inkább már Tibyt gondolnám erre.

Egyébként elmondom mi a legnagyobb probléma, amiért persze senki nem hibáztatható, hanem egy ritka jelenségről van szó. A csapat (és talán a bajnokság) legjobb játékosa Perl Zoli, ez szerintem elvitathatatlan. A pályán a játékával is vezér, de a személyiségével viszont nem (és még egyszer mondom, ezért nem lehet őt okolni). Viszont egy légiós meg nem mer azzá válni (akkor sem, ha minőségi játékosról van szó), hiszen látja Zoli a legjobb és most jön a lényeg, Zoli is már 30 felé közelít, szóval a játéka és a kora miatt (így együtt) sem merné senki azt a bizonyos vezérszerepet felvállalni. Egyetlen játékos van, aki kivétel lenne ez alól, ő pedig Váradi Beni.

Persze félreértés ne essék, tavaly sem volt ez másképp és még a legjobb védőnk sérülését is elbírtuk. Jöhetnek jövőre esetleg majd minőségibb légiósok, de amiről írtam annak a megoldására nem látok esélyt.

Előzmény: zizou0005 (18430)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 18432

iden a leggyengebb a csapategyseg, nulla, jol irtatok h jo munkasok gyulekezete azt ennyi

nincs semmi ilyesmi

passz

Előzmény: BerCLas (18428)
zizou0005 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 18431

-az

zizou0005 Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 18430

1. Semennyire.

2. Nem jellemző.

3. Nincs senki. Én az Keller Ákit tartom erre a legalkalmasabbnak.

falco Man Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 18429

Tegnap nagyon jó volt a ZTE, nekik fontosabb volt a meccs, mint nekünk, ez bőven látszott a játékosokon. Persze nekünk is fontos volt, nem vehettük félvállról, de ha hétvégén nyerünk, akkor nincs jelentősége. Minden évben van minden csapatnak hullámvölgye, most a válogatott szünet óta tart ez nálunk. Tavaly is szépen kijöttünk belőle, egyelőre én nem aggódok. A szezon legfontosabb részére rendben leszünk, minden esély megvan erre.

Ami viszont biztos, hogy jövőre teljesen újra kell építeni a csapatot és minőségi légiósok köré kell epitkezni plusz ugye Zoli, mert a nemzetközi kupa már ki lett beszélve, de még magyar szinten is meleg lehet a helyzet ha jön velünk szembe egy jobb edző, jó légiós sorral es egy használható magyar maggal.

Picit elfáradt az egész koncepció, függetlenül attól milyen lesz a szezon vége.

BerCLas Creative Commons License 2024.03.17 -6 0 18428

Nyilván nem kell vészharangot kongatni és az is igaz, hogy a feltett kérdéseimmel nem jöttem akkor, amikor hónapokon keresztül "tönkrevertük" a mezőnyt, de mégiscsak hamarosan indul a bajnokság érdemi része, a rájátszás. Nem lehet azt mondani, hogy a csapat gödörben van, hiszen a válogatott szünet után a két idegenbeli vereség között volt egy "szokásos" meccsünk, tehát nem egymás utáni gyengébb teljesítményekről van szó, de azért időben mégis elég közeli volt a kettő.

Szóval a következő kérdéseim lennének:

1. Az egész szezont nézve (tehát a sima győzelmek időszakát is) mennyire látjátok ebben a csapatban a kohéziót a korábbi évekkel összehasonlítva?

2. A játékosaink a pályán szokták egymást biztatni, lepacsizni, "összeugrani", vagy bármi, ami azt mutatja, hogy kiváló a csapategység?

3. Ki az a játékos, aki időnként "összerántja" a csapatot a pályán egy gyors "beszélgetésre", instrukciókra ? Ki az a játékos, akinek ez dolga lenne és ki az, akitől ezt leginkább várnánk, aki a legalkalmasabb lenne erre a személyiségét ismerve? Az öltöző rész nem érdekel, csak az, amit látok a pályán, amikor az adott helyzetet ilyen módon lereagálná valaki.

Langels Creative Commons License 2024.03.17 0 0 18427

Igazából az a “szerencsénk“, hogy nem csak mi vagyunk most gödörben. Ők még nálunk is mélyebben vannak. De egy El classicon bármi lehet, ha az ifivel jönnek, akkor is. Mondjuk ha képesek vagyunk szombaton elszórakozni, akkor meg is érdemeljük, hogy második helyről kezdjünk. Bár elnézve a Zte-t (feltételezve, hogy a negyedik helyen maradnak) lehet, hogy ez a taktika… :D

Előzmény: Thom77 (18426)
Thom77 Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 18426

Ha vicces szeretnék lenni a tegnapi meccs pozitívuma ,hogy a csapat életre legyen tétje a körmend elleni mérkőzésnek.Azt már megszoktunk,hogy a válogatott szünet utáni mérkőzés nehéz de most úgy érzem valami nem stimmel. 

Godemperor Creative Commons License 2024.03.17 0 1 18425

Persze, náluk volt csúszás.

Előzmény: Langels (18424)
Langels Creative Commons License 2024.03.17 0 0 18424

Épp most engedett be... De az eladott jegyek száma alapján nem nálam volt a gond, hanem ők nem nyitották meg időben....

Előzmény: Godemperor (18423)
Godemperor Creative Commons License 2024.03.17 0 1 18423

Csak a szokásos. Én már meg sem lepődök. Mondjuk ezért tök felesleges volt szolgáltatót váltani, mert ugyanolyan vicc mint az előző.

Előzmény: Langels (18422)
Langels Creative Commons License 2024.03.17 0 0 18422

Esetleg tudja valaki, hogy miért lehet, hogy 7.00 órára volt meghirdetve a jegyvásárlás, de nekem még most is azt írja, hogy "Nincsenek aktív előadások.."? Lehet, hogy azért sz*pat, mert Budapestről akarok jegyet venni? Eddig sose volt ezzel gondom.. Vagy másnak is ezt írja ki? Mondjuk, ha ezt tudom, lehet, hogy aludtam volna még egy órát...

biciklispisti Creative Commons License 2024.03.16 -5 4 18421

az a veréb aki nemzett te denevér paraszt

Előzmény: 1920_ZTE (18413)
biciklispisti Creative Commons License 2024.03.16 -3 3 18420

de amúgy leszopattuk mi saját magunkat, na meg hát vak tyúk is talál szemet :D :D

Előzmény: 1920_ZTE (18406)
biciklispisti Creative Commons License 2024.03.16 -5 2 18419

hát Isten nincsen, de nem akarlak megbillenteni a hitedben :D :D

Előzmény: 1920_ZTE (18406)
BerCLas Creative Commons License 2024.03.16 -6 0 18418

Volt egy Szolnok elleni meccs is, az ugyan olyan 30-as mérkőzés volt (teljesen mindegy, hogy a vége nem), mint amelyekről írsz. Vagyis az idegenbeli meccsekkel van azóta a gond, ez pedig nekem igenis azt mutatja, hogy a játékosok távol az Arénától nem olyan elánnal játszanak, mert úgy gondolják, hogy megvan már az alapszakasz.

Szeretem ezt a csapatot is, de a kohéziót idén nem annyira látom, persze az igaz, hogy így is tükörsimának tűnt ez az alapszakasz és még mindig a csapat kezében a saját sorsa.

Be kell húzni a bajnokságot és nyáron frissíteni legalább 4 új játékossal.

Előzmény: Langels (18417)
Langels Creative Commons License 2024.03.16 0 3 18417

Mondjuk szerintem a visszaesés sokkal inkább köszönhető a válogatott szünetnek, mint annak, hogy hány győzelme van az Albának.. Egyszerűen elvesztettük a ritmust. És nyilván az a két meccs a lelkeknek se tett jót. Bár Perl Zoli ma jó volt, de valahogy ott megtört teljesen a lendület, amiben előtte 30 pontokkal nyertük a meccseket.

Előzmény: BerCLas (18415)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.16 -8 1 18416

tok egyetertek, bar nem kedveltem a zalai irnyitot

es en azt se banom ha ciganyparasztozo fideszjelolt ellen megyunk mennybe jovo heten ✌️

edesebb lesz mint a mai barminel

Előzmény: BerCLas (18414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!